-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Zemljevid zemlje OVR: Največji podroben 3D zemljevid resničnega sveta z NFT

Zemljevid zemlje OVR: Največji podroben 3D zemljevid resničnega sveta z NFT

sponzorirano

OVR AR Metaverse gre na povsem druga raven. Italijansko podjetje OVR danes napoveduje ustanovitev t. -imenovan

Zemljevid zemlje OVR.

OVR Land Mapping: metaverzum na drugo raven

Hvala pooblastili AI, pravzaprav OVR lahko ustvari 3D zemljevid fizičnega sveta začenši s preprostimi slikami, ne potrebujete lidarja ali druge drage HW, samo pametni telefon v žepu. Vsi uporabniki OVR bodo lahko prispevali k ustvarjanju največjega podrobnega 3D zemljevida resničnega sveta.

Ta revolucionarna tehnologija odprtega sistema kartiranja bo prinesla OVR AR Metaverse na povsem drugo raven: trenutno pri geolokalizaciji sredstva AR v OVRL in obstaja omejitev GPS-natančnost, ki ima metre napake na prostem, medtem ko je v zaprtih prostorih popolnoma nezanesljiva, ima skenirano OVRLand natančnost lokalizacije do ì0 cm.

Nova izkušnja AR

To odpre celoto novo področje priložnosti pri ustvarjanju izkušenj AR

ki prej niso bili tehnično izvedljivi: lokaliziranje izkušenj na določeni steni ali kipu na prostem, natančno prekrivanje AR na obstoječi bui ldings, geolociranje sredstev v zaprtih prostorih in v več nadstropjih, če naštejemo le nekaj… Nobena druga platforma, niti v blockchainu niti v tradicionalnem svetu, tega trenutno ne more doseči.

A ne gre samo za natančnost AR in ustvarjanje širšega mostu med fizičnim in digitalnim svetom; gre tudi za ustvarjanje novih ekonomij na OVR.

Na primer

Axie Infinity

pokazal, kakšen je potencial igranja za zaslužek. Omogočil je množici igralcev, da se preživljajo v Metaverse, hkrati pa je ustvaril socialno vključenost med nekaterimi revnejšimi populacijami na planetu.

OVR bo s svojo tehnologijo sprostil potencial

zemljevid za zaslužek

, tako bo podjetje omogočilo množici OVRLand Scanners, da zaslužijo žetone OVR s preprostim skeniranjem fizičnih lokacij s pametnim telefonom, ki ga imajo v žepu.

Neverjetna infrastruktura

Družba predvideva, da bo to dejavnost subvencionirala OVR z delom prihodkov od OVRLand prodaje, lastnikov OVRLand, ki se bodo odločili, da bodo svoja zemljišča OVRLand naredili še bolj dragocene in uporabne z dodajanjem 3D-mappinga in končno institucij, ki bodo izkoristile Platforma OVR za zapolnitev javne službe na njihovih ozemljih.

V zadnjem letu so lovci na zaklad fizično šli v

ove


r

milijon lokacij za zbiranje žetonov,

, kar bi bilo že

09. na zemljevidu kvadratnih kilometrov!

In to še ni vse, še eno pomembno vprašanje je, katere dele sveta je treba preslikati?

OVR ima odgovor na to vprašanje, OVRLand kupci ustvaril »Modrost množice« zemljevid, 6k+ vlagateljev, ki glasujejo s svojim bogastvom na najpomembnejših lokacijah na svetu .

Davide Cuttini, Izvršni direktor OVR, govori o prihodnosti AR Metaverses:

“Ko si predstavljam svet, kjer sta realnost in virtualnost zlita , kjer zaradi majhnih kontaktnih leč ne morem razlikovati med resničnimi in neresničnimi projekcijami, je množično skeniranje 3D sveta temeljni temelj za ustvarjanje neverjetne nove infrastrukture. Brez popolnega razumevanja resničnega sveta prek modelov umetne inteligence, ki so na voljo iz običajnih naprav, nobena platforma AR ne bo doživela resničnega sprejetja. Mislim, da je OVR v pravi smeri, da demokratiziramo dostop do tega neverjetnega novega načina življenja! )

To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

The Legends of Bezogia Blockchain NFT Rental MMO Game Takes Gaming Industry by Storm

Slika Zasluge

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments