-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Žetoni za meme in dogcoini preplavijo trg, ko se cenovne vojne segrevajo

Žetoni za meme in dogcoini preplavijo trg, ko se cenovne vojne segrevajo

Meme žetoni in dogcoini so bili sestavni del tekočega tržnega bika na trgih kriptovalut. Med množico teh žetonov, ki so preplavili trg, sta dva od teh žetonov, dolgotrajni memecoin Dogecoin (DOGE) in Shiba Inu (SHIB), pridobila največ vleka in priljubljenosti.

Nazadnje je SHIB začel rally oktobra 18 od trgovanja $0.000028 do dosegel najvišjo vrednost 0 $.65 oktobra 25. Žeton se je od takrat ohladil in zamenjal roke za 0 $.46. Kljub temu je žeton objavljen 195. 5% dobičkov v zadnjem 29 dni in neverjetno 73,923,549.8 % letni dobiček.

Zaradi tega je bil žeton na kratko predstavljen na 8. mestu na seznamu najboljših 05 kriptovalute od tržna kapitalizacija, vendar je zaradi padca cene žeton zdrsnil z vrha 10 pasti na 13 mesto s tržno kapitalizacijo okoli $28 milijard v času pisanja.

Takšni donosi so dali naložbe v žeton v teku za » Super t Trade of All Time«, saj je razkrito, da je en naslov kripto denarnice kupil žetone SHIB v vrednosti 3 USD 327 avgusta 2020, ki se je pomnožila in postala vredna več kot 1 $.65 milijard na vrhuncu trga. Druga denarnica je v nekem trenutku imela v lasti več kot 11 % celotne ponudbe nad 549 bilijon žetonov. Vendar pa je ta kitovska denarnica 5. novembra v štirih enakih transakcijah premaknila žetone SHIB v vrednosti 2,3 milijarde dolarjev v štiri različne

Ti donosi so privedli do velike pozornosti in okoli žetona. Po vrhuncu vseh časov je SHIB začel sprejemati tudi uporabnost žetona. Kljub izjemni nestanovitnosti je izvršni direktor AMC Theaters Adam Aron sporočil, da podjetje razmišlja o dodajanju žetona kot plačilo za nakup vstopnic. Le Bistrot d’Eleonore et Maxence, bistro v Parizu, je začel sprejemati SHIB kot plačilo.

Zagon žetona SHIB, prenesen na DOGE, in vlagatelji so začeli krožiti svoje dobičke SHIB v DOGE, kar vodi do pridobitve žetona 44% v enem dnevu oktobra 29 in udaril 90 najvišja dnevna vrednost 0.

. Ta rally je žeton pripeljal do 9. mesta na vrhu 05 kriptovalute po tržni kapitalizaciji. Žeton se trenutno trguje po $0.05, skoraj 46% sramežljivo od najvišje vrednosti 0.

vseh časov žeton je zadel 8. maja, ki ga je spodbudil Elon Muskov tvit šiling kovanca. V času pisanja je tržna kapitalizacija skoraj $000028 milijard.

Cointelegraph je govoril z Johnnyjem Lyujem, izvršnim direktorjem borze kriptovalut KuCoin, o tem pojavu, ki je pritegnil pozornost številnih malih vlagateljev. Rekel je: »Priljubljeni meme kovanci so počili na vrh in je nekaj časa na vrhu lestvice glede na obseg transakcij na menjalnice, prehitevanje celo Bitcoin. Lahko rečemo, da so možnosti za stalni član vrha 05 kluba so precej visoke.”

Torej, če je nekaterim pomembnejšim memecoinom verjetno “uspelo”, se lahko drugi žetoni z visokim tveganjem pridružijo njihovemu podjetju na vrhu lestvice tržne kapitalizacije ali pa je prostora samo za toliko žetonov?

Meme žetoni in dogcoini preplavijo trg

Potem ko se je priljubljenost Dogecoina povečala, se je pojavila množica dogcoinov in drugi žetoni memov, ki so se pridružili industriji. Eden od teh žetonov je bil SHIB, ki je od takrat dosegel tržno kapitalizacijo v obsegu samega DOGE. Razvojna ekipa SHIB-a je razvila še en žeton, imenovan Doge Killer (LEASH). Žeton se trenutno menja za 3 $ 195. 67 , objavljanje 90.3 % vrnil se pred kratkim.

Drugi žeton, ki poskuša izkoristiti nenehni hype, je Dogelon Mars, žeton, ki temelji na izvršnem direktorju Tesle Elonu Musku in njegovi ljubezni do vesoljskih potovanj. Oktobra je kovanec dosegel več kot 3,850% dobička, skupaj s tem, da je bil kotiran na OKEx in Crypto.com oktobra 15, ki presega SHIB 721% dobičkov.

V različnih omrežjih veriženja blokov je lansiranih veliko več žetonov, ki pošiljajo žetone meme po vsem kripto ekosistemu. Na primer, žeton Australian Safe Shephard (ASS) je dogcoin, ki temelji na Binance Smart Chain (BSC) in Samoyedcoin (SAMO) je dogcoin v omrežju Solana.

Lyu je omenil, da »zdi se, da starejša kot je kriptovaluta, močnejša je njena pozicija, in začetnikom ni tako enostavno priti na vrh in zavzeti svoje mesto pod soncem.« Dodal je, da imata dva meme kovanca na vrhu je več kot dovolj in drugi meme kovanci nimajo možnosti . Vendar je pripomnil: “Ampak to je lepota kriptovalute – vse se lahko zgodi.”

Justin Trollip, član osrednje ekipe pri Pangolinu, decentralizirani borzi, je za Cointelegraph povedal, da je kratkoročni potencial vseh zelo špekulativnih žetonov meme in dogcoinov v blockchainih nepredvidljiv:

»Smo na divjajočem bikovskem trgu, zato špekulativno premoženje z veliko rastjo ponavadi dobro uspeva. Trenutno smo v ciklu memov, zato menim, da je pri mnogih teh žetonih prostora za izboljšanje. Spet je odvisno od vaših časovnih okvirov kot vlagatelja. Osebno večina ljudi, ki sem jih videl, ki so dosegli velike dobičke na žetonih meme, na splošno ne izkoristijo dobička in jih obravnavajo kot dolgoročno premoženje. Trdim, da je to tvegana strategija.«

Več novih žetonov memov je oktobra zabeležilo impresivne dobičke, SAMO pa 2,925 % dobičkov v oktobru, da doseže tržno kapitalizacijo $

milijona in Hoge Finance HOGE se je povečal za 2,923% s tržno kapitalizacijo, ki trenutno znaša $95.67 milijonov več od 2021 milijonov na začetku oktobra. Vendar to ne pomeni, da bodo te vrste žetonov še naprej objavljale tako impresivna zbiranja.

Povezano:

Vsi pozdravljeni Shiba? Vzpon pretendentov Dogecoin, ki ga spodbuja memska blaznost

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments