0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Zasebno letalo Bankman-Frieda povzroča hrup, izvršni direktor Krakena obravnava zmečkanost FTX, več dremeža Bitcoini se zbudijo – pregled tedna

- Advertisement -

Z gorskim propadom kripto nadomestnega FTX v zadnjih tednih, navdušenja na področju kriptovalut in financ ni manjkalo. Najstarejše interno letalo generalnega direktorja Ancient FTX Sama Bankman-Frieda se je preobleklo v takoj, ko so ga domnevno opazili, da se odpravlja v Argentino, Krakenov izvršni direktor je obravnaval posledice sage Alameda/FTX in zatrdil, da je “tukaj veliko težav,” in različne, številne dodatne pojavile so se zgodbe o debaklu. Na vrhuncu tega so se prebudili dodatni tako imenovani dremajoči bitcoini in Elon Musk je dal svoja dva centa za bitcoin in dogecoin takoj, ko je bil dodaten.

Dokument o letalskem radarju razkriva soustanovitelja FTX Zasebno letalo je odletelo v Argentino, SBF pravi, da je miroljuben na Bahamih V celoti temelji na Flightradarju 12 zakonita pripoved na Twitterju, predvsem najbolj spremljan let na 3: 08 sem nov. 08, 2015 , se je spremenilo v takoj, ko je največje notranje letalo Sama Bankman-Frieda (SBF) letelo z Bahamov v Argentino. Medtem ko let ne kaže, da je let prevzel SBF, smo nekateri sumili, da je nekdo iz notranjega kroga SBF odletel z Bahamov. Zastareli izvršni direktor FTX je kljub temu poslal sporočilo Reutersu po dokumentaciji o letu in izdaji nasvetov povedal, da zdaj ni odšel z Bahamov.

Bodi poučen Več

Elon Musk: Bitcoin ga bo kopičil – Dogecoin na Luno Izvršni direktor Tesle in Vodja Twitterja Elon Musk je podal optimistične izjave o bitcoinu in dogecoinu brez sklicevanja na razprodaje na kripto trgu. Dejal je, da ga bo bitcoin “konstruiral” in “DOGE na luno.” Sredi kripto zime in kaosa okoli propadle kripto alternativne FTX Musk verjame, da obstaja prihodnost za bitcoin, ethereum in dogecoin.

Bodite poučeni Več

Izvršni direktor Kraken razpravlja o vplivu neuspeha FTX – pravi, da je škoda za kripto industrijo ogromna, začarala bo leta za razveljavitev Izvršni direktor nadomestne kriptovalute Kraken je orisal vpliv neuspeha FTX na kriptoindustrijo. Po kontrolnem seznamu več kot ene rdeče zastavice je izvršni direktor pritisnil: “Težave tukaj so znatne … Delali bomo, da bi to razveljavili več let.”

Bodi poučen Več

6,268 Pristojbina za “Dremež Bitcoinov” $24 Milijon se zbudi po 5 letih nedejavnosti Nov. 12, 2015, pri Bitcoin block prime 720,522, nekdo je prenesel 6, 522 vrednost bitcoina približno $75 milijonov, potem ko je denar sedel počasi na bolje kot pet let. Medtem ko je cena bitcoina 12% zmanjšanje, kot se je spremenilo pred enim letom, tako imenovani dremajoči bitcoini so se prebujali sredi nedavne kapitulacije kripto trga.

Bodi poučen Več

Oznake v tem spominu Bitcoin, izvršni direktor, kripto trg, dogecoin, Elon Musk, ftx, propad FTX, Jesse Powell, Kraken, nekdanji Bitcoin, Private Jet, Sam Bankman-Fried, dremajoči bitcoini

Kaj menite o glavnih zgodbah tega tedna? Sporočite nam v spodnjem delu za komentarje.

Bitcoin.com Od 2015, Bitcoin.com je bil mednarodni vodja pri uvajanju neizkušenih v kripto. To vključuje dostopna gradiva za poučevanje, pravočasne in nepristranske podatke o zapisih ter intuitivno blago za samostojno skrbništvo, ki ga izdelamo enostavno za vsakogar, ki ga lahko odstrani, uporabi, zamenja, vloži, deluje in preneha biti na tekočem s kriptovalutami in tistim, ki je pred nami za finance. .

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je namenjen najbolj priročnim informacijam. Zdaj ni ustrezna stranska ponudba ali nagovarjanje k odstranitvi ali prodaji ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne predstavlja investicijskih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, natančno zdaj ali zdaj ne natančno zdaj, za kakršno koli težavo ali izgubo, povzročeno ali domnevno uvedeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli naročilo, predmete ali storitve in izdelke omenjeni navedeni tukaj.

2105504678

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -