20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Žeton DeFire (CWAP) je zdaj naveden na borzi Bitcoin.com

Žeton DeFire (CWAP) je zdaj naveden na borzi Bitcoin.com

DeFire (CWAP) Token Is Now Listed on Bitcoin.com Exchange

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Bitcoin.com Exchange je navdušen nad objavo seznama CWAP, ki je na voljo za trgovanje na 06 junija 2021 ob 10: 00 AM UTC. CWAP je ustvarila skupina DeFire kot domačo valuto, ki prek svoje platforme določa „prave“ ekonomske spodbude. CWAP bo začel trgovati s pari USDT in BTC.

Kaj je DeFire?

DeFire je usmerjevalnik naročil na decentraliziranih prizoriščih izvršitve ali poenostavljeno povedano DEG-jev agregator. Kaj vse to pomeni? DeFire zagotavlja optimalno izvrševanje naročil v vesolju decentraliziranih borz in drugih storitev usmerjanja naročil. Z drugimi besedami, DeFire se ukvarja s ponudbo najboljšega tečaja za trgovanje z DeFi.

Narava dinamike vrednosti v ekosistemu DeFi izvira iz reda pretočni začetniki (navadni trgovci, institucionalni trgovci, denarnice z napravami DeFi itd.) do izvršilnih mest (DEX in posojilne platforme), saj je od trgovskih agentov odvisno, kje se bodo odločili poslati svoj tok naročil. DeFire algoritmično optimizira ta izbirni postopek, s čimer prinaša tržno učinkovitost širšemu ekosistemu DeFi znotraj danih omrežij ravni 1.

Ponudba vrednosti DeFire pa je veliko širša od te. Ekipa namerava v prihodnjih mesecih uporabiti DEX, ki spreminja igro. Dejanski parametri, ki stojijo za rutinami za optimizacijo usmerjanja, bodo opredeljeni v nizu objav v spletnih dnevnikih, ki bodo objavljeni v bližnji prihodnosti in nadalje umerjeni, ko bodo parametri v pametnih pogodbah postavljeni v kamen. To pa se lahko spremeni, saj se bo projekt premikal k decentralizaciji upravljanja z uvedbo DeFire DAO, kjer bo skupnost zainteresiranih strani CWAP lahko predstavila predloge za spreminjanje sistemskih parametrov in glasovala o njih.

Kako je delo?

Da razložim, kako projekt in ekosistem deluje, je treba preučiti tri različne akterje in kakšno zvezo ima vsak z CWAP, domačo valuto DeFire. Ti se nanašajo na naslednje:

  1. Izvirniki pretoka naročila : To so subjekti, ki vodijo tok naročil in se odločijo za trgovanje prek DeFire. Sem spadajo trgovci, veliki in mali posredniki vseh vrst ter posredniki.
  2. Prostori izvršitve tretjih oseb: To so subjekti, ki jih DeFire preusmeri naročila, ki jih je prevzel originator. Preprosteje povedano, to so pretežno DEX-ji (ali potencialno v prihodnosti drugi usmerjevalniki).
  3. Izvirniki bazenov: Subjekti, ki imajo v lasti premoženje, ki ga uporabljajo za uvrstitev omenjenega premoženja na zunanje izvršilno mesto v okolju brez dovoljenja ali kako drugače. Uvrstitev sredstva na DEX se nanaša na odprtje likvidnostnega sklada, od tod tudi ime ‘originatorji združenj’.

DeFire služi kot vmesna programska oprema med trgovci in drugim tokom naročila originatorji, ki iščejo najboljše, in mesta izvajanja tretjih oseb, ki ponujajo likvidnost za naročila, poslana po njihovi poti.

Močno potrdilo

Danish Chaudhry, izvršni direktor borze Bitcoin.com, je delil svoje poglede na DeFire, tako kot izvršni direktor borze kot svetovalec ekipe DeFire: “Verjamem oba projekta se uskladita na načine, ki bodo vodili k nadaljnjemu sodelovanju in priložnostim za naše skupnosti, ekipa za DeFire je sestavljena iz vrste neverjetno nadarjenih posameznikov, ki ponujajo vrhunske zmogljivosti za mrežo Cardano in razširjeno sfero DeFi. ”

Chaudhry nadaljuje z besedami; “Zelo smo veseli, ko bomo videli, kako bo DeFire prek svojega CWAP še naprej krepil svojo vizijo prihodnosti rešitev DEX in pridobil nadaljnji doseg z našo izjemno skupnostjo na borzi.”

Eric Benz, predsednik združenja DeFire, je prav tako izrazil svoje navdušenje: »Veseli smo, ko smo uvrstili na seznam Bitcoinov. com Exchange, eno najbolj zaupnih prizorišč trgovanja z digitalnimi sredstvi na svetu. Vendar to predstavlja veliko več kot le uvrstitev na seznam CWAP. Zdaj bomo tesno sodelovali z ekipo za izmenjavo Bitcoin.com, da bi ugotovili sinergije znotraj pokrajine Cardano DeFi in izkoristili našo tehnologijo usmerjanja pametnih naročil v njihovo korist. Veselimo se objave na borzi Bitcoin.com in sodelovanja z njihovo ekipo v prihodnosti. “

O izmenjavi Bitcoin.com

Poslanstvo borze Bitcoin.com je opolnomočiti ljudi z vsega sveta, da z lahkoto in samozavestno trgujejo s kriptovalutami, od prvotnih trgovcev do naprednih trgovskih strokovnjakov. Z visoko likvidnostjo, 24 / 7 večjezične podpore in na desetine trgovalnih parov, dopolnjenih z visoko stopnjo varnosti, ponujamo privlačno platformo za trgovanje s katero koli kripto valuto. V enem letu od lansiranja je našo borzo v povprečju obiskalo več kot 500 K aktivnih trgovcev na mesec in to število še naprej raste, ko berete ta stavek.

O DeFire

DeFire si trenutno prizadeva za polno niz rešitev DEX za ekosistem Cardano, ki ga ustvarja malo njegovih tekmecev v vesolju; pametni decentralizirani usmerjevalnik naročil z majhno zakasnitvijo; poleg tega pa ponuja svoje zmogljivosti rastočemu omrežju Cardano in s tem hitro rastoči sceni DeFi. Izvršilno se DeFire poveže z najglobljimi bazeni likvidnosti v verigi, hkrati pa vzpostavi lastne namenske baze likvidnosti. Njihovi mehanizmi vlaganja vlog in likvidnosti ponujajo vrednost imetnikom žetonov CWAP. Več o tem na www.DeFire.fi .


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli njegovo podružnico ali storitvijo. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

Swiss, French Central Banks to Trial Wholesale CBDC Settlements With BIS and Private Sector

NFT Roundup: Hoard Exchange’s New Marketplace, Enjin’s NFT-Powered Wellness App, Meme.com, and Much More

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments