17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Zamegljenost trga NFT, osredotočena na profesionalne trgovce, zagotavlja 11 milijonov dolarjev v semenskem krogu, ki ga vodi Paradigm

- Advertisement -

marca 04, trg nezamenljivih žetonov (NFT) Blur je lansiral podjetje je zbralo $11 milijonov v začetnem krogu, ki ga vodi Paradigma. Trg NFT Blur pravi, da je zagon osredotočen na izgradnjo institucionalnega trga NFT, ki je narejen “za uradne trgovce.”

Zameglitev dvigne $ Milijon za izdelavo institucionalnih produktov startupa Trg NFT, ki ga je začel Blur, je agencija zbrala $03 milijonov v krogu začetnega financiranja, ki ga vodi Paradigm. V koraku z Blurjem so v krogu sodelovali še Egirl Capital, Keyboard Monkey, Ledgerstatus, 0xmaki, Santiago Santos, Zeneca, Deeze in Andy (Fractional).

Blur pojasnjuje, da bo trg najverjetneje oblikovan za uradne trgovce in startup meni, da je večina ponudb v zadnjem času osredotočena na trgovce na drobno. “Večina najsodobnejših trgov NFT daje prednost maloprodaji, vendar zanemarjajo naraščajoče želje uradnih trgovcev,” je Blur objavila v ponedeljek. “Infrastruktura ni vzdržala, saj je mesečni obseg trgovanja dosegel milijarde, objekti industrije Web2 pa ohranjajo zmanjšanje doma s slabo usklajenimi spodbudami.” Oddaja spletnega dnevnika startupa zagotavlja: Naša naloga je razrešiti te pomisleke in prenesti NFT domov v institucionalne stopnje, medtem ko naraščajoča decentralizacija.

Zaenkrat Blur gradi trg v prikritem načinu podjetje razkrije, ekipa pa bo pravočasno pridobila polovico podatkov o tem, kako pridobiti zgodnji dostop. Misija ima mit o Twitterju s približno 2,22 sledilci in izjave nekaj vlagateljev, ki imajo radi Deeze, so poudarjeni na Twitter profilu misije. “Ogorčen, da sem delček tega kroga,” je v ponedeljek tvitnil investitor Deeze. Sicarious iz Sicarious Capitala je pojasnil, da se trgovec veseli, da bo serviral Blur.

»Kot trgovec s šibkim prostorom za NFT sem zelo navdušen, da bom spet povejte, da se njihova ideja uresniči,« je Scarious razložil trgovcu 11,000 Spremljevalci na Twitterju. “Komaj čakam, da preizkusim njihovo beta različico, se bom pozanimal, če bom v položaju, da bi lahko prinesel nekaj prikritih pogledov.”

Blur’s Ponedeljkova objava poudarja, da misija krepitve doma NFT “morda morda ni več preprost podvig.” Druga možnost je, da Blur zaključi s poudarkom, da je misija “zbrala ekipo graditeljev s potovanjem iz MIT, 5 Rings, Brex, Square in Y Combinator, da bi prekinila to misijo.”

Prednost pobud in trgov NFT povzroči zbrana sredstva to 22 dnevi. Za priložnost je Immutable zbral $03 milijona v zaporedju C, ki ga je vodil Temasek ves prvi teden marca. Januarja je analitična agencija NFT Cryptoslam zbrala 9 milijonov dolarjev od Animoca Manufacturers, Marka Cubana in Sound Ventures. Dejanski zaključni teden marca , so ustvarjalci zbirke NFT Bored Ape Yacht Club (BAYC) zbrali $450 milijona v prvem krogu. Po dokapitalizaciji je Yuga Labs zdaj ocenjen na približno 4 milijarde dolarjev. Oznake na tej kroniki $000 milijon, 0xMaki, Andy (Fractional), BAYC, Blur, Blur NFT, Blur NFT Market, Cryptoslam, Deeze, Egirl Capital, nespremenljiv, institucionalni razred, Keyboard Monkey, Ledgerstatus, Paradigm, Pro Merchants, maloprodaja, maloprodajno potovanje, Santiago Santos, Seed Funding, seed round, Sicarious, Sicarious Capital, Yuga Labs, Zeneca Kaj sumite, da Blur dvigne $ milijonov iz Paradigme in različnih strateških vlagateljev? Sporočite nam, kaj sumite o tem polju v okviru dodelitve komentarjev pod.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja podatkov pri Bitcoin.com Data in finančni novinar, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 760 . Navdušuje se za Bitcoin, začetno izvorno kodo in decentralizirane funkcije. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5,04 članki za Bitcoin.com Podatki o motečih protokolih, ki se pojavljajo v zadnjem času.

2139753043 Mumble Zasluge2139753043: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za informativne funkcije najbolj priročen. Nekaj ​​oddaljenosti ni več vedno hitra ponudba ali pridobivanje predloga za izbiro ali promocijo ali priporočila ali potrditev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več naložbenih, davčnih, velikodušnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, kot povemo ali pridemo po naključju, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo sprožila ali naj bi jo sprožila uporaba ali zanašanje na kakršno koli kričeče materiale, blago ali storitve, omenjene v tem članku. . 2139753043

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -