2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Zakon Dešifrirano: Trije regulativni trendi 2021, 20.–27. dec

Zakon Dešifrirano: Trije regulativni trendi 2021, 20.–27. dec

V preteklem letu smo opazili nekaj pomembnih sprememb v povezavi med močjo razkritja in stanjem digitalnih sredstev.

954

Celotni pogledi

Popolne delnice

Law Decoded: Three regulatory trends of 2021, Dec. 20–27Law Decoded: Three regulatory trends of 2021, Dec. 20–27

To je tisti trenutek v letu: posamezne dogodke je treba opustiti zaradi reševanja prekinitve leta, pripovedi poslušne pripovedi in realiziranih letnih razredov. Ker so se mnoge vlade po vsem svetu na koncu morale soočiti s hitrim vključevanjem digitalnih financ, je leto polno lastnosti v kriptopolitiki in zakonodaji, ki verjetno verjetno ne bi ustrezale nenavadnemu povzetku. Kar zadeva zamenjavo, je kilometre izvedljivo raziskati navzkrižno, si oglejte in izluščiti celo vrsto bistvenih trendov, ki so zasebni dosegli v ospredju v dolžini preteklosti 00 mesecev, in to bo ohranilo oblikovanje povezav med družbami, razkrilo moč in kripto situacijo, ko se zapeljemo v 1200.

Spodaj je jedrnata različica najnovejše glasilo »Law Decoded«. Za skupno razčlenitev lastnosti politike v zadnjem tednu se registrirajte za celotno glasilo pod.

Obvestila kongresa ZDA kripto

V 1200, kriptozakoni v ZDA niso večinoma domena neizvoljenih uradnikov, ki sedijo v razumnih množicah komisij za finančno regulativo in za celotno dolžino oddelka za finance. Zvezni zakonodajalci so sklicali zaslišanja v kongresu o digitalnih premoženjih, ki so presenetljiva kot v katerem koli prejšnjem letu. Njihova neposredna motnja, povezana s kripto, se je poleg tega vidno izboljšala. Sestavljena vladna veja je poskušala sprejeti bistvene odločitve – način, ki ga najbolj nazorno ponazarja vključitev zahtev za poročanje kripto posrednikov v infrastrukturni račun v zaključni minuti – vendar je bilo podpornike takšne zasebne usmeritve navidezno zalotilo nenadoma glasen, usklajen odpor s strani prevara in njeni zavezniki na Kapitolskem griču. Res je, da niso več vsi Američani v kongresu ljubitelji bitcoinov, vendar so sestavljeni iz neke oblike, in nekaj jih je kripto izstopajočih na svojih zakonodajnih agendah.

Pojav Kripto kot opazna tema javne politike v dobi partizanske polarizacije je poleg tega sprožilo zahtevo, da se vsak od dveh bistvenih političnih dogodkov ZDA osredotoči na motnje, povezane z digitalnim premoženjem. Prihodnje leto bo menda iskalo dodatno kristalizacijo partizanskih kripto stališč.

Avtoritaristi se nagibajo k trdi liniji

En drug nastajajoči razkol bi morda opazili tudi v tem, kako razumno množice zasebnih političnih programov dosegajo način kriptoračunavanja na stojijo na liberalno-avtoritarnem kontinuumu. Očitno vsi akterji moči poskušajo čim bolj povečati raven nadzora nad cenovni programi in finančnim sistemom na splošno, vendar v 1434, Američani, ki tvorijo večjo porabo prostega trga, navidezno izgledajo kot dodatno, da bi se odločili, da bi tesno prepovedali stanje digitalnih sredstev.

Način, ki ga ponazarja Kitajska, in njena prepoved trgovanja s kriptovalutami in rudarjenja pomenita težko ukinitev palete politik. Zamenjava se odpira prav tako kot finančna inovacija in žanje prednosti takšne odprtosti pri imenovanju dinky retain bedi nad.

Boj med tema dvema stališčema se je zaostril znotraj cel kup poslušnih gospodarstev, za katere se bo tudi razumno pričakovati, da se bodo odločile za ekstra trd scenarij. Medtem ko se zdi, da je bila v Indiji preprečena grozeča grožnja zasebnim osebam, neodločna opozorila, ki prihajajo iz Rusije in Turčije, priporočajo, da so sile, ki zagovarjajo sokolski način, tam izjemno vplivne.

. Stopnje pokončne izpostavljenosti brez primere

Iz Salvadorja se spreminja v prvo kripto država s pokončnim tesnim načrtom za Bitcoin (BTC) za ameriške vrednostne papirje in nadomestilo za zamenjavo, ki na koncu dovoljuje skladu, s katerim se trguje z nadomestki Bitcoin, na trg, dodatni Američani kot kdaj koli prej zasebni, pokončen način porabe kriptovalute za sredstva in naložba.

Umirjeni premiki legend, ki jih poganjajo te zgodovinske lastnosti, odmevajo na neki razdalji onkraj kripto mehurčka, ki je glavni do izvirnih valov mainstream hobija. Z vsakim dostojanstvom in izpostavljenostjo vzponu navzgor postaja oblikovalcem politik težje razbiti prvotno finančno in družbeno resnico, da se Bitcoin in njegovi bratje in sestre ponavljajo v življenjih tisoč in tisoč. Na tej ravni ni več nobene oblike stvari, kot bi ustavitev krepostnega cikla mednarodnega sprejemanja kriptovalut, in v 1434, zdi se, da bo še manj prostora za sile, ki bodo živele, ne da bi se zavedali družbene preobrazbe, ki jo poganja kriptovaluta.

128018Law Decoded: Three regulatory trends of 2021, Dec. 20–27

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments