19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Zavarovalnica Stablecoin Bridge Mutual za zaščito pred morebitnimi Tether odvisnostmi

Zavarovalnica Stablecoin Bridge Mutual za zaščito pred morebitnimi Tether odvisnostmi

Leta regulativne negotovosti v okolici Tetherja bi lahko izravnala novoodkrita zaupanja vlagateljev, če bi nastali protokol zavarovanja za USDT pridobil na moči.

2295 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Stablecoin insurance firm Bridge Mutual to protect against possible Tether depegging

Medtem ko je vrednost stabilcoinov, kot sta Tether (USDT) in USD Coin (USDC), zasnovana tako, da je vezana na drugo sredstvo, kot je ameriški dolar, se kriptoindustrija že leta muči glede možnosti večjega odpovedovanja – zlasti med ameriškimi predpisi pomisleki glede Tetherja, ki ima trenutno tržno kapitalizacijo več kot $ 63 milijard.

Zdaj eno podjetje namerava vlagateljem zagotoviti diskrecijsko kritje pred tem scenarijem – in Tether sam podpira igro.

Cilj Bridge Mutual je ublažiti tveganje izgube sredstev zaradi vdrtih ali izkoriščenih pametnih pogodb, vdorov v izmenjave ali kraje, padcev cen v stabilnih kovancih in drugih ranljivosti digitalnih sredstev.

Stablecoin zavarovanje načeloma ni zapleteno. Če stabilno valuto za določen čas pade pod zanko, lahko zavarovalec vloži zahtevek. Oracles preverijo trenutno ceno stablecoina in nato vlagatelju vrnejo celotno razliko med trenutno ceno in klikom – vendar v drugem stablecoinu.

Povezano: Razloženo, kako stabilni kovanci ostanejo stabilni.

“Ranljivosti pametnih pogodb so postale veliko tveganje za decentralizirano financiranje in so glavni vzrok za izgubo milijonov dolarjev potrošniških skladov,” je dejal Paolo Ardoino, tehnični direktor Tether. predstavitev Bridge Mutual-a upamo, da se bomo zaščitili pred prihodnjimi vdori in ustvarili več zaupanja v izdelke DeFi. “

Ko se Bridge Mutual premika k modelu decentraliziranega upravljanja, Tether hitro finančno izraziti podporo. Izdajatelj stabilnega denarja je namenil $ 500, 000 za pridobitev žetonov – tako kot Bitfinex, borza kriptovalut, ki je s svojo družbo Tether Limited tesno povezana lastništvo. Ti žetoni bi morali zagotoviti, da imata obe podjetji delež v upravljanju Bridge Mutuala.

Mike Miglio, ustanovitelj Bridge Mutual, je pojasnil, da sta „Tether in Bitfinex že izkazala veliko podporo projekt, tako da nas poveže s številnimi drugimi cenjenimi projekti, ki so zdaj postali naši partnerji, prav tako pa so se zavezali, da nam bodo pomagali tržiti Bridge Mutual, izboljšati dizajn in ga vključiti v druge platforme in sisteme. “

Zavarovanci položijo svoje priveze v bazene, da bi jih uporabili kot zavarovanje, v zameno za svoj delež pa si lahko tudi delijo dobiček od platforme in zaslužijo donos, pravi Miglio.

„Milijarde dolarjev na dan se premakne na in iz stabilkovancev, pri čemer ljudje in ustanove implicitno zaupajo, da bo vrednost stabilkoinov ostala stabilna,” je nadaljeval Miglio. „Če bi bilo kritje stabilnih kovancev lahko dostopno in enostavno vsakdo bi lahko povečal svojo izpostavljenost trgu kriptovalut t brez izgube spanja zaradi tega, ali bi lahko vsa vrednost, ki so jo parkirali v hlevih, čez noč padla na nič. “

Prejšnji članekKoliko spletk je v ozadju Kusaminih dražb za parahaine?
Naslednji članekBritanski kancler je CBDC uvrstil na seznam finančnih reform za zakladništvo

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments