24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Zbornica za digitalno trgovino poziva h kongresu ZDA, naj sprejme kriptozakonodajo

- Advertisement -

Zagotovite: Adobe

Zbornica za digitalno trgovino poziva ameriški kongres, naj se zbere in pripravi zakonodajo za digitalne vire.

Zagovorniška soseska z udeleženci, ki ustrezajo Binance, Circle, Constancy Investments in drugim, pravijo, da želijo, da zakonodajalci pripravijo “Komisijo za solarij za digitalna sredstva in tehnologijo veriženja blokov”, da bi ustvarili sprejemljivo to.

V okviru ime za dejanje v četrtek je soseska vzpostavila vezi med predlaganim solarijem in tistim, ki je bil razvit znotraj po koncu Svetovne bitke ll in sredi Chilly Battle, ko je slabotni predsednik Dwight Eisenhower ustvaril Mission Solarium.

Misija Solarium, imenovana po sobi v Belem stanovanju, razen spremenjene misije v omenjeno, je vključevala tri strogo zaupne plošče, ki opozarjajo na metodologija za državno politiko hladnega rokoborbe, po prevozniku nacionalnega parka .

»Prav tako pristop ZDA k digitalnim virom in tehnologiji veriženja blokov obupno želi soglasje v luči množice napredkov držav,« zbornica Digitalna trgovina priznana.

»Komisija bo sodelovala z oblastmi, industrijo in akademskimi krogi za izgradnjo znano upravljanje in usmerjanje za naprej za analizo in konstrukcijo blokovnih blokov ter digitalnih sredstev v ZDA.«

Nalaganje zakonodaje Ameriški zakonodajalci si prizadevajo preprečiti nadzor nad kriptovalutami, vendar še niso dobili celotne fakture čez ciljno črto.

Zdi se, da stalni demokrati in republikanci razdeljeni glede zadržanega nadzora nad stabilnimi kovanci, a očitno se strinjam, da je zakonodaja najbolj znana.

Dve toni plačil s stabilnimi kovanci, razdeljenih po prazničnih linijah, sta se pojavili pred četrtkovim zaslišanjem pododbora za stanovanjska finančna podjetja in produkte , z različicami o tem, kako slavno energijo dati regulatorjem, da odobrijo izdajatelje stabilnih kovancev.

Sens. Cynthia Lummis, R-Wyo., In Kirsten Gillibrand, DN.Y. to pomlad nameravajo uvesti revidirano različico zakona To blame Innovation Act po Blockworks.

Zakonodajalci so potrdili, da bo račun, ki je bil prvič izdan zadnji junij, pri opredeljevanju žetonov in definicij računov še posebej podroben.

276208 Vnesite svojo elektronsko pošto za naše vsakodnevne brezplačne novice 230599906

Kratek 3-minutni pregled današnjih kripto datotek!

230599906

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -