18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Žeton SuperBid (SUPERBID) je zdaj naveden na borzi Bitcoin.com

Žeton SuperBid (SUPERBID) je zdaj naveden na borzi Bitcoin.com

SuperBid (SUPERBID) Token Is Now Listed on Bitcoin.com Exchange

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Bitcoin.com Exchange je navdušen nad objavo seznama SUPERBID, ki je na voljo za trgovanje na 28 maj 2021 ob 12: UTC. SUPERBID žeton je ustvarila njegova skupina za spodbujanje aplikacije za družabne dražbe, ki uporabnikom omogoča, da vplivneže povežejo s svojimi oboževalci v zameno za izdelke, izkušnje in NFT-je. SUPERBID bo začel trgovati s parom USDT.

Kaj je SuperBid?

Aplikacija za dražbe SuperBid daje vplivnežem mrežo da zaslužijo pomemben prihodek od njihove vsebine. V SuperBidu bodo vplivneži lahko dražili fizično blago, digitalne predmete, kot so NFT (nezamenljivi žetoni), hkrati pa bodo oboževalcem dali na dražbo edinstvene izkušnje, ki jim bodo omogočale odkrivanje, podporo in celo klepet neposredno s svojimi najljubšimi vplivneži, medtem ko bodo njihovi dražbe potekajo. SuperBid odkriva nov način za povezovanje oboževalcev tako z njihovimi najljubšimi vplivneži kot s prostorom blockchain, ki omogoča ponudbe prek kriptovalut. Učinkovito izkoriščanje tehničnih prednosti blockchain sistemov, hkrati pa uporabnikom omogoča lažji dostop do kripto.

Projekt SuperBid združuje trženje vplivov, spletne dražbe in e-trgovino v živo pretakanje in kriptovalute, kar omogoča bodočim uporabnikom aplikacije SuperBid, da se bolj povežejo z industrijo 2021, hkrati pa je pridobil veliko vplivnežev s platform, kot sta TikTok in Cameo. Čeprav platforma od takrat še ni popolnoma zagnana, je zbrala skupnost več kot 10, 0 bodočih uporabnikov, vplivnežev z več kot 15 milijonov privržencev in več kriptovalutnih partnerjev v NFT in svetovalnem prostoru. Ampak to se ne ustavi, SuperBid si brez truda prizadeva še naprej graditi svoj portfelj vplivnežev in povečati svoj vzvod na trgu, njegovi razvijalci pa gradijo tudi prihodnje funkcionalnosti, ki bodo vplivnežem omogočile dražbo NFT-jev in celo vodenje neposrednega prenosa pri tem.

Obstaja še ena faza načrta SuperBid, danes je veliko projektov vrnejo skupnosti prek dobrodelnih organizacij in podobno, toda pri SuperBidu obstaja preobrat. Ker bo aplikacija delovala kot spletna, družabna avkcijska soba, ki za ustvarjanje dobička uporablja sodobno valuto, njeni razvijalci zagotavljajo, da bo po zaključku dražb v aplikaciji del zaslužka podjetja namenjen dobrodelnim organizacijam.

Kaj je žeton SUPERBID?

SUPERBID žeton se uporablja za dražbe v aplikaciji SuperBid. Žeton SUPERBID bo uporabljen tudi za obdelavo transakcij in shranjevanje podatkov.

Močna potrditev

Danski Chaudhry, izvršni direktor Bitcoin.com Exchange, je delil svoje poglede na SuperBid in njihov žeton: »Ekipa SuperBid se ukvarja z nečim, česar so se v kripto sektorju že dotaknili, vendar ne v tej meri. Njihova uporaba dražb fizičnih dobrin slavnih in vplivnih oseb, njihovih izkušenj in še česa za svoje trdo oboževalce z uporabo tehnologije veriženja blokov je odlična kombinacija pri razumevanju predlaganih tehničnih prednosti. Verjamem, da to daje njihovi platformi osnove za pridobitev večjega pohvala ob zagonu, in veselim se, kako se bo ta projekt in žeton razvijal v skupnosti Bitcoin.com Exchange. “

Patrick Gajda, izvršni direktor podjetja SuperBid, je izjavil: “Zelo smo zadovoljni z uvrstitvijo na Izmenjava Bitcoin.com. SuperBid zapolnjuje vrzel med svetovno populacijo uporabnikov družbenih omrežij in kriptovalutami. Resnično verjamemo, da SuperBid ustvarja revolucijo z naklonjenostjo vplivnežem in vrednosti njihove vsebine, in smo navdušeni nad večjo ozaveščenostjo in dostopom do našega žetona prek Bitcoin.com Exchange. «

O izmenjavi Bitcoin.com

Poslanstvo izmenjave Bitcoin.com je opolnomočiti ljudi z vsega sveta, da z lahkoto in samozavestno trgujejo s kriptovalutami, že od prvega -časni trgovci za napredne trgovske strokovnjake. Z visoko likvidnostjo, 24 / 7 večjezično podpora in na ducate trgovalnih parov, skupaj z visoko stopnjo varnosti, ponuja privlačno platformo za trgovanje s katero koli kripto valuto. V enem letu od lansiranja je borzo v povprečju obiskalo več kot 500 K aktivnih trgovcev na mesec in to število še naprej raste, ko berete ta stavek.

O SuperBid

SuperBid je naslednja generacija družabnih dražb, ki si prizadeva povezati vplivneže s svojo publiko z dražbami njihovih nezamenljivih žetonov, fizičnih predmetov in izkušenj. Uporabniki imajo možnost, da se potegujejo za dražbe in hkrati klepetajo s svojimi najljubšimi vplivneži.


To je sporočilo za javnost. Bralci se morajo sami dobro posvetovati, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com neposredno ali posredno ni odgovoren za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali v zvezi z uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v sporočilu za javnost.

NFT Weekly Roundup: Bluezelle’s Innovative Solution, Rob Prior’s Live Stream, Ap’s Iconic NFT Collection, and the Br8ve Auction

A Look at Why Venezuela Is the Third Country With the Most Crypto Adoption

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments