19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Zakaj je znano, da decentralizirane telekomunikacije ustvarjajo Web3 resničnost

- Advertisement -

Okolje se zaveda javnega kibernetskega spleta kot nedvomno najbolj produktivne prometne skupnosti in hrbtenice njihove vsakodnevne rutine . Če pa se zdi, da je nekdo previden, je spletni splet veliko od prijetnega, saj mnogi menijo, da je skupnost nezaupanja vredna, njegova uporaba pa je sinonim za zlomljeno zanesljivost in pomisleke glede učinkovitosti. Čeprav so bile te napake nekoč presežene, je prihajajoča revolucija Web3 mnoge pripeljala do moralnega priznanja, kako daleč je nova kibernetska spletna osnova od podpore povišanim zahtevam glede uporabe in zmogljivosti, ki segajo z metaverzom, decentraliziranimi financami (DeFi) in množico veriženja blokov. primeri tehnoloških opomb.

Hitro bo vsako osnovno potovanje podjetja, zamenjave in uporabnika oblikovano z metaverzom in spremljajočimi tehnologijami. Ena od največjih vrzeli, ki jih je treba zapolniti, je skupnost, ki lahko izboljša zahteve. Kljub vsemu centralizirana infrastruktura, od katere je odvisen kibernetni splet, ni več javna ali nezaupljiva, poučite kršitve tega, kar digitalno področje, ki ga vodi blockchain, upa, da bo prenehalo.

Za ponazoritev teh pomislekov uporabnike spodbujamo, da najprej v predlogih ohranijo sistem za usmerjanje predlogov. Ta metodologija opozarja na protokol, ki je ostal nespremenjen od svojega začetka v 1980-ih, skupaj s potmi, ki jih urejajo medsebojni odnosi med telekomunikacijskimi velikani. Trenutno usmerjanja podatkov kibernetskih spletnih zapisov uporabnik kljub temu ne upravlja več s centralizirano skupnostjo ogromnih podjetij. Trenutno se podatki kibernetskih spletnih zapisov ne usmerjajo več za optimalno delovanje, zato se obiskovalci zapisov še naprej kopičijo, če je določena povezava preobremenjena. Ne usmerja okrog zastojev, zato uporabniki pridobijo nižje spletne hitrosti, njihova trenutna spletna mesta ali pridobitve pa niso dostopni. Na zunaj je morda morda morda tudi dobro videti zaklad manjše bolečine; kljub temu pa bodo poglobljene izkušnje ob metavesumu onemogočene brez kibernetskega spleta, optimiziranega za zmogljivost.

Zdaj je absolutno najbolj realistično, da obstaja neskladje med storitvami skupnosti, ki optimizirajo hitrost, in pošiljatelji zapisov, ki želijo optimalno delovanje skupnosti. Zato uporabniki kibernetskega spleta najpogosteje ne dobijo nedvomno najbolj produktivnih izdelkov in storitev, ki si jih boste verjetno verjetno tudi spomnili. Posledično omrežne oblike ne ohranjajo več predlogov o usmerjanju odločitev, ki zagotavljajo, da so obiskovalci dostavljeni na najhitrejši način, ki ga boste verjetno verjetno tudi vas spomnili, niti ni mogoče uporabiti dinamičnih alternativ za obrambo daleč od območjih prezasedenosti ali cenzure.

V novi centralizirani nastavitvi storitve ponudnika kibernetskih spletnih storitev prilagodijo usmerjanje podatkovnih zapisov, da podprejo njihovo končno analizo. Vedno znova je to tudi na račun zamude, izgube paketov ali prekinjenih povezav za prenehane uporabnike, ne glede na to, ali je to podjetje ali uporabnik.

Ustvarjanje temeljev za varnostŠtudija kibernetskega spleta bi razkrila, da skupnosti nima naravne varnosti. Vsi obiskovalci, poslani prek javnega kibernetskega spleta, se privzeto izvedejo brez šifriranja, klic, ki se spremeni v enkrat opravljeno olajšavo v 1970.

Posledično je treba varnost in zasebnost zadovoljiti s storitvami za šifriranje tretjih družabnih skupin in številnimi oblikami pridobivanja varnosti. Izvajanje šifriranja v velikem obsegu se je izkazalo za zastrašujoče, saj se je za zaščiteno distribucijo ključev zanašalo na tretje družabno srečanje.

V nastajajočem decentraliziranem modelu Web3 in metaverse uporabniki ne iščejo, da bi se zanašali na tretje dogodke za šifriranje in upravljanje zasebnih ključev. Rešitev začetne misije, Syntropy, ima privzeto vgrajeno šifriranje, tako da ni več takšne stvari, kot je zanašanje na tretje dogodke start air za upravljanje zasebnih ključev, vsi obiskovalci pa ostanejo zasebni in stabilni od enega trenutka, ko vaša povezava prekine. celoten način do množice končne točke.

Kibernetni splet je v lasti storitevNa žalost kibernetni splet zahteva spremembe tudi, ko vključuje posest. Večina uporabnikov kibernetskega spleta se trenutno zanaša na zaklad ponudnika AT&T ali Comcast, saj najlažje majceno precej telekomunikacijskih podjetij prilagodi hrbtenico kibernetskega spleta.

Ko je vitalnost osredotočena v rokah nekaterih, se inovacije zadušijo, zanesljivost in zmogljivost pa nista več zanesljiva prednostna naloga. Navidezno je, da se interes teh prizadetih spremeni v področje prekomernih sredstev in upravljanja, ki v predlogih ne skrbi več za najbolj produktiven interes svojih uporabnikov.

Reševanje omrežni zapletiGlavno plačilo za rešitev teh zapletov je Syntropy, misija, ki na poseben način približa skupnosti v srčnem središču Web3 revolucije. Z izboljšanjem samega javnega kibernetskega spleta in razvojem novih spodbujevalnih mehanizmov prek začetnega kibernetskega nadomestnega spleta, ki ga poganja njegov žeton NOIA, lahko Syntropy vsakemu uporabniku predstavi obsege uspešnosti zasebne skupnosti. Sintropija prekriva kibernetski splet in ga prehaja iz njegovega novega informiranega čim več konkurenčnih, samoomrežnih omrežij v celostno, samozadostno, v skupnost usmerjeno skupnost omrežij, ki dajejo začetek moralnemu spletu3 in metaverse.

Cilj tehnologije je odpraviti ozka grla in odpraviti ovire novega kibernetskega spleta, tako da postaneta varnost in optimizacija učinkovitosti običajna. Upoštevajte, da nadomešča eno privzeto kibernetsko spletno pot z množico poti skupnosti prek kibernetskega spleta, ki se najpogosteje merijo, in robotsko preusmerja obiskovalce udeležencev do cilja prek nedvomno najbolj produktivne poti.

Syntropy je pokazal te izboljšave v gorskih skupnostih z Entainom, svetovnim športnim akcijo, ki daje stave in igralnim velikanom, ki izkorišča Syntropyjev DARP, protokol sloja 0 za Web3. Entain je od takrat dobro poznal izboljšanje delovanja svoje skupnosti z usmerjanjem podatkov o zapisih po nedvomno najbolj produktivnih poteh, kar ima za posledico bolj poglobljeno potovanje za prenehanje uporabnika.

Zavrnitev odgovornosti. Cointelegraph ne podpira več nobene objave ali izdelka na tem stran. Medtem ko se osredotočamo na to, da vam zagotovimo vse ključne podatke o evidencah, ki bi jih morda lahko tudi vključili, bi morali bralci oblikovati svojo zelo vpogledno študijo prej kot izvajati kakršna koli dejanja, povezana s podjetjem, in dvigniti mesnato odgovornost za svoje odločitve, prav tako tega besedila ne more biti šteje za naložbeno priporočilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -