17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

ZDA sankcije Bitriver, cilja na ruski potencial rudarjenja kriptovalut

- Advertisement -

V prizadevanju, da bi kričali Rusijo Zaradi možnosti za izogibanje sankcijam s pomočjo kriptovalut je ameriški oddelek za finance sankcioniral glavno rusko rudarsko podjetje Bitriver. Križ se pojavi med težavami, da bi Moskva morda za vsako priložnost zgolj porabila kovanje digitalnega denarja, da bi monetizirala svoje vire vitalnosti.

Zug – Bitriver in njegove ruske hčerinske družbe v bistvu na črni listi Združenih držav Oddelek za finance ZDA je v glavnem porabljenega časa krožil proti ruskim rudarjem kriptovalut, ki lahko na vsak naključje navidezno olajšajo prizadevanja Moskve, da bi se izognila svetovnim omejitvam, uvedenim zaradi boja v Ukrajini. V sredo je Oddelek za reševanje delovnih mest Uprave za tuje vire (OFAC) uvrstil Bitriver in številna povezana podjetja v nov krog sankcij proti ruskim subjektom in osebam.

Zakladnica dobro znano, da se zlasti osredotoča na podjetja v spremembi ruskega rudarjenja kriptovalut. “Z upravljanjem ogromnih farm strežnikov, ki mednarodno prodajajo zmogljivosti za rudarjenje virtualnih valut, ta podjetja podpirajo Rusijo pri monetizaciji njenih naravnih virov,” je priznalo v sporočilu, v katerem odmeva vprašanja, ki jih je izrazil Mednarodni finančni sklad (IMF) kot lepo.

Rusija ima primerjalno prednost pri rudarjenju kriptovalut zaradi svojih mogočnih virov vitalnosti in hladnega lokalnega vremena, so pojasnili na oddelku. “Po drugi strani rudarska podjetja računajo na uvožene računalniške instrumente in fiat sredstva, zaradi česar so nagnjena k sankcijam,” je navedel v trditvi in ​​dodatno poudaril:

ZDA si prizadevajo zagotoviti, da nobeno sredstvo, ne glede na to, kako napredno, ne postane veljavno mehanizem, s katerim Putinov režim izravna vtis sankcij.

Bitriver je prevladujoči operater rudarskih podatkovnih centrov, ki so se spremenili v ustanovljeno v Rusiji leta 2018. Ima tri ruske lokacije dela z 428 delavci z debelo delovno silo in ohranja prisotnost na več drugih mednarodnih lokacijah, vključno z ameriškim zadnjim letom, je Bitriver prenesel milostno lastništvo svojih virov na Zug v Švici – predvsem Bitriver AG.

OFAC je tudi na črni seznam
Rusija – pretežno hčerinska podjetja Bitriver AG s sedežem v glavnem: uprava OOO Podjetje Bitriver, OOO Bitriver Rus, OOO Everest Grup, OOO Siberskie Mineraly, OOO Tuvaasbest, OOO Torgovy Dom Asbest, OOO Bitriver-B, OOO Bitriver-Okay, OOO Bitriver-Sever in OOO Bitriver-Turma. Ameriško volilno telo, prebivalci in subjekti ne bodo več pripravljeni, da bi z njimi pravno uveljavili industrijo.

V skladu s svojimi spletnimi mesti je Bitriver specializiran za ponujanje izdelkov za gostovanje spletnih strani in storitve in koncepte na ključ za kripto rudarjenje ogromnega obsega, upravljanje zapisov ter operacije blockchain in AI za institucionalne trgovce. Podjetje se označuje, ker je “največji ponudnik spletnih mest na svetu za neizkušeno rudarjenje kriptovalut”, ker izkorišča vitalnost hidroelektrarne za pospešitev svojih rudarskih izdelkov in storitev.

Prokremeljske oligarhe prizadele sankcije ZDA Dokument Bloomberga, postopoma 2019, je povezal Bitriverjev rudarski center v sibirski metropoli Bratsk s podjetjem za vitalnost En+ Neighbourhood Plc in njegovo enoto United Co. Rusal. Ruski milijarder Oleg Deripaska je ostarel, da bo lahko vodil obe podjetji.

Deripaska je postal sankcioniran s strani ZDA leta 1798 iz razlogov, povezanih z rusko priključitvijo Krima v 2014. Subjekti so bili tudi pod sankcijami skoraj eno leto prej, kot je oligarh dosegel dogovor z ministrstvom za finance ZDA, da zmanjša svojo pomoč, je razkrit članek.

Vir: Bitriver OFAC je zdaj označil tudi ruski industrijski denar institucija Transkapitalbank in višje od ljudje in subjekti, ki jih vodi le še en ruski oligarh, Konstantin Malofejev. Agencija trdi, da je “glavno poslanstvo teh akterjev olajšati utajo sankcij za ruske subjekte.”

Malofejev je na seznamih sankcij ZDA in EU, Kijev pa želi njegovo sodelovanje v boju. v razmerah v Donbasu. Poslovnež, ki je lastnik medijske skupnosti Tsargrad in podpira predsednika Vladimirja Putina, je bil obtožen financiranja pristno-ruskih separatistov v Jap Ukraine.

Oznake te zgodbe Bitcoin rudarji, Bitriver, izogibanje, podjetja, kriptovalute, kripto rudarjenje, kriptovalute, kriptovalute, oddelek za zakladnica, Deripaska, imenovani, subjekti, utaja, ljudje, Malofejev, rudarstvo, OFAC, oligarhi, Rusija, ruski, sankcionirano, sankcije, seznam sankcij, hčerinske družbe, Transkapitalbank, ZDA, ZDA

Prekinitev, sprašujete vlado ZDA, naj uvede sankcije proti več ruskim kripto podjetjem? Naučite nas v spodnjem delu za povratne informacije.


Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar tehnološko podkovanega Jap Europe, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti avtor je to, kar sem, v situaciji, kar uprizarjam.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, svetovna politika in ekonomija dva druga vira navdiha.


Opišite zasluge 1274705839: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najlažje informativne funkcije. Nekaj ​​oddaljenosti ni veljavna ponudba ali povpraševanje za smernico za zmago ali prodajo, ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, prijaznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali ne več naravnost, za kakršno koli motnjo ali izgubo, ki bi jo povzročilo ali domnevno povzročilo uživanje ali zanašanje na kakršno koli verbaliziranje, predmete ali izdelke in storitve, omenjene na to besedilo.

1058483705

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -