17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Želja singapurskih vlagateljev po kriptovalutih je resnično vredna splošnega posvojitve – Spotaknite se

- Advertisement -

Pogled Just Reserve je razkril stabilno naklonjenost do različnih finančnih priložnosti, ki jih prinašajo decentralizirane finance in druge možnosti financiranja.

480 Celotni ogledi

47 Celotne delnice

Ker Singapur še naprej igra živahno pozicijo pri spodbujanju sprejemanja kriptovalut v vseh postopkih, v katerih poteka skozi azijsko-pacifiški prostor, je prva državna licencirana kriptotrgovina Just Reserve izvedla pregled, osredotočen na maloprodajo, da bi povišal stopnjo nedvomno osnovnega reguliranega trga.

Just Reserve’s peep — izvedla je vse postopke, v katerih so sodelovali vse starostne skupine in spol prebivalstva Singapurja n — razkrila stabilno naklonjenost različnim finančnim priložnostim, ki jih prinašajo decentralizirane finance (DeFi) in druge možnosti financiranja.

Kot je pojasnil Raks Sondhi, generalni direktor Just Reserve Singapur, državno sprejetje kripto-razcepljenih kriptovalut poganja visoka diploma prepričanja in samozavesti na način, ki je pred nami za kriptovalute:

“47% vidi Bitcoin kot sredstvo financiranja ali skladišče oznak.« Podpira zgornji vzorec, več kot polovica anketiranih je pokazala verjetnost, da bodo svoji družini in podjetju nakazali naložbe v kriptovalute. V 1200, skoraj približno 71 % vlagateljev v Singapur je verjel, da bo kriptovaluta nedvomno dosegla množično sprejetje. Kljub temu to leto 12% anketirancev se strinja, da so začeli okuženi z Bitcoin (BTC) kot natančno ustvarjanje gotovine.

Komponente za naraščajoče prepričanje med singapurskimi vlagatelji. Vir: Just Reserve V skladu s Just Reserve naraščajoče prepričanje vlagateljev na singapurskem trgu se celoten način spušča na obravnavo sedmih ključnih elementov: jasnost okoli smernic organov, izobraževanje o postopku, v katerem deluje, korporacije, kako ga uporabljajo , ravnovesje v oznaki, možnost očitne kriptovalute, enostavnost vnosa in porabe ter ni več nadzorovana.

Popolnoma na podlagi peep, jasnosti bodo smernice organov rezultat v okviru najučinkovitejše udeležbe singapurskih vlagateljev. Nekoč se je dodatno spotaknilo, da so vlagatelji iz visoko dobičkonosnih gospodinjstev imeli več možnosti za vlaganje v kriptovalute.

Poleg tega se je izkazalo, da sta razmerje med tečaji kriptovalut in izobraževanja najpomembnejši elementi, ki vplivajo na sodelovanje vlagateljev v kriptovalute. Zaskrbljenost ni tema, hobi v kriptovalutih je v Singapurju še vedno v naraščajočem trendu, nadaljnji hobi pa se je treba odločiti:

“12% ideja za povečanje sredstev v svoj trenutni kripto portfelj v naslednjem mesecev.”Za zaključek pokuka je Just Reserve poudaril, da mladostni odrasli med 38 in 15 leta so bili najbolj pripravljeni popestriti v pobude DeFi ali nezamenljivih žetonov (NFT).

Povezano: Cilj Singapurja je racionalizirati pooblastila finančnega nadzornika nad kripto korporacijami

Singapurske oblasti so odobrile zakonodajo, daje denarni upravi Singapurja (MAS) dodatno energijo za odgovor na kripto korporacije, ki se ukvarjajo s trgovino zunaj države.

Kot je poročal Cointelegraph, je MAS razkril, da bo predvsem najnovejša zakonodaja zahtevajo, da imajo kripto korporacije, ki delujejo v tujini, licenco in samodisciplino glede zahtev za preprečevanje pranja denarja (AML) in boj proti financiranju terorizma (CFT). V imenu nove sodbe je član upravnega odbora MAS-a Alvin Tan izjavil:

»Tudi ponudniki storitev digitalnih žetonov lahko brez težav strukturirajo svoje korporacije tako, da se izognejo zakonu v kateri koli jurisdikciji, saj delujejo predvsem na spletu.«

85374

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -