16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Zakaj je srbski princ Filip optimističen glede Bitcoina (ni več kripto)

- Advertisement -

V značilnem intervjuju za Cointelegraph je princ Filip Karađorđevič, dedni princ Srbije in Jugoslavije, razložil svoj motiv glede podpore, da je naklonjen Bitcoinu

75 Celotni ogledi

3 Cele delnice

Philip Karageorgevič, dedni princ Srbije in Jugoslavije, je trden zagovornik Bitcoina, medtem ko kritizira nadomestne kovance, ker le poskušajo reprodukcija pristne kriptovalute.

“Ljudje si prizadevajo zaseči fiat. Prizadevajo si za zaseg denarja. In poleg tega lahko porabijo sposobnosti Bitcoina, rešitve Bitcoina in si ogledajo out, da jim izkoristijo njihovo vero in si ogledajo out, da zaostajajo za to modno muho,« je govoril o posebnem intervjuju za Cointelegraph.

Philip je vznemirjen, da je Bitcoin morda najbolj tradicionalna kriptovaluta, ki lahko popravi enega izmed plemenitih zapletov, ki vplivajo na to področje: slabo stran gotovine.

»Razlog, zakaj je polje v tako pošastni obliki, je zgodba o denarju. Folk posreduje: “Ja, denar pokvari,” a če smo resnici na ljubo, ne, denar se sam pokvari in to je treba spremeniti,« je spregovoril.

Če želite pridobiti več pogledov princa Filipa na Bitcoin in kripto, si oglejte obsežen intervju na našem YouTube kanalu in se ne pozabite naročiti!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -