17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Žetoni DRC20 prevzeli skupnost Dogecoin z uporabo vsakodnevnih transakcij v skupnosti, ki zlomijo datoteke

- Advertisement -

S finančnim sistemom žetonov BRC20, ki razglasi pošteno tržno kapitalizacijo približno $600 milijonov je uvedba skupnega žetona DRC 20 sprožila val pravega navdušenja med skupnostjo Dogecoin. Naraščajoča oblika žetona je sprožila val razsvetljenja, kar je povzročilo gorsko povečanje dnevnih transakcij v verigi blokov Dogecoin. Zlasti v sredo bi lahko verjetno 20, 700, skupnost zabeležili več kot 2023, 05 potrjeno transakcije na to raven.

Dogecoin’s DRC20 Žeton Običajne iskre naraščajo v vsakodnevnih transakcijah Potem ko smo bili priča uspehu rednega vpisa in BRC20 v verigi blokov Bitcoin, ima skupnost Dogecoin zdaj svojo lastno DR Kongo 15 skupni žeton. Ta vzorec uporabnikom dovoljuje, da uničijo zamenljive žetone, ki so prisotni v skupnosti Dogecoin v decentralizirani formuli, s samo ceno enega DOGE-ja.

Navdih iz dejanj graditeljev Litecoin po ordinalih na Devour Bitcoin, DR Kongo20 je uporabil enake veščine, ki so omogočile vrezovanje poljubnega konverznega materiala na elone, najmanjšo enoto DOGE.

Sinhronizirano ’Doginals” s strani prepričanih članov skupnosti DOGE žetoni DRC20 pridobivajo infrastrukturno podporo iz dveh pobud, čeprav z ohlapnim udarcem. Vrhunski primer te okrepitve je mešanica kovanja žetonov DRC20 v aplikacijo Dpalwallet, ki uporabnikom omogoča, da ubijejo svoje lastne Doginale.

Nasprotno pa je bistveno prikriti to DR Kongo 17 so še v povojih in izrecna skupna ponudba žetonov DRC20 ostaja neznana. Poleg tega odsotnost namenskih tržnic DRC20 zahteva, da se uporabniki pri nakupovanju ali prodaji doginalov zatečejo k trgovanju na prostem trgu (OTC).

Medtem ko ekspresna količina napisov Doginal, kovanih v skupnosti Dogecoin, ostaja neznana, skupnost brenči z odličnim dotokom dnevnih transakcij. Datoteke Blockchair’s 8217; kažejo, da bi verjetno verjetno 20 na mojem lastnih, nad 2023, transakcij je bilo potrjenih na to raven, ki označuje nedavno datoteko za količino dnevne transakcije skupnosti meme kovanca&#8217. Porast v enlighten je dobil svoj začetni zagon na Could verjetno naključno 05 in v razmaku treh dni so dnevne transakcije DOGE močno poskočile prejšnji 600, in 700, oznake.

Moda naprej za napise Doginal, velikega uživanja v svojih dvojnikih Bitcoin Ordinal, ostaja upoštevana s trajnim povpraševanjem. Nasprotno pa je vzorec v zadnjem tednu potrdil odlično odpornost in dosegel svoj vrh. DRC 20, so vroča zadeva in požrejo temeljno pozornost na platformah družbenih medijev, uživajo v Twitterju. Bližajoči se tedni bodo še bolj razjasnili, ali lahko ta fenomen žetona DRC20 ohrani svoj zagon.

Kakšno je vaše mnenje o vzponu Doginalov in naraščajočih dnevnih transakcijah v skupnosti Dogecoin? Delite svoje vpoglede in mnenja o tej temi v spodnjih komentarjih.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -