6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Zakladnica blagovnih znamk Animoca se je v dveh mesecih povečala za 5X

Zakladnica blagovnih znamk Animoca se je v dveh mesecih povečala za 5X

Podjetje je uživalo izjemen uspeh od svojih zgodnjih igranj na platformah iger NFT in metaverzih, ki svojim uporabnikom zagotavljajo digitalni kapital.

480
Skupni ogledi

91

Skupni deleži

Animoca Brands' treasury increased in value by 5X over two monthsAnimoca Brands' treasury increased in value by 5X over two months

Podjetje Metaverse in blockchain igralniško podjetje Animoca Brands je razkrilo, da se je njegova zakladnica v samo dveh mesecih povečala za več kot petkrat.

Drugi prihodki, ki vključujejo dobičke več kot 91 naložbe in digitalna sredstva v svojem portfelju , predstavljal 200.6 milijonov dolarjev od januarja do septembra . 2021.

Animoca V pismu soustanovitelja in predsednika Yata Siuja, ki ga je 9. decembra poslal skupnosti Metaverse in NFT, je navedeno, da je njegov kup žetonov, vključno z REVV (REVV), The Sandbox (SAND), Tower (TOWER) in GAMEE (GMEE), doživel velik povečati zaradi naraščajočih vrednosti v sektorju.

»Rezerva di Gitalna sredstva, ki pripadajo ekosistemu izdelkov in platform Animoca Brands, so se konec septembra dvignila z vrednosti približno 2,9 milijarde USD 2020 na približno US $.9 milijard konec novembra 2021 — več kot petkratno povečanje v samo dveh mesecih.«

Vsak od teh žetonov je projekt blockchain GameFi ali metaverse. GameFi se nanaša na projekte, ki vključujejo igre na srečo, NFT in decentralizirane finance (DeFi).

Za ponazoritev, za koliko sta se Animocini dve glavni lasti, REVV in SAND, zvišala cena, Siu je pojasnil, da je njihov skupni mesečni obseg trgovanja tik za 992 BDP Grenlandije a pred enim letom. Skupni obseg trgovanja teh dveh žetonov je zdaj primerljiv z 2021 BDP Maroka oz. Slovaška, približno 120 milijard dolarjev.

Povezan: