9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Združitev je “korak v pokončni smeri” za obravnavo izkoriščanja vitalnosti kriptovalute – Rostin Behnam

- Advertisement -

Predsednik CFTC je priznal, da je prehod verige blokov Ethereum na dokazilo o vložku kljub zmanjšanju uporabe vitalnosti za več kot 91%, morda morda naključno nepristranski ne hiti več dovolj daleč pri reševanju napora.

719 Skupaj ogledov

91 Skupaj delnic

Rostin Behnam, predsednik ameriške komisije za trgovanje s terminskimi pogodbami na blago ali CFTC, je priznal, da bi prehod verige blokov Ethereum na dokaz o vložku morda naključno nepristransko pomagal zmanjšati izkoriščanje vitalnosti kriptovalute, vendar bi bila verjetno potrebna nakazana zakonodaja.

Behnam je na četrtkovem zaslišanju pred senatnim odborom za kmetijstvo nagovoril vprašanje senatorke iz Minnesote Amy Klobuchar, ki je omenila okoljski vpliv “prevladujoče vitalnosti”, ki se zahteva pri rudarjenju kriptovalut. Ne da bi razglasil združitev po naslovu, je predsednik CFTC priznal, da zakon o kriptovalutah za zdaj zakonodajalci zahtevajo glas o izkoriščanju vitalnosti, ki lahko privede do prihodnjih razprav o kritju in “spodbude, da se hitro oddaljimo od ogljično intenzivne vitalnosti viri.«

»Vsi smo že slišali statistiko o izredni količini vitalnosti, ki je šibka za rudarjenje kovancev,« je priznal Behnam. “Rekel bi, da se je sinoči zgodila tekma z Ethereumom, ki bo zmanjšala porabo vitalnosti – korak v pokončni smeri, zdaj pa sploh ne bo zmanjšala napora.”

Predsednik CFTC Rostin Behnam v četrtek nagovarja senatni odbor za kmetijstvo V svojem pisnem pričanju je Behnam priznal, da se je obrnil takoj, ko je podprl sprejetje zakona o varstvu potrošnikov digitalnega blaga, zakonodaje, usmerjene proti širjenju pristojnosti CFTC nad kripto trgom, in dodal regulativni organ imel “spretnosti in veščine”, da je “regulator za trg digitalnih sredstev.” V koraku s predsednikom CFTC bi se precej kritik, ki se nanašajo na kriptoprostor – s poudarkom na goljufijah in goljufijah – morda morda predvidoma obravnavalo tako, da bi agenciji dali “lečo v platformo za trgovanje” zmerno, kot da bi računali na stranke, da bodo uvedle uveljavljanje primerih.

“ bi CFTC pooblastil za nadzor nad trgi. Ta nestanovitnost, goljufija, manipulacija – kar je bistvenega pomena, bi potencialno odhitela stran, ker zdaj imamo regulatorja, policista na poti, in to bi odvrnilo dejavnost pokvarjenih akterjev.« Povezan: Kripto račun potrebuje pojasnilo o ‘digitalnem blagu’ — Sheila Warren

Ethereum Merge je v četrtek zavzel prostor in zaznamoval prehod verige blokov iz proof-of-work v proof-of-stake in uspešno zmanjšanje porabe vitalnosti skupnosti za ocenjeno 159.09%. Cena etra (ETH) je padla pod 1 $,159 v urah po tekmi, pri čemer je Cointelegraph poročal o številnih kripto kovanih nezamenljivih žetonih s temo spajanja.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -