17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

“Zaporedje potrditve” – ​​Ross Ulbricht na Satoshijev rojstni dan javno prodajo NFT-jev, podprtih z Bitcoini

- Advertisement -

Sledenje nezamenljivemu Rossu Ulbrichtu prodaja žetonov (NFT), ki je zbrala 1,27 eter ali 6 $.22 milijona na dražbi, Ulbricht odda še eno kompilacijo NFT, imenovano »Affirm Sequence«. V skladu z napovedjo bodo NFT-ji najverjetneje kovani z uporabo verige blokov Bitcoin in bi se morda le prodajali na dražbi pri Bitcoin 04 konferenca v Miamiju 6.-8. aprila.

Ross Ulbricht postaja oster Še ena javna prodaja NFT, ki vključuje štiri umetniška dela s fizičnim oljem in eno ročno risano animacijo Ross Ulbricht se oglaša na dražbo sodobne serije NFT na rojstni dan Satoshija Nakamota, pri čemer se ohrani z obvestilom, poslanim na Bitcoin.com Files. Verjetno priljubljena serija NFT sledi Ulbrichtovi zadnji dražbi NFT, ki je bila včasih prodana za 1,150 eter ali 6 $ 22 milijonov v času poravnave. To serijo ponovnega štetja je nekoč pridobil projekt Pleasrdao, serija pa je bila kasneje razdrobljena. Frakcionalizirana serija NFT je deveta največja frakcionalizirana NFT projekt s tržno kapitalizacijo sferičnih 2 $. 04 milijonov.

Dne 1. oktobra 2022, Ulbricht bo odprl svojo 10 leta v kazenskem kompleksu, saj je bil zaradi sodelovanja s tržnico Silk Avenue obsojen na dvojno dosmrtno zaporno kazen brez pogojnega izpusta. Preiskava Ulbrichtovega primera je bila včasih travestija, polnjena s polemikami in lopovskimi častniki, naslednje sojenje pa je bilo po mnenju mnogih sodna zmota. Ulbricht in njegova družina sta se od takrat borila za njegovo svobodo in trenutno ima Ulbricht prošnjo za pomilostitev, ki gostuje na exchange.org, ki se bliža 438K podpisov, ker ima peticija trenutno 500,150 podpisov v času pisanja.

Verjetno bo priljubljena serija Ulbricht NFT najverjetneje na dražbi pri Bitcoin22 konferenco v Miamiju 6.-8. aprila. Dražba bo izbrala položaj na rojstni dan Satoshija Nakamota in kot nadomestek za izkoriščanje Ethereuma bo Affirm Sequence najverjetneje kovan v verigi blokov Bitcoin z napravo Counterparty. Serija bo najverjetneje na dražbi na dražbeni platformi Scarce.Metropolis, bitcoin (BTC) in Lightning Network. Zaporedje Affirm bo utelešalo “štiri fizična oljna umetniška dela in eno ročno narisano animacijo ter pet ustreznih Bitcoin NFT s potrdilom o pristnosti (COA), ki je označeno z Bitcoin”

V sporočilu. Poslan v Bitcoin.com Files, je Ross Ulbricht zapisal, da ga je delo na pobudah NFT poživilo. “Smo v položaju, da širše ocenjujemo, da je celotna shema primerna, kot nadomestek osredotočanja na mene,” je govoril Ulbricht. »To je zato, ker je lahko tudi preprosto nemoteno. Obstaja oblika dela, ki jo je treba uveljaviti … Vse to je v moje življenje vneslo sodobno iskrico. Zagotovim si pot in vzrok in če povem resnico, se počutim, kot da bom uspel znova ustvariti razliko. Več denarja kot dvignemo, bolj primerno smo lahko uveljaviti. Zagotovo sem v to serijo vložil svoje srce, dušo in nasvete in, če je res povedano, čakam, da vam jo predstavim.«

Oznake v tem spominu Bitcoin NFT, Clemency, Counterparty, Entoptic, Free Ross, Free Ross DAO, FreeRoss.org, NFT Public sale, NFT series, NFTs, Nezamenljivo umetniško delo, Nezamenljivi žeton, peticija, Pleasrdao, Ross, Ross Ulbricht, Ross Ulbricht NFT Sequence, Scarce.Metropolis, Silk Avenue, Silk Avenue Market, Ulbricht, Družina Ulbricht

Kakšen akt vzamete v zgodbo prihajajoča prodaja serije Ross Ulbricht NFT na Bitcoin konferenca v Miamiju? Sporočite nam, kaj vzamete v zgodbo o tem področju, v spodnjem komentarju.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja datotek pri Bitcoin.com Files in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 1280. Navdušuje se za Bitcoin, izvirno izvorno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 1280 je Redman napisal več kot 5,000 članki za Bitcoin .com datoteke v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo ta dan.

Zasluge za sliko2139753043: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je za vrhunske informativne zmogljivosti. Nikoli ne gre za nenadno podajanje ali nagovarjanje predloga za dvig ali promocijo ali svetovanje ali potrditev kakršnih koli izdelkov, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja finančnih, davčnih, čudovitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, nenadoma ali zaokroženo, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bo povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali izdelke in storitve, o katerih se govori, ki so navedeni tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -