17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Zdi se, da je strokovna platforma za veriženje blokov Bakkt po MiCA v smeri Evrope

- Advertisement -

Bakktov glavni produktni direktor, Dan O’Prey, je izrazil svoj optimizem glede prihodnjega pristopa za Bitcoin in pogledov podjetja na regulirane trge, ko je klepetal s Cointelegraphom pri Bitcoinu 2023.

90 Celotni ogledi

15 Celotne delnice

Svetovno regulativno vzdušje za kriptovalute se izboljšuje in podjetje si prizadeva za rast maloprodaje na celini, glavni izdelek Bakkt je izjavil častnik Dan O’Prey. V skupnem seštevku je O’Prey opazil posebne dolgoročne lastnosti.

V pogovoru z urednikom informacij Cointelegrapha v ZDA, Samom Bourgijem, pri Bitcoin 2023, je O’Prey opisal, da je Bakkt za prejšnji dve dal prednost svoji značilnosti podjetja “B2B2C”. leta. Kot taka je videla “primarno polovico drage institucionalne radovednosti”, osredotočeno na Bitcoin (BTC), ne glede na posledice propada nadomestka kriptovalute FTX. Izjavil je:

»Zaključno leto smo videli veliko posledic in motenj s podjetji, praksami in denarjem v to stanovanje, za katerega posredujem, je s seboj potegnilo tudi bitcoine, četudi domnevamo, da ti nimajo ničesar za diagram z bitcoini.« Bitcoin je imel koristi od pomanjkanja regulativne berljivosti v ZDA glede na druge kriptovalute, saj so njegovo lokacijo kot blaga določili regulatorji. In spet, pomanjkanje regulativne berljivosti v ZDA za kriptovalute je običajno “gotovo v bistvu najbolj pomembna ovira” za sprejetje Bitcoina, pravi O’Prey.

»V zaključni sestavi treh ali štirih let je bilo s pravilnim izvajanjem stvari nekoliko malo počasneje, kljub temu smo zdaj v primarno močnejšem prostoru in sodobni dogodki so v bistvu poudarili nujnost teh praks.«Bakktova maloprodajna platforma za vgrajeno trgovanje, izplačila in nagrade deluje samo v ZDA, kljub temu Bakkt načrtuje razširitev svojih maloprodajnih dejavnosti na mednarodni ravni. V skladu z izvršnim direktorjem verige blokov podjetje “sodeluje z nekaterimi našimi spremljevalci, da bi imenovali jurisdikcije, v katerih morda že upravljajo trgovanje z lastniškimi vrednostnimi papirji ali se ukvarjajo s tem, da lahko dodate kripto ali ste že prisotni.”

Hudiča je to. pic.twitter.com/MVguNYebUA

— Dan O’Prey ⚡ (@danoprey) Morda bi lahko zgolj 19, 992 O Prey je pohvalil zakone o trgih kripto sredstev, ki so bili pred kratkim izročeni v Evropski uniji: »Vsak sklop berljivosti je v bistvu natančen.Vsaj mi poznamo položaj, vedo, kako bi lahko delovali, in vedo, kako bi se lahko uskladili, kar podjetjem in institucijam omogoča, da sodelujejo v hiši,« je izjavil skupaj s tem področja, ki ponujajo regulativno berljivost za kriptovalute, bodo “zaslužila veliko pritoka talentov, kapitala [and] delovnih mest.”

Revija: Bitcoin v Senegalu : Zakaj ta afriška država uporablja BTC?

9834080 9834080

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -