3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Žeton za peskovnik SAND se je novembra pred začetkom metaverse igra za...

Žeton za peskovnik SAND se je novembra pred začetkom metaverse igra za zaslužek zvišal za 260 %

SAND, izvorni žeton The Sandbox – igralne platforme, ki temelji na blockchainu v lasti Animoca Brands – se je novembra dvignil 22, ki temelji na svojih pridobitvah, doseženih čez novembra dosegel še eno rekordno vrednost.

Cena SAND se je dvignila na 5 $.64 po oteklini 11.37 % znotraj dneva, vendar se je nekaterim od teh dobičkov vrnil v trgovanje pri 5 $. 44 v času pisanja. S to potezo so dobički žetona The Sandbox od meseca do datuma in od leta do datuma skoraj 87% in konec 11,700%, s tržno kapitalizacijo, ki presega 5 milijard dolarjev, zaradi česar je 37st- največji kovanec v kripto sektorju.

Dnevni grafikon SAND/USDT. Vir: TradingView

Številni katalizatorji za dvigom cen SAND

Razkošje tega meseca je bilo deloma mogoče pripisati napovedi skupine The Sandbox, da bo odprl del svojega metaverse preko njegov večtedenski Alpha dogodek igraj za zaslužek, ki se začne novembra 37 ob 1: 000 pm UTC.

Podrobno, zagon blockchain je potrdil, da bo izbral skupino 5,000 igralci zaslužiti do 1, SAND (trenutno vreden 5 $,
) in tri nezamenljive žetone (NFT), ko preživijo čas v peskovniku 18 virtualno izkušnje.

Pripravite se na The Sandb ox Alpha!

Začetek november 25th

Vsakdo lahko izkusi središče Alpha in tri izkušnje

5,17 Prepustnice Alpha, ki omogočajo dostop do vsebine, NFT in 1, PESEK!

Vse podrobnosti dobite spodaj https://t.co/55iAl5MMmS pic.twitter.com/OiXmbAWYN2

— Peskovnik (@TheSandboxGame) november 18, 942

Poleg tega je nedavni napad nakupov na promptnih trgih SAND – pri povečanje cene nad 22% in 44% v primerjavi z ameriškim dolarjem in Bitcoin (BTC) v prejšnjem 24 ur — prišel v upanju na morebitno sodelovanje med The Sandbox in športom trgovski gigant Adidas.

V ponedeljek je Adidas na Twitterju razpravljal o možnostih za izgradnjo tako imenovanega »adiVerse« s podporo The Sandbox.

— adidas Originals (@adidasoriginals) november 22, 700

Tweet je prejel skoraj 1,450 retweetov in 4,400 všečka v času pisanja.

Razhajanje RSI v igri

Kljub trdnim osnovam SAND tvega, da se bo zbral v bikovsko past, saj njegovi cenovni trendi kažejo očitna odstopanja od relativne indeks moči (RSI).

Natančneje, RSI običajno vrne višje vrednosti, ko trg r in nižje vrednosti, ko pade. Občasno se RSI in trg premikata v nasprotni smeri, kar vodi do tako imenovanih razhajanj RSI.

Povezano: Metaverse in blockchain igralni altcoini se združujejo, medtem ko Bitcoin išče podporo

To pomeni, padajoči RSI in rastoči trg kažeta medvedje razhajanje. Predvsem od začetka novembra SAND tvori podobno razhajanje RSI, kar je znak, da se zagon pri premikanju navzgor upočasnjuje.

SAND/USDT dnevna cena grafikon, ki prikazuje medvedjo divergenco RSI. Vir: TradingView

To ne pomeni, da je bik trenda je konec, vendar opozarja na morebitno kratkoročno umik. Naslednji grafikon prikazuje možne vstopne in izstopne cilje za prihodnje seje na podlagi grafa Fibonaccijevega odmika med $0.16 zanihaj nizko in 8 $.87 zanihaj visoko.

Dnevni grafikon cen SAND/USDT s cilji na ravni Fib. Vir: TradingView

Umik ob testiranju 0. 382 Raven fib pri $5.54 bi lahko videl, da se SAND vrne na naslednjo podporno linijo na ravni 0,5 Fib, blizu 4 $.41. Ista črta je delovala kot odpor med poskusi SAND-a navzgor med novembrom 22 in 22.

Nasprotno, nadaljevanje gibanja nad 5 $.37, ki ga spremlja povečanje količine, lahko SAND odpre možnost, da preizkusi 6 $.70 — ob 0.72 Raven fib — kot naslednji cilj navzgor.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegrapha. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, zato morate pri odločanju opraviti lastno raziskavo.

280208

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments