3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Zaprt Onecoin Mastermind obtožen uporabe tihotapskega mobilnega telefona za prenos 20 milijonov...

Zaprt Onecoin Mastermind obtožen uporabe tihotapskega mobilnega telefona za prenos 20 milijonov dolarjev

Karl Sebastian Greenwood, eden od možje, ki stojijo za piramidno shemo Onecoin, so pred kratkim uporabili tihotapljen mobilni telefon za premikanje vsaj $ milijonov, medtem ko je bil zaprt v zaporu v Združenih državah, je dejal odvetnik ene od žrtev sheme.

Onecoin Mastermind izkorišča napake regulatorjev

Odvetnik, ki zastopa žrtve prevare Onecoin, Jonathan Levy, je trdil, da je piramidna shema zaprta soustvarjalec, Karl Sebastian Greenwood, je pred kratkim premaknil vsaj 11 milijonov dolarjev, ki vztraja, da je bil ukraden vlagateljem.

V izjavi, objavljeni novembra 24, 2021, Levy pojasnjuje, kako je Greenwood, ki je trenutno priprt Manhattan Metropolitan Correctional Center, je uspelo prenesti premestitev. Povedal je, da je Greenwoodu pomagala mreža odvetnikov in tihotapski mobilni telefon.

Odvetnik je dejal tudi, da SEC in drugi regulatorji niso zaplenili premoženja in

, bitcoini, ukradeni iz Onecoina, pomagajo pri Greenwoodu, hkrati pa žrtvam še težje izterjajo svoj denar. Pojasnil je:

Šokiran sem in zgrožen, ker ni bilo poskusa zaplembe premoženja OneCoin. Vemo, da so bile ogromne količine gotovine, nepremičnin in kriptovalut pridobljene nezakonito. Drzna dejanja Karla Sebastiana Greenwooda iz njegove zaporniške celice samo potrjujejo naše najhujše strahove, da se z vsakim dnem milijarde dolarjev premoženja odlagajo brez upanja na izterjavo.

Protiupani mobilni telefon

Uporaba številnih pooblastil, ki so bila izdana v Dubaju, Greenwood in Ruja Ignatova, še en ključni mož za piramidno shemo Onecoin, sta uspešno uspeli doseči, da so banke odmrznile bančne račune, ki so imeli na stotine milijonov dolarjev. Greenwood naj bi nato uporabil mobilni telefon, ki je zdaj v lasti ameriških organov pregona, da bi na daljavo izvršil sodbo.

Medtem je Levy dejal, da upa, da bodo informacije o nekaterih Greenwoodovih dejanja v zaporu bodo prisilila regulatorje v Združenih državah Amerike, Bolgariji in Dubaju, da končno ukrepajo proti idejnim možom.

Ali se strinjate, da regulatorji niso storili dovolj, da bi pomagali žrtvam prevare Onecoin? Povejte nam, kaj menite, v spodnjem razdelku za komentarje.

Bank of Russia Pushes to Introduce Liability for Illegal Use of Digital Assets

Bank of Russia Pushes to Introduce Liability for Illegal Use of Digital Assets

Bank of Russia Pushes to Introduce Liability for Illegal Use of Digital Assets Bank of Russia Pushes to Introduce Liability for Illegal Use of Digital Assets

Bank of Russia Pushes to Introduce Liability for Illegal Use of Digital Assets

Bank of Russia Pushes to Introduce Liability for Illegal Use of Digital AssetsZasluge za slike230177356: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

230177356

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments