17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Zakaj ljudje kupujejo digitalna zemljišča v peskovniku in zakaj bi morali tudi...

Zakaj ljudje kupujejo digitalna zemljišča v peskovniku in zakaj bi morali tudi vi

Why People Are Buying Digital Lands in The Sandbox and Why You Should Too

sponzorirano

Peskovnik je decentraliziran igralniški ekosistem, ki ga vodi skupnost, kjer lahko oblikovalci in umetniki ustvarjajo, delijo in monetizirajo NFT-je in igralne izkušnje na verigi Ethereum in je partner s številnimi industrijskimi velikani, kot sta Square Enix in Atari. Njegove priljubljene virtualne nepremičnine, znane kot LAND, prevzemajo svet NFT.

Ekskluzivno darilo za Bitcoin.com

Za priložnost, da postanete Lastnik LAND-a poleg GEMINI ESTATE brezplačno, vse kar morate storiti je, da ustvarite račun prek te povezave za sledenje in v zgornjem desnem kotu pritisnete “Sign In” ter ustvarite svoj račun z želenim načinom prijave.

Kaj so ZEMLJI?

ZEMLJA je digitalna nepremičnina v peskovniku Sandbox, vsaka pa je edinstvena, nezamenljiva ERC – 721 žeton na verigi Ethereum. Med drugim lahko ta zemljišča razvijejo njihovi lastniki in jih monetizirajo. Na primer, na teh ZEMLJIH bi lahko zgradili igro, dioramo ali umetniško galerijo, da bi navedli le tri primere.

Skupino sosednjih ZEMLJIŠČ bi lahko celo združili v NEPREMIČNINO in lastniku zagotovili še večje območje za razvoj. ZEMLJIŠČA so omejen vir v metaverni peskovnika, skupaj 166, Na voljo bodo zemljišča.

Nekatera zemljišča v peskovniku so v lasti partnerjev, kot so Square Enix, Atari, Rollercoaster Tycoon, Binance, Smrkci, Deadmau5 itd. Bližina LAND-a lastnika LAND-a do teh glavnih partnerjev in drugih ključnih položajev bo imela pomembno vlogo pri igranju, številu obiskovalcev, ekonomičnosti in vidnosti iger, zgrajenih na teh LAND-jih – in s tem tudi o možnostih monetizacije.

Kaj lahko počnete z LAND v peskovniku?

Lastništvo ZEMLJIŠČ v peskovniku odpre lastniku veliko priložnosti.

Primarna funkcija ZEMLJIŠČ je gostiti in na njih igrajte izkušnje, kot so igre, diorame, galerije, družabna središča itd., ki jih lastnik lahko zasluži kot vir dohodka. Uporabljajo se lahko tudi za prirejanje tekmovanj in prireditev. Te izkušnje lahko ustvarite s pomočjo programske opreme The Sandbox Game Maker.

$ SAND , ki je uporabni žeton Sandbox-a, lahko prav tako založite na katero koli LAND, ki ga imate . S tem si boste prislužili nekaj vznemirljivih nagrad. To vključuje zelo zaželene žetone GEM, ki jih izvajalci digitalnih sredstev cenijo in iščejo v peskovniku.

Posedovanje ZEMLJE vam bo dalo tudi glas pri upravljanju metaverje Sandbox. Lastniki LAND in imetniki žetonov $ SAND bodo glas The Sandbox in bodo sodelovali pri določanju in upravljanju prihodnosti platforme prek decentralizirane avtonomne organizacije (DAO).

Če niste močan razvijalec – tudi to je v redu. Lahko najamete oblikovalce in umetnike, da sodelujejo pri vaših nepremičninah in skupaj ustvarijo neverjetne izkušnje. Če pa vas razvoj izkušenj sploh ne zanima, boste lahko svojo ZEMLJO dali v najem oblikovalcem, da bodo lahko razvijali izkušnje in vam prinašali nekaj pasivnega dohodka od posedovanja vaših digitalnih nepremičnin.

Kje lahko dobiš svojo rezino digitalne nepremičnine v peskovniku?

LAND lahko kupite v kateri koli od prihodnjih javnih prodaj LAND-a v Sandboxu. Te prodaje bodo potekale na zemljevidu uradne spletne strani The Sandbox. Pridružite se in sledite Uradni družabni mediji in skupnost Sandboxa , da pazi na ta obvestila o prodaji.

Lahko pa kupite tudi ZEMLJIŠČO ali ponujene na dražbah na sekundarnem trgu prek OpenSea , ki je največja tržnica NFT v verigi Ethereum.

Ustvari račun v peskovniku in dobite svojo prvo digitalno nepremičnino – LAND – danes!


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Solving the Climate Change Problem Using Blockchain Technology - Start of the FOSTER Project

Introducing HUMAN Protocol: A New Way for Humans and Machines to Securely Connect and Collaborate

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments