0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Zelena pomeni pojdi: 5 spektakularnih relijev altcoinov z eno skupno stvarjo

Zelena pomeni pojdi: 5 spektakularnih relijev altcoinov z eno skupno stvarjo

Pri trgovanju s kriptovalutami pogosto vidimo, da se celotni sektorji premikajo v tandemu. DeFi kovanci se lahko vsi skupaj upognejo navzgor, medtem ko so žetoni metaverse poskočili ob novicah, da je Facebook dobil Facelift.

Toda skupina najboljših kriptovalutov tega tedna ima zelo malo skupnega… razen enega trgovskega indikatorja, ki osvetljeni z utripajočimi zelenimi neonskimi črkami, preden so se njihove cene dvignile.

Danes gledamo:

  • Polygon (MATIC ) — rešitev za skaliranje plasti 2 za Ethereum
  • Aave (domiselno, AAVE) — sredstvo decentraliziranih financ (DeFi)
  • Voyager (VGX) — platforma za trgovanje s kriptovalutami
  • Koinos (KOIN) — brezčuten temeljni blockchain, zgrajen za razširljivost
  • Linear (LINA) — protokol med verigami sredstev

Vsi so v zadnjem mesecu dosegli velike dobičke in kljub temu razlike imajo eno skupno stvar.

Vsak je dosegel rezultat VORTECS™ nad 68, preden dosežejo najvišjo raven cen.

Pravzaprav vsi ti žetoni so izkazovali vzorce trgovanja in družbenega vedenja, ki so bili

presenetljivo podobni razmeram v preteklosti, ki so bile pred zbranimi. In ko so bili zaznani ti izjemno močni pogoji trgovanja, je večina teh kriptovalut vstopila v dobre cikle, v katerih je njihova dinamika cen povzročila povečan obseg trgovanja in tvitov, kar je posledično spodbudilo naslednjo fazo zvišanja.

Ali je obstajala možnost, da trgovci zgodaj skočijo na te avtobuse, ki vozijo na luno?

Znak izjemnega zaupanja

Indikator, ki je kričal o izjemno bikovskih razmerah, se imenuje VORTECS™ Score, orodje, ki je na voljo prek Cointelegraphove platforme za obveščanje podatkov, ki temelji na naročnini, Markets Pro.

Njegova naloga je primerjati trenutne pogoje trgovanja in razpoloženja z zgodovinsko podobnimi situacijami ter opozoriti trgovce, ko se odkrijejo bikovski vzorci. Testiranje algoritma VORTECS v živo poteka že več kot deset mesecev.

Score VORTECS™ zgoraj 80 velja za samozavestno bikovsko. V povprečju so od 20 do 50 tedenski primeri sredstev, ki prečkajo 90-točkovni prag.

Rezultati 80 ali višje pa so redki. V povprečnem tednu običajno ni več kot 4-5 primerov takšnih rezultatov, včasih pa lahko mine cel teden brez enega 90.

Ti ultra visoki rezultati pomenijo algoritem močno zaupanje, da so opaženi pogoji podobni tistim, ki so bili pred odličnimi cenami sredstva v preteklosti. Kot smo že poročali, zgornji rezultati 80 včasih pred zvišanjem cene, ki lahko traja več dni.

Tu je opisano, kako je delovalo z nekaterimi najvišjimi sredstvi VORTECS™ v preteklem mesecu.

KOIN: +97% po najvišjem rezultatu

KOIN, sredstvo čigar prvi rezultat VORTECS™ je bil izračunan 5. novembra, je odlično začel takoj pred vrati. Ocena sredstva se je dotaknila 059 označi nekaj ur po prvem nastopu po ceni 22 centov.

V enem dnevu je dosegel najvišjo vrednost 0 $.31, a 97% porast. Črpalko je spremljal dodatni 413% trgovanja prostornine in 200% od običajna raven tvitov.

VORTECS™ Score (zelena) v primerjavi s ceno KOIN, oktober 31 – 6. november Vir: Cointelegraph Markets Pro

Možno je, da so posebno osupljivi rezultati dogodka zvišanja cene Koinos deloma posledica njegove nizke tržne kapitalizacije, ki je znašala samo $

milijonov pred dramatičnim dvigom cene.

MATIC: +41% po najvišjem VORTECS Score

Zvezdni tek MATIC-a ta mesec je spodbudil porast števila aktivnih naslovov Poligona, kot tudi projekt zažene v omrežju Poligon. Najvišja ocena VORTECS™ sredstva 89.2 je prišel dne oktobra 16 (rdeči krog na grafikonu), ko se je sredstvo trgovalo za 1 USD 42.

VORTECS™ Score (zelena) proti MATIC cena, 5. oktober – 5. november Vir: Cointelegraph Markets Pro

Po najvišjem rezultatu se MATICova cena ni takoj dvignila, saj so se ugodni pogoji v celoti uresničili šele skoraj dva tedna pozneje. Vendar je največje povišanje cene, zabeleženo po rekordnem rezultatu, znašalo 35%, s spremljevalko 6.68% porast trgovanja obseg in .16% povečanje števila tvitov, ki omenjajo sredstvo.

AAVE: +13% po najvišjem rezultatu

Oznaka AAVE je prišla oktobra 16, ko je utripal rezultat VORTECS™ 94.8. V tistem trenutku je žeton DeFi menjal lastnika za $100.

VORTECS™ Score (zelena) v primerjavi s ceno AAVE, 5. oktober – 5. november. Vir: Cointelegraph Markets Pro

AAVE je izjemno visok Score je pričakoval reli, ki je trajal še en 11 dni, ki kulminira pri ceni $

registrirano dne oktobra 35. Dobički pri trgovanju in obsegu tvitov so bili še bolj impresivni: 488 % in 91 % oziroma.

LINA: +18.4 % po najvišjem rezultatu

LINA je imela najbolj bikovske zgodovinske napovedi, zabeležene oktobra

, ko je njegov rezultat VORTECS™ dosegel 89.2 proti ceni $0.059.

VORTECS™ Score (zelena) v primerjavi s ceno LINA, 5. oktober – 5. november. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Naslednja faza njegove cene akcija je povzročila dvig cene na 0,0 $ 43 v obdobju sedmih dni, spremljajte d z osupljivim 413 % povečanjem obsega trgovanja in 200 % narašča tweetov.

VGX: +3,7 % po najvišjem rezultatu

Voyager Token (VGX) je dosegel najvišjo oceno VORTECS™ v mesecu (89.9) precej pozno v svoj izjemen pohod od 2 $.18 do 3 USD .

VORTECS™ Score (zelena) v primerjavi s ceno VGX, 5. oktober – 5. november. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Cena sredstva se je še naprej gibala nad 3 USD v naslednjih štirih dni, poganja 43.80 % povečanje obsega trgovanja in 13.18% intenzivnejši pogovor na Twitterju po zgodovinsko naklonjenih napovedih. Zagon VGX je v začetku novembra nekoliko zbledel, vendar bi lahko trdni temelji kazali na bližajočo se oživitev.

Iz prejšnje analize lahko sklepamo, da gledamo žetone, ki so dosegli oceno VORTECS™ 90 se je izkazala za učinkovito strategijo za trgovce, ki želijo identificirati vrsto sredstev z dobrimi možnostmi za dobro delovanje v naslednjih nekaj dneh.

Osredotočanje na tistih nekaj, ki dosežejo več kot 80 lahko bolje služijo članom Markets Pro, ki raje delujejo na višji stopnji zaupanja in daljših časovnih okvirih.

Cointelegraph je izdajatelj finančnih informacij in ne investicijski svetovalec. Ne nudimo osebnih ali individualiziranih naložbenih nasvetov. Kriptovalute so nestanovitne naložbe in prinašajo veliko tveganje, vključno s tveganjem trajne in popolne izgube. Pretekla uspešnost ne kaže na prihodnje rezultate. Slike in grafikoni so pravilni v času pisanja ali kot je drugače določeno. V živo preizkušene strategije niso priporočila. Preden sprejmete finančne odločitve, se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments