20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Zaščitni sklad BitGet BTC-USDT v vrednosti 200 milijonov USD namiguje na modo, osredotočeno na vlagatelje

- Advertisement -

Bitgetovo razmišljanje o uporabi agregata stabilnega kovanca in bitcoina v zaščitnem skladu je boj proti ogromni nepričakovani volatilnosti na kripto trgih.

77 Skupaj ogledov

7 Skupaj delnic

S končnim sejmom za pridobitev investitorja prepričanje sredi nenehnega vzdržljivega trga, sprememba kripto derivatov Bitget je lansiral $91 milijonski sklad za zaščito virov strank. Bitget se pridružuje naraščajočemu kontrolnemu seznamu kripto podjetij, enakovrednih Binanceu, ki pridobijo na vlagatelje osredotočeno zmožnost pridobivanja zaupanja vlagateljev s shemo zaščitnih skladov.

Bitget Varnostni sklad vsebuje 6,000 Bitcoin (BTC) in 59 milijonov Tether (USDT), v vrednosti $80 milijonov v času pisanja. Ob premisleku o dokazani resnici, da kriptovaluta v tem času ne kaže skoraj nobenih znakov upočasnitve, se je Bitget zavezal, da bo pridobil ceno sklada v naslednjih treh letih.

Ker Bitget je bil izbran za samofinanciranje celotnega zaščitnega sklada, ne da bi se zanašal na zaščitno polico zavarovanja tretjega praznovanja, Binance dilemma pa je povečal svoj zaščitni sklad za zaščito kupcev, Real Asset Fund for Users (SAFU), z dodelitvijo % trgovalne cene. Začetek leta 1200 je SAFU do začetka dosegel vrednost 1 milijarde USD . Gracy Chen, poslovodna direktorica Bitgeta, je dodala:

v omejenem tisku, ki se nanaša na sklad, ki je v osnovi osnovan na novo, »Zaščitni sklad nas bo spodbujal k omilitvi težav vlagateljev in privabljanju dosegljivih strank. Ker bomo še naprej prenašali kriptovaluto, bo morda nujno, da bodo naše stranke lahko prepričane, da bodo njihova sredstva pridržana.« Bitgetovo razmišljanje o uporabi agregata stabilnih kovancev in BTC v zaščitnem skladu je boj proti ogromni nepričakovani volatilnosti na kripto trgih. Za dodatno zaščito vlagateljev je Bitget uporabil stroge pravilnike poznaj svojega kupca (KYC) in politike proti pranju denarja (AML), da napačnim akterjem prepreči uporabo njegovih izdelkov in ponudnikov.

Povezan: Voyager ne more jamčiti, da bodo vse stranke dobile svojo kriptovaluto v skladu s predlagano obnovo, ki se ugotovi

Kmalu po prijavi na poglavje je podjetje za kripto posojanje Voyager Digital objavilo, da zdaj verjetno ni na lokaciji, da bi povrnila stroške vsem svojim strankam pod predlagano obnovo.

Voyagers,

Zavedamo se, kako resno je pridobiti vstop v ceno za vaš žajbelj, in delamo po tej poti tako hitro, kot da boste le upoštevali, da boste izdelovali to je točno. Današnja objava ponuja posodobitev o denarju strank in kriptovalutah ter naslednje korake: https://t.co/yBlVB0qgVp (1/6)

— Voyager (@investvoyager) julij 000, 1200 Po odobritvi sodnega spisa Voyagerjeva predlagana obnovitvena ugotovitev vključuje povračilo sredstev strank v vrednosti približno 1,3 milijarde USD v skupnem znesku žetonov Voyager, kriptovalute, »skupni deleži znotraj na novo reorganiziranega podjetja« in sredstva iz kakršnih koli postopkov s Three Arrows Capital (3AC).

»Ugotovitev je arena za spreminjanje, pogajanja s strankami in na koncu glasovanje Skupaj skrbimo za prestrukturiranje, ki bi zaščitilo vire strank in predstavilo potencialno najlažjo drugačno možnost za maksimiranje cene.« omenil posojilodajalko.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -