19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Zasmehovan ne več? Ameriške vesoljske sile bodo lansirale linijo NFT

Zasmehovan ne več? Ameriške vesoljske sile bodo lansirale linijo NFT

“Zdaj lahko to predstavitev in zgodovinske dosežke Neila Armstronga postavimo na nespremenljivo knjigo ter jo spomnimo in označimo na NFT, v katerem lahko sodeluje javnost,” je povedal predsednik uprave Eternality Chain Nick Rose.

5266 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Ridiculed no longer? US Space Force will launch NFT line

Ameriške vesoljske sile, podružnica oboroženih sil, ustvarjenih pod prejšnjo upravo Donalda Trumpa, sproščajo vrsto nezamenljivih žetonov ali NFT-jev.

V sporočilu o V ponedeljek so ameriške vesoljske sile (USSF) sporočile, da so sodelovale s skupnostno usmerjeno neznamenljivo žetonsko platformo Eternality Chain, ki je izdala digitalne različice popravkov in kovancev, namenjenih lansiranju petega vozila v GPS Block III. Na NFT-jih bodo predstavljene satelitske rakete, vesoljske obleke in druge ikonične posnetke. Ta, ki jo je lansirala, je dobila ime po Neilu Armstrongu, vesoljskem pionirju in prvi osebi na Luni.

Po poročanju Eternality Chain bodo NFT interaktivni žetoni razširjene resničnosti, ena od katerih bo 3D prikaz 27 satelitov krožijo okoli Zemlje v tem, kar znanstveniki opisujejo kot “ozvezdje GPS”. Odpiranje ponudb za satelitski NFT se bo začelo pri $ 1, zbirke, ki vsebujejo med 25 in 56 kosov in od $ 100 na 1 $, 000.

“To je zgodovinska priložnost za NFT in blockchain prostor, da medij potisne naprej in se spomni trenutka tako tehnološko kot futuristično,” je kot del povedal izvršni direktor Eternality Chain Nick Rose objave. “Zdaj lahko ta začetek in zgodovinske dosežke Neila Armstronga postavimo na nespremenljivo knjigo ter ga spomnimo in tokeniziramo na NFT, v katerem lahko sodeluje javnost.”

Povezano: Vesoljski vsiljivci: izstrelitev kripto v orbito

The Satelit naj bi zagotavljal “natančne globalne sisteme za določanje položaja in navigacijo vojaškim in civilnim uporabnikom.” Odprto okno za zagon 000 – minut z začetkom ob 4: 09 pm UTC v četrtek so vodje projektov pri Astrotech Space Operations Florida že začeli priprave na izstrelitev na postaji vesoljskih sil Cape Canaveral.

Po ustanovitvi kot neodvisna veja ameriških oboroženih sil v 2019 so se mnogi sprva posmehovali USSF, ker je bil na videz osrednji del dnevnega reda Trumpove administracije na čas, ko so bili domači in mednarodni pomisleki nedvomno bolj zaskrbljujoči v ZDA. Vesoljska sila je celo navdihnila istoimensko televizijsko humoristično serijo.

Prejšnji članekMajhne kripto borze Južne Koreje se soočajo z naraščajočo regulativno toploto
Naslednji članekNaložbeni izdelki Ethereum beležijo največje tedenske odlive – CoinShares

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments