17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Zakonodajalci navajajo razlike glede skladov stabilnih coinov, ki jih poslušajo – ali bodo dosegli soglasje?

- Advertisement -

Zagotovite: Posnetek zaslona odbora, ki posluša prek YouTuba Rezidenčni demokrati in republikanci so očitno razdeljeni glede smernic o tem, kako manipulirati s stabilnimi kovanci, kljub temu pa so soglasni, da je zaželeno nekaj doseči zakonodajo.

Predsednik odbora za rezidenčne finančne produkte in podjetja Patrick McHenry, RN.C., in poškodovani predsednik tega odbora Score. Maxine Waters, D-Calif., je skupaj delala na računih ob koncu leta, kljub temu pa sta se prej kot poslušanje v četrtek pojavila dva sklada stablecoin.

Od zaključka leta so propadi bank in drugi zlomi v kriptovalutah prinesli “nepogrešljive razrede,” je dejal Lynch.

»Zdi se, kot da smo namesto dvostranskega sporazuma namesto dvostranskega sporazuma preusmerili več in zdaj razmišljamo o dveh različnih ciljih predlagane zakonodaje,« Lynch je dejal v četrtek na rezidenčnem pododboru za digitalna sredstva, denarno strokovno znanje in vključenost.

Rezidenčni demokrati so v tvitu, objavljenem prek poslušanja, dejali, da so njihovi republikanski kolegi odšli daleč od pogajanj o stabilnih coinih prej kot volitvah, medtem ko so kritizirali McHenryjev račun.

Raznolikost Vsak sklad se trudi manipulirati s stabilnimi kovanci, vendar ima ključ variacije.

Watersov račun kot ponazoritev zahteva dokument o digitalnih valutah centralne banke in se razlikuje od McHenryjevega računa o vlogah državnih regulatorjev pri odobritvi izdajateljev stabilnih kovancev .

“Pravzaprav sem zaskrbljen glede dajanja izključne avtoritete državam, saj to ogroža možnost, da bi države sodelovale pri premešanju proti dnu,” Lynch je dejal in dodal, da bi kripto korporacije morda morda dodatno poiskale jurisdikcije z najšibkejšo zakonodajo.

Na strani izbire je Lynch dejal, da je nekoč prepričan, da bodo zakonodajalci morda morda dodatno rešili “uskladitev.”

Predsednik pododbora French Hill, R-Ark. poslušam v četrtek.

»Kljub temu sem s sedeža predsednika tega pododbora zadovoljen, da so udeleženci na vseh straneh hodnika dejavni delati v pravi veri, da bi poiskali dogovor o teh ključnih komponentah,« je dejal Hill.

Poleg tega je bilo videti, da bi Hill rešil izkopavanje pri Score Waters, ki je zadnji mesec dejal, da so zakonodajalci “začeli iz nič.”

“Torej, rad bi bil očiten, da ta dan smo opazili dva različna zakonodajna predloga, ne začenjamo več iz nič,« je dejal Hill. Vnesite svoj e-poštni naslov za našo brezplačno dnevno publikacijo

Kot bi mignil, 3 minute se bomo poučili o današnjih informacijah o kripto!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -