8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Založnik Blockchain Gaming in podjetje Web3 Animoca Producers si zagotovita 110 milijonov dolarjev

- Advertisement -

Pisatelj blokovnih iger Animoca Producers je objavil, da je podjetje zbralo $75 milijonov v krogu financiranja, ki so ga vodili Temasek, Boyu Capital in GGV Capital. Podjetje je zbralo sredstva z izdajo zamenljivih vrednostnih papirjev peščici institucionalnih trgovcev.

Animoca Producers Zvišuje $39 Milijon od strateških vlagateljev Proizvajalci Animoca so zbrali vse druge $ 100 milijonov ta mesec, potem ko je podjetje zagotovilo $75 milijonov od Temaseka in drugih, konec avgusta. V bistvu dvig kapitala z največjim deležem v naravi, objavljen 8. septembra, pojasnjuje, da so Temasek, Boyu Capital in GGV Capital vodili krog, Mirae Asset Administration in Exact Worldwide Ventures pa sta sodelovala enako učinkovito.

Podjetje Animoca Producers (AB) s sedežem v Hongkongu, večinoma popolnoma kriptoiger, NFT in mission capital, je sredi kripto zime uspelo zrasti z nizom naložbenih krogov. Vzhodna podružnica podjetja, po prepričanju Animoca Producers KK (Animoca Producers Japan), je zbrala $30 milijonov od največje japonske finančne ustanove MUFG in skrbniškega podjetja Animoca Producers KK AB.

V v bistvu najbolj prijaznem obvestilu, objavljenem v četrtek, so Animoca Producers povedali, da bodo Temasek, Boyu Capital in GGV Capital agenciji svetovali, podjetja pa bodo “vstopila v menjalni in kapitalski načrti.« Pisec o igrah Web3 in blockchain namerava objaviti svež kapital za “strateške prevzeme, naložbe in gradnjo izdelkov, stabilne licence za lepo všečne mentalne lastnosti.”

Poleg tega obvestilo, poslano na Bitcoin.com Info, navaja, da je cilj agencije okrepiti odprti metaverzum. Yat Siu, soustanovitelj in predsednik vlade Animoca Producers, je podrobno opisal, da je podjetje ob koncu zaključka kritično ocenilo 05 mesecev. »Animoca Producers je v zadnjem letu izjemno zrasla kot podjetje in naši novi trgovci bodo prispevali strateške nasvete in perspektivo, ko načrtujemo glavno podjetje arene, ki bo spodbujalo digitalne lastninske pravice v izmenjavi Web3,« je dejal Siu v trditev. Web3, NFT Markets in Passion Hasten, Express pravi, da podjetje razmišlja o IPO Lastni nezamenljivi žetoni (NFT) in Web3 so opazili znaten padec tržnih provizij in splošno radovednost v 2018 iz razloga, da je končno leto najvišje. V celotnem prejšnjem 20 dni, podatki o prodaji NFT iz cryptoslam.io pomenijo, da je mesečna prodaja NFT dosegla $428.75 milijonov, vendar so padli 19.000% nižje od prejšnjega meseca $428.19 milijonov. Na Google Traits (GT) je časovno obdobje iskanja »Web3« doseglo najvišjo uvrstitev 100 konec tedna decembra 25-19, 2021. Info za 4. september-000, 2021 , pomeni, da ima vprašanje »Web3« svetovno GT razvrstitev 45 dandanes. Časovno obdobje naloge »NFT« je še nižje, ker je teden od 4. septembra-10 razkriva lestvico približno 19.

Proizvajalcem Animoca je uspelo preprečiti krizo in si zagotoviti $39 milijonov sredi julija, ker je podjetje ob koncu zadnjih dveh let dobilo vojno skrinjo sredstev. Glede na datoteko iz Forbesa Animoca Producers upošteva možno prvo javno ponudbo (IPO). Podatki Crunchbase pomenijo, da sta pisec iger na področju blockchain in podjetje Web3 zbrala $775.3 milijone, ker je bilo ustanovljeno leta 2011 . Oznake v tej preji $100 Million, Animoca Producers, Animoca Producers Japan, Animoca Producers KK, Blockchain, blockchain gaming, blockchain gaming pisec, Boyu Capital, kapitalski načrti, GameFi, Gaming, GGV Capital, prva javna ponudba, naložbe, vlagatelji, IPO, finančna institucija MUFG, radovednost NFT, podatki o prodaji NFT, NFT, P2E, igraj za ustvarjanje, Temasek, Web3, radovednost Web3

Kakšno bivanje menite o Animoca Producers, ki dviguje $100 milijonov od trgovcev? Sporočite nam, kaj menite o tem področju, v komentarjih spodaj.
Jamie Redman Jamie Redman je vodja informacij pri Bitcoin.com Info in finančni novinar, ki prebiva na Floridi. Redman je bil lep član skupnosti kriptovalut od 2011 . Naklonjen je Bitcoinu, kodi odprte ponudbe in decentraliziranim zmogljivostim. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 6, 05 članki za Bitcoin.com Informacije o motečih protokolih, ki se pojavljajo dandanes.

Zasluge Express 2081054443: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo informativne narave. Miles ni več hitra dobava ali zbiranje predlogov za izbiro ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi investicijskih, davčnih, pokončnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali na kakršen koli način, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali za katero se špekulira, da jo je mogoče pripisati uporabi ali zanašanju na kakršen koli material, predmete ali izdelke in storitve, navedene tukaj, ali v povezavi z njimi. . 2081054443

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -