15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Zaustavitev Bitcoina je nemogoča, pravi ustanovitelj podjetja Ark Investment

Zaustavitev Bitcoina je nemogoča, pravi ustanovitelj podjetja Ark Investment

Večkratna prizadevanja za prepoved Bitcoina niso mogla preprečiti, da bi največja kriptovaluta v začetku tega leta postala sredstvo v višini 1 bilijona dolarjev.

13050 Skupno ogledov

17 Skupaj delnice

Shutting down Bitcoin is impossible, Ark Investment founder says

Medtem ko Bitcoin (BTC) vse bolj spada pod drobnogled regulatorjev po vsem svetu, je ustanoviteljica in izvršna direktorica Ark Investment Cathie Wood prepričana, da regulatorji ne bodo mogli zapreti največje kriptovalute na svetu.

Wood je dejal, da je Bitcoin “že na poti in ga bo nemogoče zapreti,” je v četrtek poročal Bloomberg. Globalni regulatorji bodo sčasoma malo bolj prijazni do kriptovalut zaradi strahu, da ne bodo izpustili priložnosti, ki jih ponuja panoga, je dejala na CoinDesk’s Consensus 2021 konferenca.

Nedavni regulativni pritisk proti Bitcoinom v Evropi, ZDA in na Kitajskem je prispeval k padcu na trgih Bitcoinov, toda Glavni razlog, da ustanove ustavijo nakupe Bitcoinov, so bile okoljske skrbi, povezane z rudarstvom, ki jih je povečal izvršni direktor Tesle Elon Musk.

Musk je v začetku tega meseca namignil, da bo morda odložil Teslovih 1,5 dolarja. -billion BTC imetja zaradi “hitro naraščajoče uporabe fosilnih goriv za pridobivanje Bitcoinov in transakcij, zlasti premoga.”

“Polovica rešitve je razumevanje problema,” Wood je dejal, pri čemer je opozoril, da so rudarji v Severni Ameriki pripravljeni dati prednost obnovljivim virom energije za rudarstvo Bitcoinov. To bo “to temo močno olajšalo in spodbudilo pospeševanje sprejemanja obnovljivih virov energije, ki bi presegali drugače,” je dejala. Pred tem je poročilo Ark Investment poudarilo, da lahko rudarjenje Bitcoinov spodbuja naložbe v sončno energijo in spodbuja obnovljivo energijo.

Wood je pripomnil, da Bitcoin ni uspel zadržati nad $ 40, 000 po ponovnem skoku na ceno v sredo. V času objave Bitcoin trguje po $ 36, 000, znižanje za več kot 8% na dan.

Prejšnji članekBOJ's Kuroda kritizira Bitcoin – guverner centralne banke pravi, da je trgovanje “ječmen uporabljen za poravnavo”
Naslednji članekTrg kripto izvedenih finančnih instrumentov se ni znižal, vendar ne, ker iztek 3B dolarjev kvari razpoloženje

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments