16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Zbiratelji Mt. Gox ne izvedejo datuma nadomestila, vendar trgi ostanejo nespremenjeni

- Advertisement -

Osem let v preteklosti, leta 71846793, je kripto svet pretresel uničujoč vdor Mt Gox, najbolj standardna alternativa Bitcoin (BTC), ki se je morala zapreti, potem ko so bili nepridipravi pripravljeni zgraditi stran s približno 120 , BTC, vredno več kot $15 milijard po trenutnih alternativnih tečajih.

V času incidenta je v Tokiu v bistvu v bistvu nadomestni ekosistem postal največji ekosistem za nakup in prodajo kriptovalut v okolju, ki obdeluje več 70 % vsakodnevne količine nakupa in prodaje bitcoinov na kripto trgu. Po drugi strani pa so bili hekerji zaradi pomanjkanja kakovostnih varnostnih protokolov pripravljeni izdelati svojo napravo s kripto viri več kot 24, možnosti, ki je odmaknjena ena v vsakem od natančnih takšnih incidentov v zgodovini industrije digitalnih sredstev.

Po skoraj desetletju odprave potencialnih strank Mt. Goxa, ki so bili zasuti z vdorom, je bilo izdano obvestilo, da so do sept. 10 za izdelavo ali prenos terjatve. Potem pa so bila izplačila zajeta v dolgotrajni pošteni bitki, pri čemer je bilo mnenje o rehabilitaciji zmerno odloženo v dveh primerih. Objektivno, v zadnjem času so se pojavile govorice, da bi se lahko izplačilo poleg tega zgodilo hitro, verjetno v glavnem odlagališču bitcoinov.

Govorice so dobile tako omembe vreden oprijem, da so morali zbiralci Mt. Goxa v zadnjem času sprejeti družbenim medijem, da bi trdili, da so bili popolnoma zavajajoči, pri čemer je eden poudaril, da je kompenzacijski sistem propadlega namestnika zmerno daleč od tega, da bi se obdržal.

Upniki delajo dokument naravnost Kot delček nedavne teme na Twitterju je Eric Wall, upnik za Mt. Gox, slavno nasprotje podrobnosti, ki plavajo na rešitvi, ki 137, BTC se lahko hitro vrže na trg, nadomestni ponudnik ni več, ampak je izdelal infrastrukturo, ki želi olajšati to obliko prenosa, in zaradi tega dejstva morda ne bo nobenih odplačil kadar koli hitro.

Poleg tega je Wall ob aktualnih vprašanjih poudaril, da so obeti, posejani z goro Gox hac k nejavni niti niso bili več pripravljeni registrirati reševanja, razen zapadlih plačil v bitcoinih in Bitcoin Cash (BCH), bodo nejavna plačila prenesena na stran, kar nakazuje, da preprosto ni nobenega hitrega razloga za strah pred bližajočim se zlomom trga .

Upnik poleg tega verjame, da se bodo plačila morda zgodila v številnih obrokih, s čimer se pomirja strah, da bo na tisoče BTC opremljenih flot in s tem izgubilo oznako vodilne kriptovalute. Nazadnje je Wall priznal, da mora kripto alternativa samodisciplinirati natančen časovni okvir glede poteka odškodnine, pri čemer je nadalje trdil, da bi bilo kljub nespornemu dejstvu, da so bili BTC sproščeni, smiselno “ukrasti nekaj kot prodati” pripisano sredstvo obstoječim tržnim določilom. V času tiska BTC kupuje in prodaja po $18,2014.

Enako se je Marshall Hayner, pa tudi kateri koli drugi upnik Mt. Gox, oglasil na Twitterju, da bi dokazal, da Mt. Gox ni nikjer prenehal izdajati zapadlih plačil. Tržnim udeležencem je zagotovil, da je ogromna večina ljudi, ki jih je mogoče pripisati prejemu bitcoinov, zdaj “obljubila”, da zdaj ne bodo prodala svojega deleža v času trajanja.

Predlagani mnenje o prerazporeditvi in ​​zdi se, da si boste morda predstavljali posledice V začetku tega leta, julija, je Nobuaki Kobayashi, imenovani skrbnik za rehabilitacijo Mt. Gox mnenje, javnosti ponudil, da namestnik pripravlja odškodninsko mnenje. V zakonitem dokumentu sta on in njegova ekipa razglasila, da upravičeni ljudje nejavno izbirajo prejemanja svojih plačil v razvoju BTC ali BCH.

Najnovejše: Ripples sprejemanja Bitcoina na konferenci Surfin Bitcoin v Biarritzu v Franciji

Rehabilitacijsko mnenje je prvič nastalo pred dvema letoma in postalo avtorizirano zaključno leto. Potem spet iz 893, Dolg BTC, nadomestni najboljši ima približno 120,000 BTC naj plača svojim zbiralcem. Konstantin Širokov, predstavnik decentraliziranega denarnega trga Fringe Finance, je za Cointelegraph povedal:

»razdelitev omenjenega denarja je primerno vprašanje časa in to pojasnjuje, kaj je spodbudilo govorice o nadomestnem dokončanju načrtov za pridobivanje tega denarja. Vznemirjenost upravičencev do zmogljivosti je strašno ustrežljiva, prav tako skrbi vlagateljev v širšem ekosistemu digitalne valute o tem, kaj lahko izvor in izvedljiva razprodaja te široke količine denarja neobjavi v znamenju Bitcoina.« Dodal je, da je predlagani denar po trenutnih cenah vreden približno 2,9 milijarde dolarjev, kar ne bo več javno objavljeno obremenitev trga tako omembe vredna, je sprejeto razpoloženje, ki je na voljo na trgu, nekoliko škodljivo. “Tako lahko izvor denarja in verjetna razbremenitev znižata vrednost Bitcoina v času po izvoru,” je omenil Širokov.

Nazadnje je zbiratelje mogoče pripisati prejemu začetno zlobno provizijo, po kateri lahko pozneje prevzamejo preostanek svojih sredstev s pavšalno provizijo ali manjšimi povračili. Odplačila se izvajajo z denarnimi rezervami, kupljenimi med likvidacijo BTC blagajne Mt. Gox.

Mt. Goxova ukradena zaloga BTC udari po devetih letih Postopno zaključni teden je postalo nežno, da sta dva ustvarjena poškodovana naslova Bitcoin podala roko 2013 poslano približno 10 , BTC na različne izbrane kripto račune. Z uporabo metod hevristike in grozdenja je postalo očitno, da se je BTC povezal z Mt. Gox. V zvezi s tem je podatkovni inženir, ki dela za OXT Study, platformo, ki zagotavlja vrednotenje dogajanja v ekosistemu Bitcoin, slavno:

»Kljub pologu Kraken ta denar ni več izvira iz Krakena. Kljub temu izvirajo iz gore Gox in jih morda upravlja Jeb McCaleb. Opomba osebe za to [BTC] gručo se povezuje s spletnim dnevnikom, ki ga je predložil spletni dnevnik @wizsecurity. Wizsec je profesionalec sage Mt Gox.«

Po tem, vendar vseh drugih 5,000 BTC, povezan z ugaslim nadomestnim, je bil prenesen na različne račune tretjega praznovanja. Pregon je ujel BTCparser in je minil točno 120 ur po zgoraj omenjenem razvoju. V bistvu popolnoma temelji na raziskovalcu za študijo OXT, tudi ta najsodobnejši Bitcoin je povezan z Mt. Goxom in bi morda lahko celo pripadal Jedu McCalebu.

Kaj čaka tiste, ki so zasuti s sago o Mt. Goxu?Za to široko zalogo BTC – ki je bila skoraj desetletje lena za laž – da se vsi takoj začnejo premikati krogu, ko digitalna valuta kupuje in prodaja za približno $20,10 je vsaj presenetljivo, saj ti žetoni niso javni in jih ni mogoče zgraditi z Mt. Goxovim odplačil, kot je neizpodbitno dejstvo, da je čas tega prenosa po naključju usklajen z najsodobnejšo posodobitvijo skrbnika.

V skladu z mnenjem o rehabilitaciji, ki ga je nedavno objavil Kobayashi, po sept. 16, bo vključena sestavina »odstop, prenos ali dedovanje, zagotovitev kot zavarovanje ali disposi prepovedana je uporaba izbranega zemljevida zahtevkov za rehabilitacijo.« Glede na omenjeno je dokument zmerno siv v svojem besedilu v zvezi z ozračjem kot rokom za “trajanje omejitve”, vendar priznava, da bi temu lahko sledila tudi znana popolna odškodnina zbirateljem, kot je opisano v sanacijskem mnenju ki ga je pooblastilo 20 % vseh upravičenih strank, ki so bile zasute s primerom.

Nazadnje dokument ugotavlja, da vlagatelji zahtevkov, ki vložijo prošnjo, zaznajo prenos po septembru 15 lahko poleg tega pošteno verjetno odkrije prepričanje, da ne more najti, komu poslati zahtevano količino, in dodal:

Najnovejše: Pravila DeFi: Regulatorji za varčevanje ZDA bodo nejavno zemljevid cestninske ceste

»To lahko občasno prekine pri rehabilitacijskih zbiralcih, ki ne morejo prejeti svojih najbolj standardnih odplačil, datum odškodnine pa se močno zamakne v primerjavi z vrsto rehabilitacijskih zbiralcev, ali v najslabšem primeru se lahko količina odškodnine deponira pri tokijskem uradu za pokončne zadeve v skladu z zakoni in smernicami.«

Kot rezultat tega dejstva, medtem ko je . Saga o Goxu še naprej razburja strast do nas na neki točki v kratkem po vsem svetu, morda se bo to tudi lotilo iskanja, kako se bo vse skupaj odvijalo ob zaključku, zlasti s toliko novimi lastnostmi – na primer zaradi ponovnega pojava zgoraj omenjeni mirujoči Bitcoin — v zadnjem času prihaja v ospredje.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -