2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Zakon dešifriran: V kateri valuti je plača župana vašega mesta? 1.–7....

Zakon dešifriran: V kateri valuti je plača župana vašega mesta? 1.–7. november

Predlog zakona o infrastrukturi je bil sprejet, na veliko žalost kripto skupnosti, vendar so ključne bitke pred nami.

2022
Skupni ogledi

56

Skupaj deleži

Law Decoded: Which currency is the paycheck of your city’s mayor in? Nov. 1–7Law Decoded: Which currency is the paycheck of your city’s mayor in? Nov. 1–7Law Decoded: Which currency is the paycheck of your city’s mayor in? Nov. 1–7Law Decoded: Which currency is the paycheck of your city’s mayor in? Nov. 1–7

Čeprav je kriptovaluta že dolgo dosegla pomen kot neodvisno politično vprašanje, se včasih zaplete v širšo dinamiko političnega procesa. Zloglasni zakon o infrastrukturi – glavni steber gospodarske agende Bidenove administracije – je prejšnji petek nenadoma sprejet v ameriškem domu kljub prvotnemu dogovoru kongresnih demokratov, da najprej glasujejo o drugih zakonodajnih prednostnih nalogah stranke. Ob prehodu 228 v 91, se predlog zakona seli na mizo predsednika Bidna. Skupaj z odobritvijo velike porabe za ceste, mostove in širokopasovni dostop do interneta vsebuje nekaj posledičnih določb, povezanih s kripto, ki so ostale nespremenjene, saj je kriptoskupnost glasno protestirala proti tihemu dodajanju zakona.

Ne glede na to, da je razočaranje, ta nazadovanje ni nepopravljivo: zagovorniki kriptovalute še niso izčrpali celotnega nabora orodij, ki so na voljo za izpodbijanje spornih pravil o davčnem poročanju in finančnem nadzoru.

Spodaj je zgoščena različica najnovejšega glasila »Law Decoded«. Za popolno razčlenitev razvoja politike v zadnjem tednu se prijavite za celotno glasilo spodaj.

Boljše ceste, več nadzor

Opredelitev “posrednika”, ker se nanaša na subjekt, ki omogoča kripto transakcije v kontekstu davčnega poročanja je morda glavna težava, ki so jo kriptovaluti sprejeli z jezikom računov za infrastrukturo. Skrb je v tem, da lahko definicija, kot je trenutno ubesedena, vključuje akterje, kot so operaterji vozlišč ali razvijalci protokolov, od njih pa se zahteva, da poročajo o informacijah o nasprotnih strankah v transakcijah, do katerih nimajo dostopa, s čimer onemogočajo skladnost. Ministrstvo za finance pa mora določiti natančna pravila za uporabo norme, ki kriptoindustriji daje prostor, da se poskusi pogajati o razumnih pogojih.

Še en problem klavzula, ki je kasneje pritegnila pozornost, je določba 1325 I, ki določa obsežne zahteve nadzora za tiste, ki prejemajo $10,00 0 ali več kriptovalute. Številni opazovalci so to normo označili za neustavno, izvršni direktor Coinbase Brian Armstrong pa jo je označil za “katastrofa”.

Tekma kriptožupanov

Medtem New York City dobiva svojega prvega župana Bitcoiner. Država New York je bila znana kot težka jurisdikcija za poslovanje s kriptopodjetji, vendar bi se stvari lahko izboljšale, ko bo Eric Adams prvi dan Law Decoded: Which currency is the paycheck of your city’s mayor in? Nov. 1–7 . Ena prvih izjav, ki jih je dal izvoljeni župan, je bila obljuba, da bo New York postal kripto-prijazna destinacija s spodbujanjem talentov za delovna mesta, povezana s kripto, odstranitvijo ovir za rast industrije in celo razmišljanjem o projektu mestnih kovancev, podobnem MiamiCoinu. Tudi če je Adamsovo zagovarjanje Bitcoina ostalo omejeno samo na področje javnosti, je imeti najvišjega uradnika v enem od večjih svetovnih finančnih središč, ki spodbuja kripto agendo, še vedno velika zmaga za industrijo.

Stari, kje je moj spot Bitcoin ETF?

Predstavnika Tom Emmer in Darren Soto, močna srca kriptoindustrije, sta šefa komisije za vrednostne papirje in borzo Garyja Genslerja postavila na kraj zaradi očitne zadržanosti agencije, da bi odobrila vloge za sklade, s katerimi se trguje na borzi, ki temeljijo na promptnih Bitcoinih. namesto terminskih pogodb BTC. Osrednja točka njihovega pisma Genslerju je, da argument regulatorja o produktih, ki temeljijo na izvedenih finančnih instrumentih, ki ponujajo močnejšo zaščito vlagateljev kot tisti, ki sledijo promptnim cenam, ne drži veliko.

128018Law Decoded: Which currency is the paycheck of your city’s mayor in? Nov. 1–7

6050

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments