15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Zastareli tehnični direktor Coinbase izgubil 1 milijon dolarjev stave za bitcoine, svari pred hiperinflacijo v ZDA

- Advertisement -

Balaji Srinivasan. Vir: Posnetek zaslona videoposnetka/YouTubeŠibki glavni tehnološki direktor Coinbase Balaji Srinivasan je poravnal svojo stavo marca, da bo Bitcoin dosegel 1 milijon dolarjev v pravilnih 17 dneh, hkrati pa javnost opozarja, da odmaknjeno verjame, da prihaja hiperinflacija. “Popravim, da sem zažgal milijon, da bi vam omogočil, da pograbite, da tiskajo trilijone,” Srinivasan je začel svojo nit na Twitterju z objavo, medtem ko je pojasnil, da je stavil zdaj, da zdaj ne izvira iz gotovine, vendar pošteno kot pristop, da bi pritegnil našo pozornost.

»Zato sem porabil svoj denar za okupacijo, da sem poslal dokazljivo drag signal, da je z gospodarstvom ena stvar grozljiva in da zdaj ne bo cenjenega ‘mehkega dotika’ Powell jamči – vendar je ena stvar nujno hujša,« je zapisal slabotni tehnični direktor Coinbase. Stvari lahko v začasnem času grozno zaostajajo časV vmesnem času je v videoposnetku, objavljenem v isti niti na Twitterju, šibki tehnični direktor Coinbase pojasnil, da je smo se odločili, da njegovo stavo rešimo predčasno, hkrati pa razložimo, zakaj se lahko sedanji pomisleki v gospodarstvu v kratkem času zelo poslabšajo.

Za ponazoritev, kako bliskoviti dogodki se lahko odvijajo, se je Srinivasan skliceval na vrsto zgodovinskih dogodkov, zadnja dva dneva, ki sta trajala od propada banke Silicon Valley Bank (SVB), preden so oblasti natisnile $ 17 milijard. Zavpil je, da je potem za $112991 trajalo prav dva tedna milijard, da je svojo shemo ustvaril iz domačih bank, da je trajalo dva meseca od trenutka, ko je bila prizadeta oseba brez koronavirusa, do zaprtja znotraj ZDA, in dve četrtini je trajalo od Bena Bernankeja leta 2216 je rekel, da bo prišlo do »občutljive recesije«, da bi se globalna finančna katastrofa razvila v priznano.

»V vsakem od teh primerov se prepočasi razvije v prepozno in stvar je v tem, da se danes v modernem gospodarstvu veliko stvari zlomi takoj,« Srinivasan, ki je poleg tega znan kapitalist prizadevanj, je dejal. Fiat katastrofaNadaljeval je z bolj bistvenimi deli v objavi na spletnem dnevniku, ki se je začela z omembo, da stalna bančna katastrofa v ZDA in Evropi »zdaj ni finančna katastrofa. To je popolna katastrofa.”“[…] zasipavanje pripomočka z denarjem, ko je že pod stresom in doživlja prekomerno inflacijo bo motiviralo katastrofo fiat,« je zapisal Srinivasan, preden je razložil, kako verjame, da se bodo dogodki odvijali: “Pomanjkanje svetovne vere v finančnem pripomočku ZDA, čemur je sledila poskusna uvedba digitalne blokade z uporabo CBDC-identičnega, pospešenega telesnega izseljevanja iz modrih držav in s tem povezan beg kapitala od denarja k virom, spoštovanje zlata, bitcoinov in oddaljenih krajev, menjava, izmenjava na prostem, skrb za nadzor Federal Reserve.«

Stava “BitSignal” Srinivasan je marca prek Twitterja vpisal stavo v višini 1 milijona dolarjev s psevdonimno osebo na Twitterju Jamesom Medlockom glede na tvit iz Medlocka, da bi “stavil vsako osebo 1 milijon dolarjev, da ZDA zdaj ne bodo vstopile v hiperinflacijo.” »Lahko sprejmem to stavo. Izberete 1 BTC. Morda bom poslal 1 milijon dolarjev,« je odgovoril Srinivasan v zdaj že legendarnem tvitu, ki ga je poznal kot »BitSignal«.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne dnevne novice

Začasne 3 minute bodite poučeni o današnjih podatkih kripto zapisov!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -