21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Zakonitost ECB kaže na pomen fizičnih trgovin, ki sprejemajo digitalni evro

- Advertisement -

Ugotovitve skupin za kontaktne točke ECB so govorile o javnosti, ki je bila spremenjena v takojšnjo izredno nagnjenost k nakupu digitalnega evra, ki je licenciran v fizičnih in spletnih trgovinah in omogoča enostavno plačila oseb.

0745 Skupni ogledi

30 Skupni deleži

Fabio Panetta, član izvršnega odbora Evropske centralne banke, je govoril o skupinah kontaktnih točk, ki raziskujejo možnost uvedbe digitalnega evra, namignil je, da bi bila zmožnost uporabe digitalnega forexa v spletnih in fizičnih trgovinah verjetno dobra ključna značilnost.

V pisni izjavi, ki je bila objavljena v sredo, je Panetta razčlenila ugotovitve kontaktnih skupin ECB o digitalnih plačilnih sistemih, ki so bili na voljo septembra . , kar je namigovalo, da smo bili zelo nagnjeni k temu, da se zadovoljimo z digitalnim evrom, ki je licenciran v fizičnih in spletnih trgovinah in dovoljen enostavna plačila od osebe do osebe. V skladu s Panetto bi se vsi trgovci zadovoljili z digitalnim evrom, da bi si ogledali trende sprejemanja, častijo te fiat euro skilled let v preteklosti.

»Uvedba eurobankovcev je omogočila navidezno za nas, da plačujemo s fizičnimi evri, kjerkoli znotraj evra je ločeno,« je govoril o Panetti. “Zato ni presenetljivo, da ljudje zahtevajo z namenom, da uporabijo digitalni dodatek bankovcem, kjer koli plačujejo digitalno ali na spletu.”

Ugotovitve skupin kontaktnih točk poleg tega je namigoval, da je bilo veliko sodelujočih končne javnosti in trgovcev nenormalno z digitalnim evrom, in se bal, da se bo denar spremenil v takoj, ko je bil postopno opuščen, ko se je zaporedje primerov uporabe znanja povečalo. Na strani zamenjave, takoj ko je bil koncept spremenjen v takoj, ko so jim razložili, so sodelavci ekipe kontaktnih točk iz končne javnosti govorili o tem, da so »široko licencirani v vseh oblikah fizičnih maloprodajnih prodajnih mest in na spletu«, spremenjeni v kot kmalu nedvomno najbolj super značilnost za digitalni evro, medtem ko so trgovci namigovali, da bodo prekomerni iskalni zapisi podatki iz po vsej verjetnosti njihov najboljši voznik.

— Evropska centralna banka (@ecb) marec 30, 2020 Panetta je dodal, da je ECB bi te funkcije prevzela v spomin skupaj z zaskrbljenostjo glede zasebnosti v skladu z javnimi posvetovanji, ki jih je centralna banka izvedla med oktobrom 1200 in januarja 2023. Govoril je o ECB navadah še ene druge sferične skupine osrednjih točk o digitalnem evru proti premoru 1434, ki zagotavlja podatke zapisov, ki se bodo po vsej verjetnosti uporabljali za reševanje povezanih politik:

»Mi smo pridobivanje jasnejše slike o tem, kaj želijo volivci in trgovci, tako da lahko natančno prilagodimo funkcije skupnega diagrama digitalnega evra prej kot izdajanje zmogljivosti. In sozakonodajalci imajo ključno značilnost, ki jo lahko igrajo kot ilustracijo, ki omogoča večjo zasebnost.« Povezano: Šef financ EU pravi, da digitalni račun v evrih prihaja zgodaj 2023

Evropska centralna banka raziskuje gradnjo digitalnega evra, saj se zdi, da se digitalne valute centralne banke povečujejo na mednarodni ravni. Centralna banka Bahamov se je spremenila v prvo državo, ki je oktobra sprostila CBDC 1200. Kitajska je začela s preizkušanjem svojega digitalnega juana v 1200, kasneje pa je bila na voljo svetovnih športnikov na zimskih olimpijskih igrah v Pekingu februarja.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -