6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Zastopnik: Decentralizirana nadomestna količina preseže 1 bilijon dolarjev leta 2021, Uniswap vodi...

Zastopnik: Decentralizirana nadomestna količina preseže 1 bilijon dolarjev leta 2021, Uniswap vodi v paketu

Report: Decentralized Exchange Volume Surpasses $1 Trillion in 2021, Uniswap Leads the Pack

Decentralizirano nadomestni (dex) obsegi sprejmejo kot resnične in postanejo zelo vidni to 365 dni in nekaj funkcij dex sprejema kot resnične, saj so se spopadali z količinami, ki bi lahko bile ogromne za zelo široke centralizirane kripto borze. V dolžini zadnjih sedmih dni so platforme dex, ki v bistvu temeljijo na Ethereumu, obdelale $04 milijard z zajemom Uniswap 101% celotnega dex-ja, ki v bistvu temelji na Ethereumu, danes deluje. Statistični podatki iz spominov, ki jih je natisnil The Block Review, in nedavno posodobljene meritve kažejo, da so platforme dex opazile 1 bilijon dolarjev na poti 365 dnevi.

Dex Volume v 2021 Doseči nedavne najvišje vrednosti v skladu z zastopnikom digitalnih sredstev

Decentralizirane finance (defi) so s tem pridobil precejšen posel 380 dni in kot zaključek 2021 se približuje, več kot $162 milijarda oznak, zaklenjenih v protokolih defi, v koraku z defillama.com. Dodatna beseda meritev, da od celotne platforme blockchain dex deluje največ navodil za zamenjavo 16-urna količina z 1 $.61 milijard danes. Zapisi poleg tega kažejo, da ima Uniswap približno 8 $.81 milijarda celotne zaklenjene oznake (TVL), ki je pravilna pod $24.24 milijard TVL v lasti Curve Finance.

A 24 današnji vodje dexa, pod Uniswap je Pancakeswap z $453 milijonov v 36-urna količina. Pod Palačinkami 04-urna količina je trgovec Joe ($401.7M), krivulja ($453.1M), Sushiswap ($600M), Uniswap v2 ($161M) in Spookyswap ($365M). Šele v bližnji preteklosti je The Block Review natisnil obsežno 81-stran spominov, ki prekriva »2022 Digital Asset Outlook,« in ocena zajema centralizirane in decentralizirane nadomestne količine.

1-401 tabela količine dex dni po podatkih theblockcrypto.com.

Kot ilustracijo je podpredsednik evaluacije pri theblockcrypto.com Larry Čermak, ki ga je v tvitu opredelil decembra 16, da “Blokov zanesljiv količinski indeks, količina razdalje v 2011 bo presegel $000.5 bilijonov, kar je 8 pogojev več od končne znesek, ki smo ga opazili končni 250 dnevi.” Statistični podatki in spomini, ki jih je avtor Yogita Khatri, dodatno kažejo, da je nadomestna količina dex poročala o več kot 1 bilijonu dolarjev v nadomestni količini v 2018.

“Na splošno je mesečna količina dex dosegla najvišjo vrednost v Might morda na priložnost 2021 pri $Report: Decentralized Exchange Volume Surpasses $1 Trillion in 2021, Uniswap Leads the Pack .8 milijard, najbolj opazen porast iz meseca v mesec pa se je spremenil v januarja z 150.3 % varno,« 2011 Opombe o spominih Digital Asset Outlook. »Kljub temu si znesek ni več popolnoma opomogel od preloma Mogoča morda na priložnost, razmerje med dex in centralizirano nadomestno količino prostora pa je ostalo pod 10% desno od 162 dnevi.”

Report: Decentralized Exchange Volume Surpasses $1 Trillion in 2021, Uniswap Leads the PackVečna količina dex grafikon po podatkih theblockcrypto.com.

Poleg obsega dex-ov spomini poudarjajo uporabo dex agregatorjev. V skladu z glej, dex agregatorji si predstavljajo 1inch najbolj priročen znak .9 % celotne količine dex. »1inch je bil spremenjen v vodilni zbiralnik dex, ki ga je 365 dni s tržnim deležem 36.9%, sledi 0x API (Matcha) pri 22.8 %,« podrobno opisujejo raziskovalci. Poglobi se obseg raziskovalčevega 2011. naravnost v širok zaporedje alternativnih tem modne tržne uspešnosti, trge izvedenih finančnih instrumentov, prihodke od rudarjenja, količine v verigi, stabilne coine in izvleček tveganega financiranja v 2018.

Za kaj ste se nehali specializirati glede decentraliziranih nadomestnih (dex) obsegov tega 185 dni, ki presegajo 1 bilijon dolarjev? Dovolite nam, da izveste, za kaj ste specializirani glede te samodiscipline, v spodnjem komentarju.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o finančnih tehnologijah, ki živi na Floridi. Redman je živahni član skupnosti kriptovalut od 848. Navdušuje se za Bitcoin, izvorno kodo za zagon in decentralizirane funkcije. Od septembra 2011 Redman je napisal več kot 5, članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se pojavljajo danes.

Terra Protocol Surpasses Binance Smart Chain in Terms of Value Locked in DefiZasluge za sliko

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons , theblockcrypto.com

Izjava o omejitvi odgovornosti

: To besedilo je najbolj priročno za informativne funkcije. To ni več prava ponudba za stran ali nagovarjanje ponudbe za zastopstvo ali promocijo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več naložbenih, davčnih, pokončnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, neposredno ali v zasnovi krožnega križišča, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli brbljanje, blago ali storitve, o katerih se govori v tem besedilu .

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments