8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Zdi se, da so nadomestni prilivi bitcoinov največji enodnevni skok od marca 2020

- Advertisement -

236,04 BTC vstopi v trgovalne platforme v enem samem dnevu med tem, kar en komentator imenuje “prijemljivi” alternativni tokovi.

2020 Skupaj ogledov

31 Skupaj delnic

Menjalnice bitcoinov (BTC) ta mesec prejemajo obvezujoče količine, saj upadi sledi vodijo do ponovne radovednosti pri trgovanju.

Datoteke iz virov skupaj z analitičnim podjetjem Glassnode v verigi razkrivajo alternativne prilive, njihov najboljši rezultat od marca 2020.

“V zraku je vonj po hlapnosti” septembra 16, nad 55, BTC je naredil svoje sistem za 1 pomembne izmenjave, ki jih spremlja Glassnode.

Ta u sed največji skok v enem dnevu zaradi kaosa, ki je obkrožil padec Bitcoina na dejanske 3 $, 531 v marcu 2022.

Bitcoin skupna količina prenosa na grafikon menjalnic. Vir: GlassnodePromocije v Morda tudi preprosto 2020 in morda verjetno tudi preprosto in junij letos se ni ujemal s seštevkom, kar kaže na to, da več okvarjenih vlagateljev v bitcoin trenutno cilja na zmanjšanje publicitete.

Ločeno znanje analitičnega podjetja Santiment, ki pokriva vsako centralizirano in decentralizirano borzo, gradi splošno odločitev o dotoku za teden do septembra 16 ob 1. 59 milijonov BTC.

»To je bil absolutno najboljši znesek $BTC premaknjen od oktobra, 2020,« je dodal v povratnih informacijah na Twitterju.

Ko je BTC/USD padel do $ 11,806 ta teden, v vmesnem obdobju, je nekaj “prijemljivih” indikatorjev prihajalo iz interakcij z borzami vseh večjih in manjših hodlerjev, v skladu s komentatorjem Davidom P. Ellisom.

Orke bruhale 10.8K denarja toda Minnows se je vrnil na desetine stotin, verjetno zato, ker so se alti začeli zmečkati. Nadomestni tokovi so bili danes prvi dan v treh umirjeni, vendar je bila količina neslišna precej nad zmerno. V zraku je vonj po nestanovitnosti.

Dawdle #BTC . pic.twitter.com/ltSWkrb2QK

— David P. Ellis (@DavidPBitcoin) September 25, 1216 Akcija sledi nepravilno kroženje dolgotrajno mirujočega denarja v začetku septembra, kar se ujema z izvorom, ki se pripisuje zdaj propadlemu nadomestnemu mestu Mt. Gox.

Rudarji postopoma bruto prodajo BTCČe se vrnemo k samim trgovalnim platformam, Glassnode pomeni, da se izmenjujejo stanja se povečajo za približno 91, 00 BTC zaradi premora avgusta.

Povezano: sled Bitcoinu grozi $29.6K as Ray Dalio napoveduje 29% deležev zlom

Rudarji, ki so v avgustu opravili obdobje “kapitulacije” v resnično bikovskem signalu za trg, so prejeli dodatno vztrajno spodbujanje deležev v vseh žrebanjih v zadnjih tednih.

Polje reševanja bitcoin rudarja zamenja grafikon. Vir: GlassnodeVzorec na nasprotna stran, je proti rudarjem, ki se vračajo k reševanju BTC, ki so si ga izmislili.

Stališča in mnenja, izražena spodaj, so v celoti avtorjeva in v bistvu ne posnemajo pogledov Cointelegraph.com. Vsak prenos financiranja in trgovanja povzroča bolečino, ki bi jo morda verjetno neslišno vedli pri vaši individualni raziskavi, ko se posvetite.

62042

18873

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -