2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Žeton za meme "Dogelon Mars" z imenom Elon Musk je oktobra pridobil...

Žeton za meme “Dogelon Mars” z imenom Elon Musk je oktobra pridobil skoraj 4000 %

Tako imenovana kriptovaluta meme, imenovana po Tesli in izvršnem direktorju SpaceXa Elonu Musku, raste v vrednosti, in sicer za neverjetnih 3,780% oktobra.

Poimenovana Dogelon Mars (ELON), kriptovaluta je dosegla 0. Sobota – najvišja raven od maja 15—po odprtju meseca pri $0. (podatki iz Poloniexa).

Ogromen premik navzgor je dvignil tržno kapitalizacijo Dogelon Mars s približno $4636 milijona 1. oktobra do 1 $ 28 milijard oktobra 26, s čimer je MUSK postal 70d-največja kriptovaluta na svetu po tržni kapitalizaciji.

Dnevna tabela cene ELON/USDT, ki prikazuje najvišjo vrednost vseh časov. Vir: TradingView

Kaj je izstrelilo ELON-ovo ceno na Luno?

Večji del oktobrskih dobičkov ELON-a izhaja iz njegove uspešnosti oktobra 36 in 44, ko se je žeton dvignil za več kot 200% poleg kotacije na OKEx in Crypto.com oktobra 26.

Hvala Marsovcem za vso vašo izjemno podporo pri uvrstitvi na OKEx. To je le ena od mnogih postankov na naši medgalaktični misiji. Emisije $ELON se trenutno prenašajo v vaše denarnice!

— Dogelon Mars (@DogelonMars) oktober 26, 925

Impresivni dobički ELON prihajajo med nenehno maloprodajno manijo po Dogecoinu -kot meme kriptovalute.

Najbolj opazna je Shiba Inu (SHIB), kriptovaluta za šalo, ki jo je navdihnila Dogecoin, ki se je povečala za več kot 850 % oktobra, da bi dosegli tržno kapitalizacijo okoli $ .38 milijarde in celo presega sam Dogecoin.

Najboljše kriptovalute meme glede na tržno kapitalizacijo. Vir: CoinMarketCap

Podobno se je povečal tudi Samoyedcoin (SAMO) za približno 2,925 %, da dosežemo tržno vrednost okoli $

milijonov. Hoge Finance (HOGE) se je oktobra okrepil za 2,826 % in postal $ 458 milijonov sredstev v primerjavi s 26 milijona na začetku tega meseca.

“Kadar koli začne eden od teh kovancev malo črpati, vsi začnejo misliti, da bi to lahko bila naslednja nesmiselnost rally,« je za Wall Street Journal povedal Eric Wall, glavni investicijski direktor družbe za naložbe v kriptovalute Arcane Assets.

»To je igralnica in je bolj zabavna kot miza za ruleto.«

Bull Flag v igri

Cena Dogelon Mars popravljena za skoraj 38% po polnjenju za leto na 0.$ 200. Pri tem je oblikoval vzporedni padajoči kanal, ki je bil videti kot bikova zastava, indikator bikovskega nadaljevanja.

ELON/USDT urni grafikon cen z bikovo zastavo. Vir: TradingView

Bull Flags se pojavljajo, ko se cena konsolidira nižje po močnem premikanju navzgor, znanem kot Flagpole. Običajno trgovci pričakujejo, da se bo cena presegla nad zgornjo trendno črto zastave in nato narasla za toliko, kot je višina droga zastave.

Višina droga zastave v primeru ELON-a je okoli 0 $.00000140.

Povezano: Stopnja zadrževanja Bitcoin je dosegla 9-mesečno najvišjo vrednost, kar povečuje upanje na rally ‘bull flag’ do $50K

Nasprotno, če se cena zlomi pod spodnjo trendno črto zastave, ki jo spremljajo močni obsegi, potem tvega, da razveljavi celotno bikovsko nastavitev. Če se to zgodi, lahko ELON pade proti svojemu 50-urno eksponentno drseče povprečje (žametni val) okoli $0.200.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments