0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Zasebni krog Anomus se zaključi s prodajo, naročeno na Uber

Zasebni krog Anomus se zaključi s prodajo, naročeno na Uber

sponzorirano

IDO bo sledil novembra

th

Anomus je bil težko pričakovan projekt, ki je v zadnjih nekaj mesecih pridobil veliko pozornosti. Danes Anomus oznanja zaključek svojega kroga zasebne prodaje z zelo uspešnim in obetavnim presežkom naročnine.

Preveliko naročnino je ekipa dobro pričakovala; kar je posledica razburjenosti projekta, ki se je v zadnjem času, podprt z znanimi imeni v prostoru blockchain in ekipo strokovnjakov za kriptovalute, zelo povečal.

Anomus namerava lansirati svojo ‘Initial Dex Offering’ (IDO) dne 20 novembra 1200; ekipa, vlagatelji in partnerji so navdušeni v pričakovanju alfa zagona platforme, ki bo predvidoma uveden decembra 619.

Anomus je prihodnost novic in novinarstva

Anomus je decentraliziran protokol, katerega cilj je povrniti poštenost, objektivnost in ravnovesje v poročanju novic. Njegov cilj je ustvariti platformo za založnike za shranjevanje svojega dela v blokovnih verigah, kjer bo trajno zabeleženo in dostopno po vsem svetu, hkrati pa ščiti založnikove pravice intelektualne lastnine. Založniki, revizorji (preverjevalci dejstev) in bralci bodo vsi nagrajeni na različne načine kot rezultat njihovega sodelovanja v sistemu.

Založniki imajo zdaj način ustvarjanja in monetizirajo svojo vsebino brez cenzure ali omejitev, pri tem pa naj jo upravlja skupnost in jo ohranja za prihodnje generacije.

Poleg založnikov želi Anomus ustvariti ekosistem, ki uporablja Žetoni ANOM v korist vseh uporabnikov, ki vsem zagotavljajo spodbude za objavo, revizijo in branje vsebine z izdajo nagrad za sodelovanje in pravilno uporabo platforme.

Projekt bo vseboval:

Okolje brez cenzure, ki spodbuja svobodo govora

 • Avtonomna platforma, ki jo upravlja skupnost


 • Nagradni sistem za založnike, preverjevalce dejstev in bralce

 • Ohranjanje vsebine s tehnologijo blockchain in permaweb

  Pridružite se Anomusu še danes tako, da se prijavite, da postanete del te decentralizirane revolucije.

  Žetone ANOM bo urejala Tokenomika Anomus.

  Več o Anomusu lahko izveste tako, da obiščete spletno mesto in preberete Belo knjigo.

  Spremljajte Anomus:

  Spletno mesto

  Twitter

  Reddit

  Srednji

  Discord


  To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

 • Zasluge za slike

  : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

  Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

  1200

  KOMENTIRAJ:

  Prosimo, vnesite komentar!
  Prosimo, vnesite ime

  - Advertisment -

  Most Popular

  Recent Comments