14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Zasebnost blockchain Dusk vzpostavlja program nepovratnih sredstev v višini 5 milijonov USD

Zasebnost blockchain Dusk vzpostavlja program nepovratnih sredstev v višini 5 milijonov USD

Ljudje, ki želijo zgraditi rešitve, ki vključujejo Dusk-ov blockchain, osredotočen na zasebnost, se lahko obrnejo na podporo, saj ima podjetje 5 milijonov dolarjev, da jih pospravi.

2527 Skupno ogledov

4 Skupaj delnice

Privacy blockchain Dusk establishes $5 million grant program

Kriptoprostor se je v zadnjih letih znatno povečal, z različnimi projekti, ki za svoje rešitve izkoriščajo različne verige blokov. Dusk Network, blockchain, ki se osredotoča na zasebnost, zdaj projektom ponuja priložnost, da se prijavijo za financiranje prizadevanj, povezanih z Duskom.

“Program Dusk Grants želi vključiti (neodvisne) projekte, razvijalce, raziskovalce, akademike ali organizatorje skupnosti, ki želijo pospešiti rast in dostopnost platforme blockchain Dusk Network. , «Je Dusk dejal v torek v javni izjavi. “Program je odprt za vsakogar in vsakogar, čeprav morajo biti prijave pomembne za omrežje Dusk.”

Prvotno predstavljena aprila aprila, je pobuda za donacijo skupno namenila 5 milijonov dolarjev, na voljo za dodelitev različnim projektom. Zainteresirane stranke se morajo prijaviti za nepovratna sredstva, pri čemer se vloge, ki se izvajajo v šestih korakih, začnejo z obrazcem za poizvedbo in končajo z vkrcanjem, v skladu z izjavo za javnost.

Izjava je naštela številne posebne projektne niše, ki jih Dusk zanima glede dodelitve nepovratnih sredstev, vključno z glavnimi projekti, ki spodbujajo posvojitev.

Od uvedbe Bitcoin-ove verige blokov v 2009 so različni pojavili so se tudi drugi blockchaini, na primer Ethereum, s pomočjo katerih lahko projekti gradijo rešitve. Dusk želi ponuditi verigo blokov, osredotočeno na zasebnost, ki jo lahko projekti uporabijo za gradnjo.

Ekipa Duska trenutno nadzira prizadevanja za dodelitev sredstev, vključno z odobritvami, čeprav Dusk načrtuje oblikovanje posebne enote za nadzor nepovratnih sredstev. “V prihodnjem letu bo nov program upravljanja, ki ga sestavljajo člani osrednje skupine in ugledni razvijalci industrije, začel voditi program nepovratnih sredstev,” je zapisano v izjavi. “Ta namenska skupina sedmih ljudi bo tudi upravljala sklad za razvoj skupnosti (CDF) in bo zadolžena za zagotavljanje dolgoročne prihodnosti mreže Dusk Network,” so dodali v izjavi. “Nadalje si ekipa prizadeva upravljati omrežje neposredno v verigi s pomočjo decentraliziranega postopka upravljanja.”

Po izjavi Dusk še ni odkrit njegovo testno mrežo. Cointelegraph je stopil v stik z mrežo Dusk, vendar ni odzval pravočasno za prvo objavo.

Prejšnji članekBlockchain podjetje Borderless Services Inc .: Forbes bi moral biti v lasti ZDA
Naslednji članekStrmoglavljenje bitcoinov še ni končano, pravi strateg JPMorgan

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments