19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Zdaj je dvajset smrtnih žrtev Bitcoinov 2021 v primerjavi s seznamom nekrologov...

Zdaj je dvajset smrtnih žrtev Bitcoinov 2021 v primerjavi s seznamom nekrologov BTC iz leta 2020


There's Now Twice as Many 2021 'Bitcoin Deaths' Compared to 2020's BTC Obituaries List

Vrednost Bitcoina je nižja 45)% od najvišje vrednosti kriptoaktivnosti (ATH) pred tremi meseci in gibanje navzdol je sprožilo pomembna ugibanja o drugem medvedjem trgu. Drugi skeptiki verjamejo, da je bitcoin umrl, kot kaže spletna stran, ki gosti bitkolske osmrtnice 2021 smrtnost bitcoinov se je podvojila v primerjavi z vsemi nekrologi bitcoinov v 2020.

Po mnenju Skeptics Bitcoin has Umrl 29 Times This Year

Cena bitcoinov (BTC) je nižja, kot je bila tri pred meseci, ko se je kripto sredstvo dotaknilo ATH v višini $ 64, 895 na enoto približno 90 pred dnevi. Od takrat se BTC konsolidira nad $ 30 K regija in mnogi so negotovi glede prihodnjih cen.

Potem so tu tisti, ki so prepričani, da je bitcoin mrtev ali se vsaj pripravlja na svoj pogreb, saj verjamejo, da je vrednost zagotovo usmerjena na nič. Sramotna spletna stran Bitcoin osmrtnice, ki jo gosti 99 bitcoins.com, prikazuje tovrstne dvomljivce “Bitcoin je mrtev”, ki že od piše dolge hvalospeve Bitcoin .

Bitcoin je bil v že dvakrat večkrat razglašen za mrtvega kot pri vseh 2020. 😏

– Jameson Lopp (@lopp) junij 21, 2019

Bitcoin nekrologi so se podvojili 2021 v primerjavi z lanskim letom, kar kaže na to, da so kritiki bolj pripravljeni naleteti na tržne diapozitive kriptoaktive. Tam so bili 14 smrti bitcoinov, ki jih je zabeležil 99 bitcoins.com v 2020 in danes obstajajo 29 smrti zaradi 2021.

Od danes je še približno šest mesecev do 2022, letošnji rekord BTC smrtnih primerov pa se lahko kosa z leti 2019 (36) in 1280 (30). Bitcoin bo potreboval veliko smrtnih primerov, da bi dosegel rekordno visoko vrednost 2017 kdaj 99 zabeležene bitcoins.com 124 smrti.

There Are Now Twice as Many 2021 'Bitcoin Deaths' Compared to 2020's BTC Obituaries List
2021 grafikon nekrologov bitcoinov junija 30, 2019. Bitcoin je umrl 29 letos doslej, medtem ko je bitcoin umrl 14 krat v 2020. Od 2010 do zadnji dan junija je bitcoin umrl 422 krat, v skladu s 99 statistika bitcoins.com.

Prvi nekrolog bitcoinov je bil posnet decembra 15, 2010, in avtorjevo desetletje- stara hvalnica se je imenovala “Zakaj Bitcoin ne more biti valuta.” Previjte naprej do danes in Bitcoin je umrl pred kratkim junija 21, ko je priznani avtor Nassim Nicholas Taleb napisal povzetek neuspehov bitcoinov z naslovom “BTC je vreden natanko nič.”

“V svoji trenutni različici, kljub hype, bitcoin ni mogel zadovoljiti pojma„ valuta brez vlade “(izkazalo se je, da sploh ni niti valuta ), ne more biti niti kratkoročno niti dolgoročno shranjevanje vrednosti (pričakovana vrednost ni višja od 0), “je dejal Taleb.

” ne more delovati kot zanesljivo varovanje pred inflacijo in, kar je najhuje, niti na daljavo ni varno zatočišče za naložbe, ščit pred vladno tiranijo ali vozilo za zaščito repa za katastrofalne epizode, “je še poudaril pisatelj” Črni labod ” .

Na Youtube ekonomist Maurice Hoefgen spletnemu portalu bitcoinov osmrtnic sporoči naslednjo smrt, ki je pred ostrim pregledom Taleba. Hoefgen v svojem intervjuju za DW News junija 17, pravi, da bitcoin nima dobrih lastnosti denarja. Ekonomist iskreno verjame, da “dolgoročno bitcoin ne bo uspel.”

27 drugo 2021 bitcoin nekrologi imajo podobne razloge, zakaj BTC počiva v skrinji in se pripravlja na pogreb. Razlogi, kot so nestanovitnost, pomanjkanje, špekulacije, prevara, zloraba, vladne represije in okoljski argumenti, so glavna pogovorna točka teh hvalospevov.

Ekonomist Paul Krugman in avtor JP Koning Ne Mislite, da je Bitcoin mrtev, zdaj pa ga obravnavajte kot “naravno Ponzijevo shemo”

Mnogi bitcoinci bi rekli, da je varno trditi, da bitcoin ni mrtev. Vendar bodo pesimisti, ki ne razumejo Satošijevega ustvarjanja, zagotovo dvomili v to, da bodo na poti popolnoma neuspešni.

Tudi Nobelov nagrajenec in ekonomist, ki ljubi faks , Paul Krugman, je ta teden počil s kripto aktivom. Krugman ni rekel, da je BTC mrtev, ampak se je skliceval na kritiko JP Koning in jo označil za naravno Ponzijevo shemo.

“Lep esej prek Ftalphavillea,” je dejal Krugman. “Bitcoin očitno ni uspel pri svojem poslanstvu, da postane denar, vendar se njegova vrednost ohranja, ker je postal nekakšen naravni Ponzijev sistem.” Vendar pa niso vsi cenili Krugmanove izposojene ocene iz Koningovega eseja.

“Iskreno vprašanje: ali obstaja kakšen primer Ponzijeve sheme, ki je imela drugi večji miting po novih ATH po prva faza rasti propadla? ” Ustanovitelj Shapeshifta Erik Voorhees je vprašal v odgovor na Krugmanov tvit.

Kaj menite o podvojitvi količine bitcoin nekrologov 2021? Kaj menite o izjavah Paula Krugmana? Sporočite nam, kaj mislite o teh temah v spodnjem oddelku za komentarje.

Mexico's Third Richest Man Recommends Bitcoin, His Bank Is Working to Accept BTC, Says Fiat Money Is a Fraud

John McAfee's Hideout Was a Secret Bitcoin Mining Farm

Oznake v tej zgodbi

64 bitcoins.com, Analitiki, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin smrti, Bitcoin osmrtnice, BTC, BTC smrti, Dead Bitcoin, mrtvi BTC, smrti, Economist, Erik Voorhees, JP Koning, Maurice Hoefgen, Nassim Nicholas Taleb, naravna Ponzijeva shema, Paul Krugman, Ponzijeva shema, skeptiki

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, 99 bitcoins.com, Twitter, bitcoin osmrtnice,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments