15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Zdaj lahko kupite NFT z zlatom in z odmikom ogljikovega odtisa

Zdaj lahko kupite NFT z zlatom in z odmikom ogljikovega odtisa

Ponudnik denarnic Lohko je lansiral NFT-je z zlato zaščito, ki ponujajo nadomeščanje ogljika.

2619 Skupaj ogledov

5 Skupaj delnice

You can now buy gold-backed NFTs with the mining carbon footprint offset

Ponudnik digitalnih denarnic za sredstva Lohko in tehnološko podjetje Mattereum s sedežem v Londonu sta se združila, da sta lansirala nenegrešljive žetone NFT, ki so podprti z zlatom in imajo priložene izpuste ogljika.

Glede na maj 26 objava, da žetoni predstavljajo lastništvo nad fizičnimi zlatimi palicami, ki so shranjene v trezorju v Singapurju, ki ga upravlja partner Bullionstar.

Vsak NFT predstavlja osnovno palico zlata, pri čemer imata žeton in fizična palica zlata enotno serijsko številko. Žetoni se prodajajo tudi z garancijo, ki lastniku NFT zagotavlja, da ima “vse zakonske pravice do unovčenja fizične zlate palice.”

NFT-ji so uvrščeni na seznam priljubljenih Ethereum-ov Tržnica NFT OpenSea, pri čemer žetoni predstavljajo eno unčo zlata, 10 gramov zlata ali 100 gramov zlata.

Eden od 100 gram NFTs vsebuje tudi 3D digitalno umetnost, ki prikazuje animiranega bika na zlati palici. Zdi se, da je bila različica tega žetona prvič navedena na OpenSea za 7 Ether pred tremi meseci.

Generalni direktor podjetja Lohko Antti Saarnio je poudaril večjo uporabnost tokeniziranega zlata v primerjavi s fizičnim kolegom in izjavil:

“Glavna omejitev zlata kot naložbene kategorije je bila, da je njegovo lastništvo težko prenesti Lastniki zlata NFT lahko svoje zlato prodajo kjer koli in komur koli na katerem koli trgu verig blokov. To je velika korist za vlagatelje v zlato, saj jim zagotavlja boljšo likvidnost in višjo prodajno maržo. «

Lohko ni prvi, ki je tokeniziral zlato, saj Perth Mint Gold Token trdi, da je bil prvi žeton, podprt z “vladno zajamčenim zlatom”, ki se je oktobra objavil na javni verigi blokov 2019, medtem ko so se upravljavci premoženja Coinshares in ponudnik denarnic Blockchain združili, da so še isti mesec na zasebni Bitcoin sidechain lansirali švicarski žeton z zalogo.

Maja 1434, centralizirana platforma za posojanje kripto sredstev Celsius je predstavil svoj donosni izdelek za zlati žeton Tether XAUT.

Prejšnji članek223 milijonov dolarjev za graditelje internetnih računalnikov – vendar je skupnost previdna
Naslednji članekVoyager Digital beleži 16-kratno povečanje četrtletnih prihodkov, prvi dobiček iz poslovanja

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments