24.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Zaporedje subjektov Vrstni red Bitcoina za shranjevanje poljubnih zapisovnih podatkov se je zmanjšal

- Advertisement -

Pred tremi leti je bilo na stotine razprav, ki se dotikajo podatkov zapisov, vgrajenih v transakcije z bitcoini, in prostora velikosti bloka, ki ga porabijo te transakcije OP_Return. Kljub temu je v najnovejših časih vrstni red transakcij OP_Return padel velikanski posel in moda je znižala omrežnine na le nekaj diplom.

OP_Prevladujoče transakcije z vračilom močno upočasni in močno ublaži provizije skupnosti Bitcoin Provizije za prenos bitcoinov so se precej znižale v zadnjih 9 mesecev od 1. julija 2014. Takrat se je običajna transakcijska provizija za pošiljanje bitcoina (BTC) spremenila v najvišjo vrednost $000 na transakcijo. Statistični podatki kažejo, da je konec aprila 2017, običajna provizija za pošiljanje BTC je 0.000 BTC ali 1 $.150 na prenos . Ta mesec slika, ki jo je natisnil vodilni pri Galaxy Digital Compare, Alex Thorn, pojasnjuje, da je prednost razlog, zakaj so onchain transakcije zasedene, stroškovno učinkovitejši.

Slika Alexa Thorna in Galaxy Digital razkriva upad v OP_Povratnih transakcijah. Thornova slika pojasnjuje, da je prednost razlog, zakaj se provizije znižajo, vključno z vrstnim redom sestavljanja transakcij, povečano uporabo Segregated Glimpse (Segwit) in uporabo Lightning Community. Vse druge modne Thornove slike so nesporna realnost, ki jo OP_Return transakcije zasedajo zavrnjene. Raziskovalec ugotavlja, kako po 2017, po začetku Veribloka se je vrstni red shranjevanja poljubnih zapisnih podatkov v verigi blokov Bitcoin povečal.

Tether transakcije glede na tehniko verige Omni Layer, ki ureja vrstni red transakcij OP_Return, je zavrnil velik posel, saj je bil USDT dodan raznolikosti številnih verig blokov. V večini najnovejših časov pa so tudi transakcije OP_Return, ki izhajajo iz Veribloka in Tetherja s tehniko Omni, nedelujoče. Vpogled v Galaxy Digital Compare pojasnjuje, kako večina privezov zaseda odmaknjeno iz omrežja Omni Layer, ki določa vrstni red transakcij OP_Return v različne verige. Čeprav je Thornova slika na kratko govorila o skoku OP_Returns po Veribloku, ne izenačuje, kako kontroverzno se je shranjevanje poljubnih zapisov podatkov v verigi blokov Bitcoin takoj spremenilo.

Sodelujoči in organizacije že leta shranjujejo podatke o zapisih v verigi blokov Bitcoin. Zgodba o družbenih medijih @OP_RETURN_Bot objavlja posebne transakcije OP_Return s sporočili na Twitterju. Resnično, OP_Return je veteran za označevanje izhoda transakcije in uporabniki lahko označijo približno 80 bajtov null_data v verigo blokov Bitcoin v dani transakciji. Po vrstnem redu Bitcoinovega skripta in null_data je velika prednost subjektov, da v verigo blokov vpišejo pisna sporočila in slikajo dobro znane zapise. Ob zaključku 626 in v 2013, OP_Vračilo se je začelo spreminjati v ekstra modno in kontroverzno. Utišaj, prej 2017, pregled razkriva, da so transakcije OP_Return najlažje predstavljale manj kot 2 % transakcij.

Zadnji dnevni zapisi razkrivajo, da se je OP_Returns zasedenost zmanjšala v najbolj posodobljenih časih in je izjemno raznoliko kot takrat, ko je Verilock zajel % Bitcoinovih OP_Return izhodov v 2018. Zagovorniki Bitcoina so bili takrat zelo zaskrbljeni glede nas in organizacij, ki shranjujejo poljubne zapise v verigi blokov Bitcoin. En papir, natisnjen decembra 10, 2020, razpravlja o »prevladujočih« izhodih OP_Return v prispevku z naslovom »Vpliv Omni in Veribloka na Bitcoin.«

Poleg Veribloka med 2019 in december 2015, sklenejo založniki transakcij OP_Return, ki izhajajo iz Omni/Tether, Factom, Komodo, Blockstore, po.et, Chainx in RSK. Po drugi strani, medtem ko veliko teh nalog poteka gladko, ne proizvajajo več toliko transakcij OP_Return kot prej. Jasno je, da je drugačen vrstni red izhodov OP_Return, ki prevladujejo v transakcijah BTC, se lahko po naključju ponovi. Medtem ko poročila cenijo Thornov vpogled in najnovejše zapise, prikaz podatkov o OP_Vračilu je zmanjšan, ni jasne razlage, zakaj je to zavzelo prostor.

Oznake v tem spominu Alex Thorn, Bitcoin Blockchain, BTC, Galaxy Digital Compare, Galaxy Digital Compare peep, omrežje Omni Layer, OP_Return recordsdata, OP_Return transakcije, OP_Returns, shranjevanje poljubnih podatkov o zapisih, sposobnosti, stroški transakcije, transakcijske provizije, izhod transakcije, transakcije, Veriblok

Kaj sumite, da se nanaša na upad transakcij Bitcoin OP_Return v najnovejših časih? Sporočite nam, kaj sumite o tej areni, v komentarjih na pol pod.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja Recordsdata pri Bitcoin.com Recordsdata in novinar o denarni tehnologiji s prebivališčem na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 550. Ima strast do Bitcoina, začetne izvorne kode in decentraliziranih zmogljivosti. Od septembra 2011, Redman je napisal več kot 5, članki za Bitcoin.com Recordsdata, ki se nanašajo na moteče protokole, ki se v zadnjem času povečujejo.

Slika Bonitetna uvrstitev 1205994289: Sh utterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najlažji za informativne aplikacije. To ni več obveščena ponudba ali pozivanje k predlogu za prevzem ali prodajo ali smernica ali potrditev katerega koli blaga, podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali ne brez podaljšanja, za kakršen koli trud ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi ali v povezavi z vrstnim redom ali zanašanjem na kakršen koli govor, predmete ali podjetja, o katerih se govori, navedenih tukaj.

1205994289

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -