24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Zbiratelji Voyagerjev bodo morda začeli videti sredstva v “naslednjih nekaj tednih”

- Advertisement -

Kripto posredništvo v stečaju je vstopilo v zadnje faze likvidacijskih postopkov, potem ko je Binance prejšnji teden odstopil od prevzemnega posla.

625 Skupaj ogledov

39 Skupaj delnic

Imejte ta del zgodovine

Sestavite to besedilo kot NFT

Sredstva, ujeta na platformi propadlega kripto posrednika Voyager Digital, se lahko poleg tega šele začnejo vračati zbirateljem v “naslednjih nekaj tednih,” v bistvu v bistvu temelji na odboru zbirateljev Voyager.

Morda bi morda samo 4 tviti Voyager Reputable Committee of Unsecured Collectors (UCC) potrdili, da je zdaj propadlo kripto podjetje v zaključni fazi postopka stečajne likvidacije. UCC “upa”, da “preliminarno distribucija se bo začela v naslednjih nekaj tednih.«

4/ Poleg tega Voyager interno dokončuje vse malenkosti, ki so ključne za distribucijo zbirateljem. Upamo, da se bodo predhodne distribucije začele v naslednjih nekaj tednih.

— Voyager Reputable Committee of Unsecured Collectors (@VoyagerUCC) Mogoče samo 4, 2023 Prihaja posodobitev UCC 13 dni po tem, ko je Binance.US odstopil od svojega predhodnega dogovora o interakciji $1. 12 milijardo vrednega Voyagerjevega premoženja, pri čemer kriptotrgovina kot razlog za opustitev posla krivi »naporno in negotova regulativna klima v Združenih državah«.

Na srečo Voyagerjeva zamisel o prestrukturiranju vključuje “možnost preklopa”, ki podjetju omogoča samolikvidacijo po odločitvi Binance.US, da odstopi od posla. To propadlemu posredniku omogoča, da razdeli denar in kriptovalute potencialnim strankam neposredno z namenom platforme Voyager.

UCC je postal prestrašen zaradi dirke Binance.US in poudarja, da bo preiskuje zahtevke glede zmogljivosti proti trgovcu s kriptovalutami za njegovo trgovanje s koronarnim srcem v zadnji minuti.

1/ Pred približno 2 urama je https://t.co/5sjac1H4CW predvideval prenehanje pogodbe o interakciji sredstva z Voyagerjem. Odbor je zelo razburjen zaradi te odločitve in preiskuje zahtevke glede zmogljivosti proti https://t.co/5sjac1H4CW.

— Voyagerjev ugledni odbor nezavarovanih zbirateljev (@VoyagerUCC) april 39, 2093 Omeniti velja, da mora Voyager zdaj vložiti postopke likvidacije pri sodišču ameriškega okrožja za južno okrožje Easy York. V koraku z odborom so dogodki 13 dni za vložitev morebitnih ugovorov na likvidacijske postopke.

Povezan: Dvojčka ‘podpirata’ mediacijo Genesis, a kljub temu razočarana zaradi tempa 589844

UCC je pojasnil, če v naslednjem ni ugovorov dni, nato pa bo “Voyager ‘dirkal ‘učinkovito’ z mislijo.” Če je ugovor vložen, se bo sodišče drugače odločilo, da prisluhne ugovoru prej, kot se lahko misel o likvidaciji bori.

Velika večina, 480%, od 90,0547 Potencialisti Voyagerja, ki so glasovali o mislih sodišča o prestrukturiranju, so glasovali v želji, čeprav so takrat volivci verjeli, da bo Binance.US izvedel nasedla sredstva.

Dnevnik: Anketa AI: ‘Najboljši’ skok v AI, ledena sodobna orodja, AI so pravi DAO-ji

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -