2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Žetoni DeFi beležijo dvomestno rast, ko Ethereum in Bitcoin lovita nove vrhove

Žetoni DeFi beležijo dvomestno rast, ko Ethereum in Bitcoin lovita nove vrhove

Zagon na trgu kriptovalut se je 8. novembra ponovno povečal, potem ko je močan dvig Bitcoina (BTC) dvignil svojo ceno nazaj nad ,10 in Ether (ETH) sta dosegla novo najvišjo vrednost vseh časov pri 4 $, 675. Dobički iz dveh največjih kriptovalut so pripomogli k sprožitvi celotnega trga, ki je skupno tržno kapitalizacijo kriptovalut prvič dvignil nad 3 bilijone dolarjev.

Za razliko od prejšnjih rallyjev, kjer je BTC dosegel znatne dobičke na račun trga altcoinov, je tokrat večina žetonov na vrhu 200 so prav tako v zelenem, saj so številni projekti zabeležili dvomestne dobičke.

Najboljših 7 kovancev z najvišjo

-urna sprememba cene. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kaže, da so največji dobički v preteklosti 28-ure so bile UMA, Loopringov LRC in Gnosisov GNO.

UMA izdaja navzkrižni verižni most

UMA, kar pomeni univerzalni dostop do trga, je platforma, ki je specializirana za ustvarjanje sintetičnih sredstev na Ethereum blockchain, ki so samoizvršljive, samouveljavljive finančne pogodbe, ki nasprotnim strankam omogočajo digitalizacijo in avtomatizacijo vseh resničnih finančnih izvedenih finančnih instrumentov.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da po dosegu najnižje vrednosti $000.61 oktobra 28, cena UMA se je dvignila 109% na dnevno h igh na $11.39 7. novembra kot njegov 11-urni obseg trgovanja se je povečal za 1,206% do $675 milijonov.

4-urni grafikon UMA/USD. Vir: TradingView

Nenaden porast obsega trgovanja in rast cen za UMA je prišla, ko je platforma na svojem glavnem omrežju predstavila svoj most “Across Protocol” od enega do drugega sloja, da bi ponudila hiter, poceni in varen most za uporabnike decentraliziranih financ (DeFi).

Nizke cene za Loopring privabljajo nove uporabnike

Loopring je zk- Rešitev za skaliranje na dveh nivojih za omrežje Ethereum, ki je specializirana za ustvarjanje decentralizirane izmenjave (DEX) in plačilnih protokolov.

Podatki VORTECS™ iz Cointelegraph Markets Pro so 5. novembra, pred nedavnim dvigom cen, začeli zaznavati bikovske obete za LRC.

Ocena VORTECS™, ekskluzivna za Cointelegraph, je algoritemska primerjava preteklih in trenutnih tržnih razmer, ki izhaja iz kombinacije podatkovnih točk, vključno s tržnim razpoloženjem, obsegom trgovanja, nedavnimi gibanji cen in dejavnostjo na Twitterju.

VORTECS™ Score (zelena) v primerjavi s ceno LRC. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, se je VORTECS™ Score za LRC 4. novembra povzpel na zeleno in dosegel najvišjo vrednost 75 5. novembra, približno pet ur pred cena zvišana 56% nad naslednje tri dni.

Zagon Loopring prihaja, ko visoke provizije v omrežju Ethereum še naprej spodbujajo uporabnike k raziskovanju možnosti nižjih stroškov, kar je privedlo do novega rekordno visokega dnevnega obsega trgovanja 75 milijonov dolarjev naprej Loopring 2. novembra.

Povezan: Ethereum se vrača v odkrivanje cene, ko se ETH približuje 5.000 $VORTECS™ Score (zelena) v primerjavi s ceno GNO. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, je bila ocena VORTECS™ za GNO v zadnjem tednu povišana v zeleni coni in dosegla najvišjo vrednost 85 5. novembra, okoli 24 ur pred zvišanjem cene 28.3 % v naslednjih dveh dneh.

Plezajoča cena GNO je nastala, ko je protokol uvedel predlog za izboljšanje gnoze (GIP) 11, ki predlaga združitev skupnosti Gnosis in xDai njihove žetone za razvoj blokovne verige xDai pod imenom »Gnosis Chain«.

Celotna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 2 $. 72 bilijona, stopnja prevlade Bitcoina pa je 43.2%.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorja in ne odražajo nujno stališč Cointelegrapha. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, zato morate pri odločanju opraviti lastno raziskavo.