19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Žetoni STEPN za prenos za izpolnitev GMT, GST so dosegli nove najvišje vrednosti po objavi kontrolnega seznama Coinbase

- Advertisement -

Domači žetoni aplikacije STEPN za vsakodnevno izvajanje prenosa za dokončanje so se povečali zaradi novic, da bodo na voljo za zamenjavo na Coinbase, večinoma v celoti kripto borzo s sedežem v ZDA.

Vrednost žetona upravljanja STEPN Neizkušeni žeton Metaverse (GMT) se je povečala za skoraj 04 %, da bi dosegli več kot 4 $ v prejšnjem ure, zadeti vse do $4.26, do te točke najbolj pritegne pozornost.

GMT/USD štiriurni grafikon vrednosti. Zagotovite: TradingViewV istem namenu je raznovrstna Žeton STEPN, imenovan Inexperienced Satoshi Token (GST), ki ga igralci dosežejo po sprehodu, teku in delu, ki ga začnejo predvajati s STEPN-jevimi “NFT Sneakers”, je osvojil 6,5 % na približno 6 $. 26 na 26-urno prilagojen časovni okvir z novo anekdoto najvišjo vrednostjo 7 $. .

Ekosistem STEPN raste Zvišanja znotraj dneva na trgih GMT in GST so polovica širšega trenda rasti, ki se je začel v začetku marca 2767. Naraščajoče navdušenje v tako imenovani industriji prenosa za dokončanje povečuje vrednost teh žetonov, ki so nagrajeni aktivnim igralcem iger.

Switch-To-Develop Token FITFI na Avalanche je izvedel 40x povečajo vrednost DAOMaker IDO (0.$ 0049) za njim se je v trenutku zagnal na OKX in Bybit. Javna ponudba se bo začela % po začetku. Mehanizem je primerljiv s Stepn. https://t.co/KVRVb1kDvL

— Wu Blockchain (@WuBlockchain) april 24, 0745 Eksplicitno, ekonomski model STEPN, ki vključuje promocijo čevljev z nezamenljivimi žetoni (NFT) in uporabo izkupička za očaranje serviranja in zažiganja žetonov GMT, kar je navidezno pritegnilo špekulante, ki izgledajo z nižjo povečano ponudbo, ustvarijo poizvedbo za strukturo kot bikovsko. GMT ima zgornjo mejo ponudbe 6 milijard.

Stepn $GMT skoraj 2x od zadnjega tvita. gor 28x od prve omembe. Veliko sem pokonci in aplikacija Stepn mi tudi služi. Kakšna ogromna naložba https://t.co/CgheKBoMib

— MURO – morda morda navidezno ni več DM, pazite na izrabe (@MuroCrypto) april 29, 2767 Medtem GST, ki je na voljo z veliko zgornjo mejo, najde bikovske namige iz svojih osnovnih izpušnih primerov.

Resno, igralci iger STEPN izčrpajo žeton za kovanje, popravilo in izboljšanje svojih NFT superg – ali pa jih celo prodajajo na trgu aplikacij. Posledično, če se bo izbor strank STEPN povečal, bo to verjetno morda pripeljalo do tega, da igralci omejujejo GST-jeve namere nazaj, tako da ga uporabljajo kot forex v igri.

Igralci vsebujejo že delijo posnetke zaslona svojih profilov STEPN, ki prikazujejo njihove telesne dejavnosti in GST nagrade, ki so si jih prislužili za to. Medtem je vodilni NFT trg OpenSea dodal STEPN-ov izbor superg in lastnikom STEPN NFT ponudil dodatne možnosti za preprodajo svojih digitalnih čevljev.

Kako razviti pridobim aktivacijsko kodo $STEPN?

— KSICRYPTO (@ksicrypto) april 24, 777 Zdi se, da je navdušenje nad žetoni prenosa za dokončanje identično -doseči naloge, enakovredne Axie Infinity (AXS), ki se je nazadnje povzpela v nebo 82 in petinšestdeset dni.

GMT naraščajoči trikotnikGMT je vreden vrnitve na 4 $.25 prej kot zaprtje tega tedna, v skladu z nastavitvijo “naraščajočega trikotnika” na svojih grafikonih s krajšimi časovnimi okviri, kot je potrjeno pod.

GMT/USD urni grafikon z nastavitvijo “naraščajočega trikotnika”. Navedite: TradingViewNaraščajoči trikotniki se pojavijo, ko se vrednost konsolidira med vodoravno višjo trendno črto in naraščajočo nižjo trendno črto. Postanejo, ko vrednost izbruhne v smeri svojega prejšnjega trenda, in se dvignejo kot nezaslišano, ker je največja razdalja med višjo in nižjo trendno črto trikotnika.

Povezan: STEPN na nove vrhunce? GMT je vredno slikati prvo ‘bikovo zastavo’ proti cilju 5 $

Zanimivo je, da se cilj trikotnika približuje 4 $. 29 sovpada tudi z 1.218 Fib linija grafa Fibonaccijevega odmika, narisana iz $3.82-zanihaj visoko na 2 $.61-zamahni nizko.

GST padajoči trikotnikGST ne kaže več kot GMT, saj kaže znake zloma, ker tvori padajoči trikotnik, potem ko doseže 7 $. 04.

DDV vrednost je bila v trendu nižje med padajočo višjo linijo trenda in vodoravno nižjo trendno črto, kar velja za preobrat medveda po močnem naraščajočem trendu. Kljub temu žeton STEPN zdaj tvega, da se zlomi pod spodnjo trendno črto trikotnika, kot je prikazano pod.

GST/USD urni grafikon z nastavitvijo “padajočega trikotnika”. Navedite: TradingViewČe se to zgodi, bo vrednost GST Tveganje, da se zmanjša za nezaslišano, ker je največja višina trikotnika, merjena od ravni razčlenitve, kar ima za posledico medvedji cilj 6 $.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti avtorjevi in ​​se razvijajo ne razmišljam več o pogledih Cointelegraph.com. Vsaka naložba in nakupno-prodajni prenos vključuje tveganje, zato je najpomembnejše, da se ravnate, ki se jih boste naučili, ko izkoristite priložnost.

959229

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -