18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Zdaj je 6710 milijonarjev Cardano po najnovejšem val ADA

Zdaj je 6710 milijonarjev Cardano po najnovejšem val ADA

Število milijonarjev Cardano se je povečalo za 1, 2341. 34% po podatkih Coin Metrics letos.

There are now 6,710 Cardano millionaires following latest ADA surge

Cardano je letos svoje vlagatelje nagradil s pomembnimi dobički, saj se je vse večje število imetnikov pridružilo zaželenemu klubu milijonarjev po zadnjem dvigu cen ADA.

Od začetka leta se je število vlagateljev milijonarjev v ADA povečalo za več kot 13 – zložite na 6, 710 od maja 13, poroča tiskovna agencija Finbold iz Združenega kraljestva. Z uporabo podatkov iz Coin Metrics je agencija ugotovila, da je bilo na naslovih ADA (504 vsaj 1 milijon ameriških dolarjev 1. januarja

Število aktivnih naslovov ADA se je povečalo tudi za 417. 40% med 1. januarjem in aprilom 28.

Vrednost ADA je skočila skoraj za 1,0 40% od začetka leta, v primerjavi z 0 USD. 18 na 2 USD 08 v času objave. Kriptovaluta se je v začetku tedna dosegla blizu 2 USD 40 v začetku tedna, pri čemer je nastavila več rekordno visoke v procesu.

. Zdaj ima tržna kapitalizacija kriptovalute $ 66. 1 milijarda EUR na četrtem mestu med aktivnimi projekti. ADA je med zadnjim rallyom prehitel Dogecoin (DOGE), Tether (USDT) in XRP.

Mogoče enako pomembno je tudi dejstvo, da se zdi, da ADA krši trenutno upadanje trenda kripto trga. V zadnjih sedmih dneh je ADA cenil 19 )%. Za primerjavo, Bitcoin (BTC) je upadel 22. 6%, Eter (ETH) pa ni 15. 2%.

Poleg tega, da ima Cardano eno najbolj namenskih skupnosti kriptovalut v industriji, ima tudi pozitivne novice iz Input Out Hong Kong ali IOHK. Razvojna skupina platforme za pametne pogodbe je pred kratkim pojasnila, da se prihajajoča nadgradnja Alonza maja in junija postopoma uvaja na glavno omrežje.

IOHK je pred kratkim sodeloval tudi z etiopsko vlado, da bi prenovil izobraževalni sistem afriške države. V okviru partnerstva bo IOHK svoje blokchain rešitve uvedel po vsej državi, pri čemer bo do programa lahko imelo koristi do 5 milijonov študentov.

Prejšnji članekAltcoins dosegajo dvomestni dobiček, tudi če cena Bitcoina pade na 42.500 USD
Naslednji članekBitcoin mining actually uses less energy than traditional banking, new report claims

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments