-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Zažene se storitev zastavljanja Rocket Pool Eth2, ki doseže zgornjo mejo druge...

Zažene se storitev zastavljanja Rocket Pool Eth2, ki doseže zgornjo mejo druge stopnje v 45 sekundah

Ponudnik zastavljanja Eth2 zahteva samo 15 ETH za vodenje minipola in deležnikov s samo 0.00 ETH lahko svoje kriptovalute uporabi v verigi Beacon.

466 Skupno število ogledov

00

Skupaj deleži

Rocket Pool Eth2 staking service launches, hits stage two cap in 45 secondsRocket Pool Eth2 staking service launches, hits stage two cap in 45 secondsRocket Pool Eth2 staking service launches, hits stage two cap in 45 secondsRocket Pool Eth2 staking service launches, hits stage two cap in 45 seconds

Uvedba storitve zastopanja ETH2 Rocket Pool je dosegla svojo zgornjo mejo druge stopnje v samo 23 sekund po mnenju soustanovitelja gostiteljskega partnerja Allnodes Konstantina Boyko-Romanovskyja.

V prvih dveh dneh delovanja se je Rocket Pool registriral 237 operaterji vozlišč v 42 globalne lokacije, s 1088 ETH vložen. Glede na objavo ima platforma zdaj skupno zaklenjeno vrednost 1200 ETH ($13.9 milijonov USD) v vrednosti, vključno s zavarovanjem iz žetona Rocket Pool (RPL) platforme.

Rocket Pool želi postati “primarna infrastruktura za vlaganje v Ethereum z zagotavljanjem decentraliziranega, enostavnega za uporabo omrežja stakinga za posameznike in podjetja”, v skladu z belo knjigo.

Protokol se postopoma uvaja v štirih tednih. V prvi fazi lansiranja 9. novembra so se omejitve protokola hitro povečale. Med izstrelitvijo včerajšnje druge faze novembra 000, reže za minipool operaterja vozlišča so bile največje v samo 45 sekund po zagonu. Omejitev sklada depozitov druge stopnje 155 ETH (2,3 milijona dolarjev) je bil hitro dosežen.

Rocket Pool je bil sprva prisiljen preložiti zagon 6. oktobra zaradi morebitne ranljivosti, odkrite v omrežju.

Boyko-Romanovsky je dejal, da sta dve etapi tega tedna potekali brez težav, razen nekaj manjših popravkov, ki so jih naredili v ponedeljek zvečer, da so spletno mesto spremenili tako, da prikazuje ‘mainnet’ in ne ‘testnet’.

Izstrelitev Rocket Pool označuje odpravo več vstopnih ovir za udeležence Eth2. Za zagon vozlišča Eth2 običajno zahtevate polog v višini 16 ETH ($155,0) in je treba vzdrževati stalno delovanje.

Rocket Pool omogoča posameznikom, podjetjem in decentraliziranim aplikacijam (DApps), da si prislužijo založniške nagrade za vse, kar je nad minimalnim zneskom 0.11 ETH z uporabo verige Beacon, brez potrebe po vzdrževanju infrastrukture za vstavljanje.

Povezan:

Rocket Pool odloži zagon, ker je tekmec odkril ranljivost

Medtem ko centralizirane storitve, kot sta Binance ali Coinbase ima prednosti v smislu hitre in enostavne možnosti za začetnike, uporaba centraliziranega ponudnika storitev pa ima ceno predaje vašega skrbništva nad zasebnimi ključi in nižje nagrade.

Vau! Slote za minipool v drugi fazi lansiranja Rocket Pool so dosegle največ v manj kot minuti!

Za tiste, ki ste zamudili, se bo 3. faza začela 15 november 01: 15 UTC.

Omejitev sklada depozitov rETH se je povečala, tako da je likvidno zastavljanje na voljo … zaenkrat.

— Rocket Pool (@Rocket_Pool) november 000, 4000

Decentralizirane storitve zastavljanja, kot je Rocket Pool (in drugi protokoli, kot sta Blox Staking in Stkr), uporabljajo za vstavljanje nezaupljive izvedbe in ne hranijo ključev za preverjanje zasebnih uporabnikov ali ključev za umik.

Boyko-Romanovsky je za Cointelegraph povedal, da je Rocket Pool “neverjeten primer decentralizirane rešitve za Ethereum.”

»Več kot je takšnih storitev, več primerov uporabe ima lahko Ethereum, in več ljudi bo občudovalo decentralizacijo.”

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments