14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain ZDA, Nemčija in Turčija vodijo zanimanje za iskanje Ethereuma

ZDA, Nemčija in Turčija vodijo zanimanje za iskanje Ethereuma

Zanimanje za iskanje eterja je večje kot kdaj koli prej in privlači zanimanje po vsem svetu, razkriva novo poročilo.

8571 Skupno ogledov

48 Skupaj delnice

United States, Germany, Turkey lead search interest in Ethereum

Analiza podatkov o iskanju je pokazala, da so ZDA najbolj zainteresirane za Ether (ETH), sledijo jim Nemčija in Turčija.

Poročilo podjetja Invezz.com, kot je poročal Finbold, je pokazalo 1, 116, mesečno išče izraz “Eter”, ki prihaja iz ZDA. Če izključimo iskanja nadobudnih kemikov, je to približno 36, dnevno na internetu išče kriptovaluto št. 2 na svetu s tržno kapitalizacijo.

Nemčija in Turčija je sledila blizu z 736, 300 in 300, 500 iskanj na mesec. Med prvimi tremi je bila v Nemčiji največ iskanj po eteru na prebivalca, in sicer 9. 46 iskanj na 1, 000 uporabniki interneta v primerjavi s 3. 57 v ZDA.

Švica , ki je prišel 12 na seznamu, je pokazal največjo koncentracijo zanimanja za iskanje, z 11. 79 iskanj na 1, 000 uporabniki interneta. Združeno kraljestvo se je uvrstilo na šesto mesto s 230 , 000 mesečna iskanja, kar ustreza 3. 53 iskanj na 1, 000. Predvidljivo je bila največja koncentracija zanimanja iz zahodnih držav, kjer je najbolj razširjen dostop do interneta.

Podatki Google Trends kažejo na izrazito povečanje števila poizvedb Ethereum Google od začetek 2021, pri čemer je število iskanj doseglo najvišjo vrednost doslej. Cena etra se je samo od januarja povečala za skoraj 460%, plezanje od približno $ 700 do trenutne vrednosti 3 $ 460. Ko je vrednost etra v dolarjih rasla, je rasla tudi njegova splošna prevlada na lestvici kripto tržne kapitalizacije, pri čemer je Ether predstavljal blizu 20% svetovne tržne kapitalizacije do začetka maja.

Nedavno poročilo je pokazalo, da so investicijski produkti Ether ta mesec še naprej rasli, čeprav se je cena kovancev skoraj znižala 25% od najvišje vrednosti vseh časov. Provizije za transakcije Ethereuma so padle v pretiranem tandemu s ceno kovanca, ki je upadala 71% od nedavnega vrhunca.

Prejšnji članekCena bitcoinov bi lahko naslednjih 29 tisoč dolarjev, opozarja CNBC 'Chartmaster'
Naslednji članekPadec Bitcoina s 64 tisoč dolarjev je primerljiv s črnim četrtkom, vendar odlivi Coinbase namigujejo na kopičenje

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments