15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Žeton Bonded.Finance (BOND) je zdaj naveden na borzi Bitcoin.com

Žeton Bonded.Finance (BOND) je zdaj naveden na borzi Bitcoin.com

Bonded.Finance (BOND) Token Is Now Listed on Bitcoin.com Exchange

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Bitcoin.com Exchange je navdušen nad objavo seznama BOND, ki je na voljo za trgovanje 2. junija 2021 ob 12: 00 PM UTC . BOND je ustvarila ekipa Bonded.Finance kot gonilnik in prejemnik vrednosti znotraj njihove platforme. BOND bo začel trgovati s pari BTC in USDT.

Kaj je Bonded.Finance?

S skoraj 7000 sledljiva sredstva in nekatera 700 na borzah kripto, je podcenjevanje reči, da je likvidnost razpršena in da projekti v zgodnji fazi kot trgovalno premoženje naredijo muhaste imetnike žetonov. Tudi meteorski vzpon DeFija ni naredil ničesar, da bi to spremenil, saj protokoli izposoje / izposoje in resnični potencial zaslužka žetonov uresniči le nekaj izbranih kripto. Bonded Finance v tem vidi veliko priložnost. Z dospelostjo kripto kot razreda premoženja obstaja veliko dobro kapitaliziranih projektov s trdno zgodovino obsega in cen, ki jih je treba združiti z rezultati, vendar jim še ni bila dana priložnost, da sodelujejo v gibanju decentraliziranih finančnih storitev. Bonded je na tem trenutno nezadostnem trgu altcoinov ugotovil približno petdeset milijard USD neizkoriščene likvidnosti in se je odločil združiti te žetone za zagotavljanje protokolov DeFi s pomočjo svojih pametnih instrumentov, ki jih vodi algoritem. Cilj podjetja Bonded je premostiti vrzel med uveljavljenimi in nastajajočimi projekti altcoinov, da se zagotovijo ne samo tradicionalne storitve in storitve DeFi, ampak na koncu tudi ustvariti omrežje skupne vrednosti.

Kaj je žeton BOND?

Žeton obveznic je neločljiv v omrežju kot edini gonilnik za izmenjavo in prejem vrednosti. Mrežne provizije, likvidacije, pobrane obresti, nagrade ponudnikov in spodbude omrežja se nagradijo imetnikom obveznic in ponudnikom likvidnosti. To izhaja iz Bondedove decentralizirane in nezaupljive podlage, saj je večina koristnosti izhajala iz dejanskih prihodkov. Kot decentraliziran, sčasoma popolnoma avtonomen sklop izdelkov ne bo nobenih plač ali splošnih stroškov ali kakršnega koli “od zgoraj”, namesto tega ta celovita rešitev za posojanje, izposojanje, indeksiranje in preusmeritev kapitala in ustvarjenih prihodkov. pretok skozi žeton kot edini spodbujevalnik. Prihodnja uporaba vključuje zavarovanje posojilojemalcev, zgodnji dostop do stabilnega kovanca obveznic in sčasoma popolno upravljanje. In inovativnost. Od junija bo Bondedov „program nagrajevanja z zlaganjem“ dodeljeval žetone ponudnikom obveznic likvidnosti iz IDO-jev. Namen teh novih projektov je okrepiti svojo tržno strategijo tako, da pridobijo izpostavljenost do skupnosti obveznic, tako da imajo možnost odpreti posojilne trge, videti njihov žeton v košarici altcoinov in jim na koncu omogočiti zaslužek in stabilnost na odprtem trgu. . Ko bo Bonded nadaljeval svoj razvoj, bodo na voljo nova sredstva za izposojo in izposojo, skupaj z novimi izdelki, vključno z indeksnimi protokoli, sintetičnimi sredstvi in ​​izdajo bToken, hibridnega algoritmičnega stabilnega kovanca podjetja Bonded.

Močno potrdilo

Danski Chaudhry, izvršni direktor Bitcoin.com Exchange, je delil svoje poglede na Bonded.Finance in njihov žeton BOND: “Ekipo pri Bonded.Finance vodi nekaj odličnih posameznikov in s temi izkušnjami so razvili čudovito spodbudno mrežno arhitekturo, ki je še vedno v povojih. Številni projekti so namenjeni reševanju in pridobivanju tržnega deleža v posojilnem ekosistemu, vendar se tega ne lotevajo enako kot ekipa Bonded.Finance. Verjamem, da bodo začetniki algoritmičnih pametnih instrumentov in decentraliziranih finančnih produktov za digitalna sredstva. “

Chaudhry nadaljuje z besedami; “Zelo smo veseli, ko bomo videli, kako bo Bonded.Finance še naprej krepil njihovo vizijo prihodnosti DeFi-ja in pridobil nadaljnje dosežke z našo izjemno skupnostjo na borzi.”

“Izdelki DeFi so tako dobri kot njihovo omrežje. Android ima morda vrhunski OS, vendar to ni upočasnilo prodaje iPhona. Crypto ne bo nič drugačen, vendar je priložnost zdaj, ko vsi džokirajo za položaj, v upanju, da ne bodo le zajeli, ampak tudi obdržali uporabnike – in to zahteva veliko. Za nas se to začne z združevanjem teh dolgoletnih skupnosti, ki jim dajejo simbolni zaslužek in razlog za druženje. Zunaj mreže moramo razširiti zavest, prepoznavnost in priložnost za pridobitev žetona Bond, kar moramo narediti v koraku. Bitcoin.com je dolgoletno ime in trgovina z butiki, za katero verjamemo, da bo prinesla nove uporabnike in smo navdušeni nad sodelovanjem z njimi, «pravi Paul Mak, izvršni direktor Bondeda.

O izmenjavi Bitcoin.com

Poslanstvo borze Bitcoin.com je opolnomočiti ljudi z vsega sveta, da z lahkoto in samozavestno trgujejo s kriptovalutami, od čas trgovcev za napredne trgovske strokovnjake. Z visoko likvidnostjo, 24 / 7 večjezično podpora in na desetine trgovalnih parov, skupaj z visoko stopnjo varnosti, ponuja privlačno platformo za trgovanje s katero koli kripto valuto. V enem letu od lansiranja je borzo v povprečju obiskalo več kot 500 K aktivnih trgovcev na mesec in to število se še naprej povečuje, ko berete ta stavek.

O Bonded.Finance

Platforma Bonded je bila ustvarjena za inkubacijo in uporabo eksperimentalnih visoko donosnih finančnih instrumentov s pametnimi pogodbami, ki presegajo meje odprtih financ. Bonded je algoritemski model, katerega namen je odkleniti, združiti in odpraviti tveganje ~ 50 milijarde mirujoče vrednosti, porazdeljene med neizkoriščeno digitalno premoženje, tako da podpornikom kvalificiranih altcoin projektov omogočijo, da sredstva izkoristijo in uresničijo njihovo vrednost.


To je tisk sprostitev. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

SmartKey and Orange Revolutionize the Blockchain of Things

Beijing to Disperse $6 Million in Digital Yuan in a Red Envelope Lottery

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments