17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Zamenjava glavnih izvedenih finančnih instrumentov CME Crew lansira Micro Bitcoin in Ether Choices

- Advertisement -

CME Crew, ena od večina največjih tržišč izvedenih finančnih instrumentov v sferi, je lansirala mikro-velikost Bitcoin in ether alternative. “Začetek teh mikro-velikostnih alternativ temelji na veliko verbaliziranosti in likvidnosti, ki smo jo opazili v naših mikro bitcoinih in mikro eterskih prihodnostih,” je priznala vlada CME.

CME zdaj predstavlja Micro Bitcoin, Ether Choices CME Crew je v ponedeljek predstavil, da ga zdaj ponuja alternative za terminske pogodbe za mikro bitcoin in mikro eter. Terminske pogodbe za mikro Bitcoin (MBT) CME znašajo 1/ dimenzija 1 bitcoina (BTC) in terminskih pogodb za mikro eter (MET) je enako velika pri 1/ 1 etra (ETH).

Tim McCourt, svetovni vodja delniškega in deviznega blaga CME Crew, je komentiral:

Začetek teh mikro-velikih alternativ temelji na veliko besednih besed in likvidnosti, ki smo jih opazili v naših mikro bitcoinih in mikro eterskih prihodnostih.

»Te pogodbe, ki so v velikosti ene desetine njihovih osnovnih žetonov, bodo ponujale gora zamenjavo udeležencev na trgu – od institucij do elegantnih, aktivnih individualnih trgovcev – večjo fleksibilnost in natančnost za pripravo njihove izpostavljenosti dvema najboljšima kriptovalutama glede na trg. kapitalizacija,« je podrobno opisal.

Glavni direktor družbe Galaxy Digital Holdings in svetovni sovodja trgovanja, Robert Bogucki, priznava d njegovo podjetje je “presrečno, da se obnaša kot dobavitelj likvidnosti za te alternative in različno kriptovalutno blago CME Crew.” Vlada opisano:

Manjše velikosti pogodbe bodo trgovcem in trgovcem omogočile večjo prožnost pri upravljanju svoje izpostavljenosti dvema največjima kriptovalutama na tem področju planet, odpira trg za nedavne udeležence.

CME je oktobra lansiral terminske pogodbe za bitcoin 2017, ki so ga sprejele Bitcoin alternative novembra 2019. Platforma je februarja 2022 lansirala terminske pogodbe za eter. Soseska je nato lansirala mikro bitcoine terminske pogodbe v Zadnjem letu bi verjetno preprosto, ter terminske pogodbe za mikro eter decembra.

Kaj sumite, da je CME Crew lansiral mikro-velikost Bitcoin in eter alternative? Omogočite nam, da izveste v spodnjem razdelku za povratne informacije.


Kevin Helms Učenec avstrijske ekonomije Kevin je naključno naletel na Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje leži v varnosti bitcoinov, metodah začetnega vira, omrežnih učinkih in preseku med ekonomijo in kriptografijo.

Mutter Credits150826: Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je samo v informativne namene. To so milje redkokdaj več hitra ponudba ali nagovarjanje ponudbe za obrambo, sklenitev ali promocijo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali korporacij. Bitcoin.com ne zagotavlja več finančnih, davčnih, etičnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali posredno, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki bi jo sprožili ali domnevno sprožili ali v zvezi z domnevnimi informacijami, predmeti ali izdelki in storitvami, o katerih govori ta članek, ali zanašanje nanje.

150826

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -