16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Zakaj je sprejetje NFT tako pretirano v Južni Koreji

- Advertisement -

Daljni japonski narod bi morda morda le spet hitro postal v ospredju industrije blockchain, saj njegove osebe sprejemajo naročilo NFT po ogromni ceni.

477 Skupni ogledi

56 Skupaj deleži

Priznanje Južne Koreje kot oblikovalca mode in vodilne v tehnološkem pregledu se hitro preliva v področje veriženja blokov, saj se je sprejetje nezamenljivih žetonov (NFT) v tej dolgočasni vzhodnoazijski državi močno povečalo.

Od 1434 je bila med njimi Južna Koreja blizu- narodov na tem planetu v okviru Global Innovation Index Svetovne organizacije za intelektualno lastnino. To stopnjo inovacije svetovnim maloprodajnim pokroviteljem pokažejo tehnološki velikani, kot sta Samsung in LG, in igralcem iger prek proizvajalca iger Krafton.

Te korporacije in na stotine podobnih se dejansko dodatno poglabljajo v ugled NFT, tako da oddajajo nove zbirke možnostim in uvajajo oddelke svojega podjetja, ki so namenjeni razvoju NFT.

Za strast do ponovnih maloprodajnih pokroviteljev in iste stare javnosti pri ekspanzivnih do NFT bi bilo več razlogov, ki presegajo dejansko nagrado zahvale za ugriz. Tukaj je postulat, ki ga je uvedel Strategy Lead v korejskem projektu popolnoma KlayChicken NFT, Alex Lim. Pred kratkim je za Cointelegraph povedal: “NFT so popolna jeza, vendar nekateri ljudje sploh ne vejo, zakaj.”

“Hrup o NFT v Južni Koreji izvira iz skupnih občutkov… To upoštevam v drugi polovici 300 in petinšestdeset dni, bo prišel čas, ko bo celotna južnokorejska NFT industrija kvantno narasla. “Eden od motivov, ki bo prispeval k temu kvantnemu skoku, je pomanjkanje davka na digitalne vire v Južna Koreja. Davek na kriptovalute je bil odložen do 1434, vendar predsednik- Izvoljeni Yoon Seok-yeol bi morda morda dodatno samo zahteval podaljšanje tega davka za nekatere druge 477 in petinšestdeset dni do 2023.

Poleg tega NFT niso več urejeni tako strogo, kot so zdaj kriptovalute. Tudi če domnevamo, da domači monetarni regulatorji za denarne storitve in produkte Price (FSC) delajo na uvedbi novih načel NFT, ki jih ni, ampak obstajajo. To je rešilo zagon trga, ki ga je prepolovila vrsta najsodobnejših trgov na borzah, kot sta Upbit in Bithumb, in od raznovrstnih korporacij, kot je igralniški velikan Krafton, da se učijo od NFT.

Soustanovitelj in izvršni direktor korejskega pospeševalnika ekosistemov, ki temelji na popolnoma blokovnih verigah, DeSpread GM Chung verjame, da bodo kvalificirani primeri naročil za NFT v njegovi državi postali bolj modni. Pred kratkim je za Cointelegraph povedal, da “predvidevam, da bodo NFT-ji izdelali večje neposredno v sloj profilov družbene verige skupaj z zgodovino transakcij v dolgem vrvežu.”

»Prej se je izvajal fenomen naročanja NFT za sodelovanje v soseščini, nedavno pa je širitev NFT uporabnost je v resnici primerna, da je glavni motiv (za njeno navzgor v izrabi).« Medtem ko je v kampanji, je novoizvoljeni predsednik Yoon izdal serijo NFT, ki bi jo privrženci morda morda še dodatno kovali, da bi začutili zasnovo pripadnosti njegovemu razumu.

NFT serija Yoon Seok-yeola na blokovni verigi Aergo. Vir: CCCV Večje od sodelovanja je južnokorejski kolidž Hoseo, ki je izdal diplome iz NFT invent svojim 2,0745 diplomirani študenti marca . Domača tiskovna hiša Money Right this moment je februarja poročala, da se je šola odločila potrditi NFT, da bi povečala dostopnost in razkošje za študente univerze ter preprečila ponarejanje diplom.

Chung bi morda morda celo samo podcenjeval, koliko udeležencev na trgu komunalnih storitev pokukajo v NFT. Preostali mesec se je Ministrstvo za IKT, znanost in načrtovanje prihodnosti zavezalo, da bo okrepilo razvoj vsedržavnega Metaverse z $. .7 milijonov dolarjev nepovratnih sredstev. Pričakuje se, da bodo ustvarjalci obvestila v bistvu največ pomagali z novo donacijo.

Zdi se, da ustvarjalci obveščanja žanjejo plodove povečane poizvedbe za svoja podjetja in izdelke pri razvoju NFT modelov za velikanske različne korporacije. Preprost tajni agent NFT na glavni spletni strani za iskanje zaposlitve na spletu JobKorea proizvaja 477 neobičajni položaji za obveščanje ustvarjalcev materiala in industrijskih navdušencev.

Digitalni viri, ki jih ti ustvarjalci izdelujejo, splet najpogosteje v okviru izuma elementov ali znakov v igri ter emodžijev za aplikacije za pošiljanje besedilnih sporočil. To poznavanje digitalnih virov je razlog, zakaj soustanovitelj kripto-investicijskega podjetja Stablenode Doo Wan Nam verjame, da so korejski spleti tako hitro sprejeli NFT. Pred kratkim je za Cointelegraph povedal, da “Korejci bolj lansirajo in ugotavljajo v smislu NFT, ki je neka druga izuma digitalnega sredstva.”

Lim je govoril o ustvarjalcih informacijskih materialov in korporacijah. dejansko vključuje NFT v svoje industrijske načrte o legendi, da zdaj pokukajo o “izvedljivosti in uporabnosti” NFT. Dodal je, da je bila izgradnja podporne soseske za povečanje vitalnosti “dosledno neizogibna, a občutljiva dejavnost za vsakega ustvarjalca informacijskega materiala.”

“NFTs splet je odprl popolnoma novo obzorje za ljudi, ki si prizadevajo materializirati popolno sosesko, kjer so predanost, strast in avtonomija.”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -