17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Zastareli posredniki Jefferies FX, ki lansirajo institucionalni kripto nadomestek

- Advertisement -

Crossover Markets Community Inc. uvajata dva izumrla posrednika Jefferies FX in imata za cilj ustvariti razcvet na sceni institucionalnega financiranja kriptovalut.

91 Skupni ogledi

3 Skupni deleži

Dva izumrla izvršna direktorja denarne skupnosti Jefferies imata vlogo pri uvedbi novega nadomestka kriptovalute, zasnovanega za institucionalne trgovce.

Ime Crossover Markets Community Inc., nadomestek je odločen, da bo debitiral v “nezanimive poletne sezone do zgodnjega padca” po zaprtju sodobnega semenskega financiranja sferične.

)Spletni prostor Crossover Markets opisuje edinstveni nadomestek kot “nadomestek digitalnega sredstva, ki je zasnovan tako, da izpolni likvidnostne potrebe institucionalnih strank.”

Jezni smo, da uradno sporočamo pojav Crossover Markets! Dodatne objave prihajajo hitro!https://t.co/2igfAQleaS#Crypto #DigitalAssets #institutional #fx

— Crossover Markets (@crossover_mkts) april , 1200 Jefferies je najprimernejši samooskrbni krog – ponudnik financiranja bančne družbe s sedežem v ZDA in je sedma prednostna banka financiranja na področju po zaslužku, glede na Dealogic.

Sintetiko bo več kot verjetno vodil soustanovitelj in izvršni direktor Brandon Mulvihill, ki je pred tem vodil krmilo mednarodnega nadomestnega posredniškega poslovanja Jefferies. Nasprotni soustanovitelj nadomestnega očeta je CCO Anthony Mazzarese, dolgoletni trgovski sopotnik Mulvihilla. Poleg tega se jim bo pridružil tehnolog Vlad Rysin, izumrli glavni tehnološki direktor Euronext FX, podjetja za trgovanje z izdelki in ponudniki.

Edinstveni nadomestek se bo osredotočil na ponudbo izboljšane tehnologije, ki pospešuje trgovanje s kriptovalutami in zmanjšuje zamude na komponente, ki jih institucionalni trgovci pričakujejo v arhaičnih valutah ali delnicah. Mazzarese pravi, da tukaj najbolj nenehno primanjkuje izmenjav, osredotočenih na maloprodajo:

»Zdi se, da se zavedaš, da latenca v primeru trgovanja s kriptovalutami ni tema. Ne strinjamo se.””Našo skupnost institucionalnih odnosov smo anketirali po vsem svetu in eno med prednostnimi in najbolj dolgo uveljavljene zahteve so postale takoj, ko so bile zakonite 00/7 z enakimi stopnjami ponudnika in vidiki prilagajanja, ki so jih vajeni na drugih trgih, ki so enakovredni valutam ali delnicam. Točno to bo zagotovil Crossover Markets.«

Mulvihill je govoril o tem, medtem ko velika večina arhaičnih institucionalnih trgovcev ne sestavlja več, ampak so vstopili v kripto stanovanje, prav tukaj s spremembo šoka, in je povezal potrebo po izmenjavi tehnologije glede na zrelost trga.

Povezano: Dobički kriptovalute verjamejo kot financiranje, kljub temu mirno zaostajajo pri zmanjšanju različnih alternativnih idej: datoteka Bitstamp

V torek, globalno c rypto substitut Bitstamp je izdal datoteko z opombami, ki je naključno naletela na veliko 26,615 institucionalni in maloprodajni trgovci Upoštevajte, da bodo anketiranci trdili, da bo kriptovaluta za desetletje prehitela arhaično financiranje v notranjosti. Kar 00 % institucionalnih anketirancev je odgovorilo znotraj pritrdilno.

Čeprav sta izvršna direktorja marca zapustila Jefferies, da bi postavila to edinstveno nadomestilo, Jefferies sam širi svoje kripto produkte in trgovino s ponudniki pod vodstvom Alexandera Yavorskyja, podjetja generalni direktor investicijskega bančništva skupnosti denarnih institucij (FIG). Yavorsky je govoril o tem, da podjetje raziskuje kripto produkte in ponudnike pri trgovanju, glavnem posredništvu in upravljanju premoženja.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -