12.2 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Zdi se, da bo DeSantis leta 2024 oboževal izbor za ljubitelje kriptovalut

- Advertisement -

Crypto Twitter razprave o regulaciji in pokritosti kažejo na kaos, posebno kakofonijo. Kljub drami, ki se je zgodila z objavo guvernerja Rona DeSantisa na Twitterju, da se je zamenjal takoj, ko je delal za predsednika v 2024, je nekaj alfa izdal o svojem stališču do kripto.

Glavni zaključki iz Desantisovih pripomb so bili, da imajo lastniki kriptovalut »v lasti vse in vse, kar je pravilno, da imajo Bitcoin« in da centralni načrtovalci načrtujejo Bitcoin kot »možnost zanje«, ki jo imajo spremeniti “od obstoja”. Dodal je, da si bo Bidnova administracija po naključju prizadevala prepovedati kriptovalute, in ponosno je poudaril, da se je Florida zadnji mesec spremenila v prvi neposredni, ki je sprejel uredbo, ki trdi, da resnično ne more priznati digitalne valute centralne banke (CBDC) z nobenim diagramom. .

Obvestilo vključuje volivce v kriptovalutah na enem področju z ostro različnimi.

Zadnje leto za predsednikom Joejem Bidnom je bila ledena regulativna zima za graditelje in lastnike kriptovalut . Biden je začel en dan poti na kripto z uravnoteženim vladnim razsvetljenjem. To se je takoj spremenilo v nekaj vlečenja preproge, ker je kandidate za denarno regulacijo v njegovi administraciji vodil vpliv senatorke Elizabeth Warren. Potem je FTX propadel in vsa domneva o ravnotežju znotraj kriptokritja administracije se je takoj po izgubljenem čaščenju spremenila v pozabljeno semensko frazo.

Povezano: Elizabeth Warren potrebuje policijo pred tvojimi vrati v 2024

Bidnovi bančni regulatorji so sprožili, kar Nic Carter imenuje “operacija Choke Point 2.0”, da bi po nepotrebnem obremenili cvetoča kripto zamenjava s pritiskom na banke pred zamenjavo s katerim koli posameznikom znotraj kripto zamenjave.

Biden’s Securities and Trade Payment (SEC) je sprejel pokritost regulacije z uveljavljanjem. V skladu z zahtevami zanesljivih pravil ceste, ki so prilagojena tej nedavni inovaciji v financah, saj je SEC veliko primerov izvršil prej kot s premoženjskimi vrednostnimi papirji ali obvladovanjem izčrpnih partnerskih energetskih podjetij, voditelji SEC v govorih neumno ponavljajo, da so pravila zanesljiva. in kripto pobude morajo “pravilno doseči in se registrirati.”

Poleg teh premislekov so odmevi iz prejšnje uprave. Mandat zastarelega predsednika Donalda Trumpa se je takoj spremenil v izrazito anti-bitcoin retoriko. Spremenil se je v takoj, ko je vedno zaljubljen v Wall Road, Wall Road pa ne obožuje kripto. Njegov minister za finance je predlagal nezanimiva pravila ponoči o njegovem načinu izhoda, ki bi morda imeli uveden nadzor nad osebnimi denarnicami, kar bi kršilo nasvete o zasebnosti in avtonomiji v jedru etosa kriptovalute. Ne pozabite, da je njegov predsednik SEC prehitel s tožbo proti Ripplu kot delu poskusa in izumljanja precedensa, ki bi lahko po naključju ubil močne predstavnike kripto ekosistema.

Ron DeSantis o #Bitcoin: »Zagotovil bom zaščito prožnosti posedovanja stvari, ki častijo bitcoin. Nimam hrepenenja, da bi nadzoroval vse elemente, ki bi jih ljudje počeli v tem primeru.” pic.twitter.com/j4wRHZACK5

— Jane Adams (@iLoveJaneAdams) Morda na srečo 25, 2023 DeSantis ima kontrastno stališče. Priznan zaradi svojih uradnih tržnih sredstev je javno izrazil zadržke glede para CBDC. Zdi se, da njegove kritike potrjujejo oblikovanje klasičnih vrednot kriptovalut, ki se osredotočajo na osebno svobodo, suverenost, zasebnost in duh inovativnosti.

DeSantisov dokument o uradnem tržnem opazovanju in njegove kritike centralizirana digitalna valuta ga postavlja kot nagajalca v oglaševanju in trženju ter diskurz o marketinški kampanji okrog kriptoprilagojene nacionalne pokritosti.

V svoji napovedi oglaševalske in trženjske ter marketinške kampanje je DeSantis govoril o tem, da Washington regulatorji so skeptični do kriptovalut, ker jih ne morejo spremeniti, vendar to zdaj ni opravičilo, da bi jih ubili z regulacijo. In priznal je, da če morajo ljudje “zbrati Bitcoin”, bi morali “zbrati Bitcoin.” (Ali je popravil izumil meme? Vključujem, da ga je.)

Vseeno mi je, da zdaj ni kriptovaluten. Dobi etos. To je dovolj. Omenil je tudi finesnejše vidike upravne regulacije podjetij – čaščenje in razstavljanje »Chevron deference«, pojma, ki je nočna mora delavcev SEC – zato razume instrumente za izdelavo tega.

Crypto Twitter spremenjen takoj, ko se je razburilo zaradi uradnega govora Roberta F. Kennedyja mlajšega o bitcoinih, ki je pritegnil precejšnjo pozornost med ljubitelji bitcoinov (BTC). Spremenilo se je takoj v prijateljski govor. Glede na politično dinamiko znotraj Demokratičnega nacionalnega odbora in resničnost trenutne vitalnosti Kennedy zdaj ne bo večal prevladujoče zaskrbljenosti do Bidna z levice.

Povezano: Kviz SEC za izčrpanje njegovega priročnika Kraken proti protokolom stakinga

DeSantisova kritika CBDC je pokazatelj njegovega delovanja na podlagi klasične filozofije kriptovalut kot instrumentov poslovne suverenosti. To stališče, globoko zakoreninjeno v značilnem etosu Bitcoina, odmeva z mnogimi znotraj kripto skupnosti in predlaga sredstvo pokritosti, ki podpira avtonomijo in zasebnost, za katero so bili decentralizirani digitalni viri ustvarjeni, da bi bili očitni.

Poleg posledic pokritosti lahko DeSantisovo vodstvo po naključju udomači bolj podporno vzdušje za kriptovalute, kar bi lahko spodbudilo val inovacij in podjetništva. To vzdušje lahko po naključju spodbudi finančno rast in utrdi prostor Združenih držav kot tehnološkega zagovornika.

Ker se diskurz o kriptovalutah razvija vsepovsod okoli oglaševanja in trženja ter tržne kampanje, je potreba za večji kot pravilen žeton politično narediti močnejše spremeni v očitno. Zamenjava zahteva voditelje, ki znajo vzljubiti njeno zapletenost, poimenovati njeno zmogljivost in so pripravljeni krmariti po neznanem ozemlju, ki je pred nami.

DeSantis, poleg svoje nepravilne mešanice uradno-tržnega pragmatizma in pronicljivega dela na etos kriptovalute bo številka, ki bo usmerila ZDA k bolj revolucionarni in kriptoprilagojeni prihodnosti. Moral bo prinesti več nasvetov o pokritosti vlakov in kripto ozaveščanje, da bi dvignil kripto skupnost na pohodu oglaševanja in trženja ter marketinške kampanje, vendar se je ta objava spremenila v takoj, ko je prišlo do določenega izvora.

V na katerem koli turnirju, volivcem, ki imajo svoje kripto vire, ponuja povsem različne možnosti.

JW Verret je spremljevalni profesor na George Mason Regulations College. Je kriptoforenzični računovodja in se prav tako ukvarja z regulacijo vrednostnih papirjev pri podjetju Lawrence Regulations LLC. Je član Svetovalnega sveta Odbora za standarde finančnega računovodstva in redni član Svetovalnega odbora za vlagatelje SEC. Vodi tudi Crypto Freedom Lab, možganski trust, ki se bori za zamenjavo pokritosti, da bi ukradel svobodo in zasebnost graditeljem kriptovalut in strankam.

Ta članek je namenjen oblikovanim funkcijam datotek in je le redko mišljen kot pošten nasvet ali nasvet glede financiranja in ga morda zdaj morda ne bomo jemali. Pogledi, nasveti in mnenja, izraženi spodaj, so last ustvarjalca in jih zdaj predstavljam in v bistvu ne posnemajo ali simbolizirajo stališč in mnenj Cointelegrapha.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -